BiH - USA (14.08.2013)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH - USA (14.08.2013)
on i Sesar su dobivali priliku cisto da bude zastupljenost igraca iz nase lige i to je to realno nijedan ne zasluzuju poziv..Svidja mi se ova politika Papeta igraci trebaju sto vise da su skupa ako je atmosfera dobra ne vidim razlog da se mijenja..Tim koji pobjedjuje se ne mjenja mozda u buducnosti da bude neke minorne rokade eventualno Izet mjeseto Vrsajevica ili Visce i to bi trebao biti tim za Brazil..Kolasinca mozemo tek ocekivat kvale na euro
Dobar dan.mikeaziz je napisao/la:Kolasinac, Hajrovic, Husejinovic... Zove lik 3 golmana i 2 napadaca. Pape nikad tobe doci nece. Pa zovi nekog, probaj ga u prijateljskoj medjede.
A da se prvo iformises da li Hajrovic i Kolasinac mogu igrati za BIH protiv USA prije nego sto kenjas? Ha, sta mislis, ljudi ti se smiju ovdje?
- Goalgetter
- Kontakt:
Kolasinac - Nema papire
Hajrovic - Nema papire
Husejinovic - Imas tu vec Pjanica, Misimovica, Medunjanina (Mogao se probati, al vjerujem dobice on svoju sansu)
Hadzic - Ko je gledao zadnje 3-4 utakmice Sturma, znao bi sto ga nema na spisku
Hajrovic - Nema papire
Husejinovic - Imas tu vec Pjanica, Misimovica, Medunjanina (Mogao se probati, al vjerujem dobice on svoju sansu)
Dobro hajde ne mogu oni al Svraka j.ebeni ispred Husejinovica, haj mi to objasni.Batko je napisao/la:Dobar dan.mikeaziz je napisao/la:Kolasinac, Hajrovic, Husejinovic... Zove lik 3 golmana i 2 napadaca. Pape nikad tobe doci nece. Pa zovi nekog, probaj ga u prijateljskoj medjede.
A da se prvo iformises da li Hajrovic i Kolasinac mogu igrati za BIH protiv USA prije nego sto kenjas? Ha, sta mislis, ljudi ti se smiju ovdje?
Hadzic isto nema papireGoalgetter je napisao/la:Kolasinac - Nema papire
Hajrovic - Nema papire
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić VI STE PONOS NASE DRZAVE!!!!
-
- Kontakt:
jel sad nema svrake ili ibricica?
Avdija vrsajevic hahahahahahahahaha
Objasnicu ti...mikeaziz je napisao/la:Dobro hajde ne mogu oni al Svraka j.ebeni ispred Husejinovica, haj mi to objasni.Batko je napisao/la:Dobar dan.mikeaziz je napisao/la:Kolasinac, Hajrovic, Husejinovic... Zove lik 3 golmana i 2 napadaca. Pape nikad tobe doci nece. Pa zovi nekog, probaj ga u prijateljskoj medjede.
Svraka taj je8eni nije na spisku.

Slabo da onda ista kontas. Ako Dinamovi ponajbolji igraci imaju mjesta u kadru Vatrenih, kako to onda da nemaju mjesta kod nas...baltazar1 je napisao/la:
P.S.
ove koji se javljaju i spominju Husejinovića stvarno, ali stvarno ne kontam

Ili de nam hljeba ti objasni kako je to Speed Demon igracina za Saida Husejinovica?
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Od kud mu ovaj starkelja na spisku rahimić pa šta glumi ovaj sušić ?
- moustapha
- Kontakt:
Ali zasto onda Husejinovic nije pozvan kad mu je selektor to obecao kad smrsa?Batko je napisao/la: Objasnicu ti...
Svraka taj je8eni nije na spisku.

