FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Stavkafcz
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Stavkafcz » 01 avg 2013, 10:40

aS_Roma je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:Jel' se to tjesis ? :lol: :lol: :lol:
ma ej nisam spavao vjeruj :lol: sve mislim 24 h gdje li ce Osim :roll:
Jad i bjeda na koševu eno vam došao onaj nekakav iz kelna pa gdje ih izvlačite toliko je dobar da je došao u ovu našu poluamatersku ligu iz onakve lijepe Njemačke, pa laik stavi prst na čelo pa se zapita ne neki nazovi stručnjak. :lol:
Kako ono njima napuni glavu glupostima najveći klub u državi, po čemu po otimanju igrača fk željezničar itd, ne znam po čemu se mjeri veličina daj argumente, i jadni ti igrači vremenom vide ko je gazda i najveći al jaka im je propaganda jbga pa udba im je učitelj bila, a politika tek pa to je za romana. :lol: :lol: :lol:

CARSON

Post Postao/la CARSON » 01 avg 2013, 10:45

informaciju koju sam ja dobio jest da ce Capljic biti trener a Amar sportski direktor tuga

Stavkafcz
Kontakt:

Post Postao/la Stavkafcz » 01 avg 2013, 10:47

CARSON je napisao/la:informaciju koju sam ja dobio jest da ce Capljic biti trener a Amar sportski direktor tuga
Što je tuga, a Čapljić je ekstra trener naš igrač zna našu igru i ostalo lako će se uklopiti u naš sistem jer gaji fudbal kao naš. Pa amar ga kao sportski direktor dovodi za trenera.

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 01 avg 2013, 10:47

CARSON je napisao/la:informaciju koju sam ja dobio jest da ce Capljic biti trener a Amar sportski direktor tuga
Najveći klub kojeg je vodio Radnički Kragujevac :roll:
Ja te volim, volim Željo..

DARE_DEVIL_SA
Kontakt:

Post Postao/la DARE_DEVIL_SA » 01 avg 2013, 10:47

Nije lose ovo, ovo ce biti nesto ko Manchester United Ferguson otisao a Moyes trener medjutim Fergie se idalje pita :D

reds123
Kontakt:

Post Postao/la reds123 » 01 avg 2013, 10:48

odkle vam sve te silne informacije :?: :oops:

CARSON

Post Postao/la CARSON » 01 avg 2013, 10:49

Stavkafcz je napisao/la:
Što je tuga, a Čapljić je ekstra trener naš igrač zna našu igru i ostalo lako će se uklopiti u naš sistem jer gaji fudbal kao naš. Pa amar ga kao sportski direktor dovodi za trenera.
nije to lose nego me samo zanima razlog zbog kojeg Osim ostaje mozda da izvuce svoje pare pa da razligu ili ?

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 01 avg 2013, 10:52

Nekako ovo mirise na tihi odlazak, ako se ispostavi ovo za sportskog direktora tacnim to je po meni samo zato da se Dzelo i slicni sacuvaju od navijaca i da "ostave" Amara u klubu radi mira u kuci.

DARE_DEVIL_SA
Kontakt:

Post Postao/la DARE_DEVIL_SA » 01 avg 2013, 10:54

Amar ako se odluci za ovakav potez onda je to zbog toga sto on ima osjecaj da moze vise uraditi na toj funkciji nego trenutni sportski direktor koji nije u stanje marke u klub donijeti.
Capljic je dobar trener i vjerujte mi da necemo biti nista slabiji cak sta vise jaci cemo biti sa Amarom na funkciji sportskog direktora.