E haj to objasni!
#divovi
-
- Kontakt:
objasnicu ti ja, vrsajevic iako prirodno ofanzivni igrac moze da igra donekle solidno i defanzivno (zato je i pozvan), dok husejinovic to nemoze, ziv bio mjenjas kruske i jabuke..._dreamer_ je napisao/la:Slabo da onda ista kontas. Ako Dinamovi ponajbolji igraci imaju mjesta u kadru Vatrenih, kako to onda da isti ti nemaju mjesta kod nas...baltazar1 je napisao/la:
P.S.
ove koji se javljaju i spominju Husejinovića stvarno, ali stvarno ne kontam![]()
Ili de nam hljeba ti objasni kako je to Speed Demon igracina za Saida Husejinovica?
ali stvarno, jel se neko zajebava za Husejinovića 
kakvi bolan Dinamovi najbolji igrači, dijete drago ako imalo pratiš fudbal znaš da su Dinamovi najbolji igrači - ustvari Mamićevi igrači u izlogu
i jel ti gledaš Dinamove tekme i ako gledaš, de mi reci matere ti šta to Husejinović odigra???

kakvi bolan Dinamovi najbolji igrači, dijete drago ako imalo pratiš fudbal znaš da su Dinamovi najbolji igrači - ustvari Mamićevi igrači u izlogu
i jel ti gledaš Dinamove tekme i ako gledaš, de mi reci matere ti šta to Husejinović odigra???

Undici stelle - ACM 1899
- maroonGiant
- Kontakt:
sVrsajevic, Rahimic, Sunjic ,Avdukic
brao Pape samo guraj sVrska mozda se i proda negdje pa budes dobar...

Objasnicu ti.moustapha je napisao/la:Ali zasto onda Husejinovic nije pozvan kad mu je selektor to obecao kad smrsa?Batko je napisao/la: Objasnicu ti...
Svraka taj je8eni nije na spisku.![]()
E haj to objasni!

Previse veznjaka ima slicnog nogometnog karaktera.

-
- Kontakt:
dosao si da provociras, sta je ocigledno, ako nastavis tako ja adminu predlazem da ti da BAN!Stavkafcz je napisao/la:Od kud mu ovaj starkelja na spisku rahimić pa šta glumi ovaj sušić ?
Znas li sta pricas dijete drago? Husejinovic je prva postava Dinama i kao takav bi morao dobiti poziv. Ocito da tu neko nema nekog procenta od prodaje ili je ipak sto nije dovoljno dobar...baltazar1 je napisao/la:ali stvarno, jel se neko zajebava za Husejinovića
Evo ga jos jedan pocinje pricu o talovima sa menadzerima i procentima.mikeaziz je napisao/la:Znas li sta pricas dijete drago? Husejinovic je prva postava Dinama i kao takav bi morao dobiti poziv. Ocito da tu neko nema nekog procenta od prodaje ili je ipak sto nije dovoljno dobar...
Vala je mogao zvati Hadzica bez obzira na situaciju u Sturmu.
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 01 avg 2013, 11:38, ukupno mijenjano 2 puta.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
- Kontakt:
znas dobro da ni sam nevjerujes u to sto pricas (prica oko procenta) ali si dosao da se ovdje sprdas iz licne dosade, ali nesmeta to toliko nama ipak je tebi najgoremikeaziz je napisao/la:Znas li sta pricas dijete drago? Husejinovic je prva postava Dinama i kao takav bi morao dobiti poziv. Ocito da tu neko nema nekog procenta od prodaje ili je ipak sto nije dovoljno dobar...baltazar1 je napisao/la:ali stvarno, jel se neko zajebava za Husejinovića

Kakav ba Hadžić, idi na austrijski forum pa piši o tim kvazi majstorima. Čuj Hadžić sad veličina neka igračka. Muka mi, odoh izać na kafu.Elegant je napisao/la:Evo ga jos jedan pocinje pricu o talovima sa menadzerima i procentima.mikeaziz je napisao/la:Znas li sta pricas dijete drago? Husejinovic je prva postava Dinama i kao takav bi morao dobiti poziv. Ocito da tu neko nema nekog procenta od prodaje ili je ipak sto nije dovoljno dobar...
Vala je mogao zvati Hadzica bez obzira na situaciju u Sturmu.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.