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 01 avg 2013, 10:59

Neka vas Manijaci neće Amar nigdje ,čovjek hoće malo odmora znateli vi kakav je zamor ova naša liga.Čovejk odmori koji dan i na klupu opet. Nemože on bez svog Želje šta je vama da on nečuje huk navijača smrš biza hevtu garant
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 01 avg 2013, 11:00

Mislim da ove info ni sam Amar ne zna
Hahahahahaha

Hej, u pola sata Čapljić postade Moyes hahahahahahahahahahahahahahahahahaha

amko27
Kontakt:

Post Postao/la amko27 » 01 avg 2013, 11:01

Dzelo metilj fol direktor, sta on radi godinama. Ovakvi rezultati ne moze da nadje gen sponzora, da ne pricamo o drugim stvarima. Treba to otjerati, fol on izjave daje ko ostaje ko ide, on razgovor obavio s pehiljom, nesto se prsi,....tako sam ga gotivio nekad a tako mi je odvratan sad da je to nevjerovatno. Treba mu dati do znanja u nedjelju sta se misli o njemu. A pismo navijaca kao da je upuceno njemu. Buki nije tu, Gredic je svjez na ovoj poziciji, Amar nije sigurno, znaci on je.

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 01 avg 2013, 11:04

Pa ko vam baca ublehe tih razmjera ne znam....
Amar je i sad trenutno sportski direktor tj. tu funkciju obavlja zajedno sa trenerskom, a te 2 funkcije su onda spojene u menadjersku.... A Amar Osim je menadjer kluba... ;)

I kakvi Capljici i sl. treneri.... Amar ako se zasitio trenerskog posla, nece sigurno sjediti skrstenih ruku i dovoditi trenerske diletante i pocetnike vec ce to biti neko iskusno i provjereno trenersko ime sa kojim ce raditi u koheziji....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

Stavkafcz
Kontakt:

Post Postao/la Stavkafcz » 01 avg 2013, 11:05

[youtube][/youtube]

DARE_DEVIL_SA
Kontakt:

Post Postao/la DARE_DEVIL_SA » 01 avg 2013, 11:07

Nista dok Amar u subotu ne izadje sa zvanicnim saopstenjem.

zeljo4life
Kontakt:

Post Postao/la zeljo4life » 01 avg 2013, 11:07

1L8F9C2 je napisao/la:Nekako ovo mirise na tihi odlazak, ako se ispostavi ovo za sportskog direktora tacnim to je po meni samo zato da se Dzelo i slicni sacuvaju od navijaca i da "ostave" Amara u klubu radi mira u kuci.
**** te mi pisemo o Dzeli ko da je neki qrac u klubu i ko da ga neko nesto pita....mi do sada fakticki nismo ni imali sp. Direktora,Dzelo popunjavo mjesto...po meni jedno od vaznijih pozicija u klubu,ako ne i najvaznija,ubila se za Sefa,davno smo ovaj potez morali povuci,Sef ce imati vise moci i mogucnosti...ako je sve ovo planirano i ako nije na silu,sto se iskreno nadam....
Amare hvala ti...

CARSON

Post Postao/la CARSON » 01 avg 2013, 11:10

MrMuscle je napisao/la:Pa ko vam baca ublehe tih razmjera ne znam....
Amar je i sad trenutno sportski direktor tj. tu funkciju obavlja zajedno sa trenerskom, a te 2 funkcije su onda spojene u menadjersku.... A Amar Osim je menadjer kluba... ;)

I kakvi Capljici i sl. treneri.... Amar ako se zasitio trenerskog posla, nece sigurno sjediti skrstenih ruku i dovoditi trenerske diletante i pocetnike vec ce to biti neko iskusno i provjereno trenersko ime sa kojim ce raditi u koheziji....

magarac ne baca meni niko nikakve ublehe i nikad se nisam pravio da znam neke stvari jer nisam balavac
100% Amar nece vise biti trener vec sportski direktor

DARE_DEVIL_SA
Kontakt:

Post Postao/la DARE_DEVIL_SA » 01 avg 2013, 11:11

Opet Susic pozvao Svraku u reprezentaciju aj sto ga guramo!!!

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 01 avg 2013, 11:14

DARE_DEVIL_SA je napisao/la:Opet Susic pozvao Svraku u reprezentaciju aj sto ga guramo!!!
Svraka kakav god u reprezentaciji davao golove, reakcija se traži, a u prilog mu ide i to da on i nije zadužen za golove, neka Svrake, fala Bogu.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 01 avg 2013, 11:18

CARSON je napisao/la:magarac ne baca meni niko nikakve ublehe i nikad se nisam pravio da znam neke stvari jer nisam balavac
100% Amar nece vise biti trener vec sportski direktor
veze ti nemaš o fudbalu
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.