FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Hoće li biti Hordi u Istočnom Sarajevu ? 

SRUSICE HORDE SVE KORDONE,SJEVER GINE ZA SAMPIONE
U BOJ SVI ZNAJTE DA SMO JACI,RUSE SVE VASI NAVIJACI
KAD JE TESKO TI NEMOJ STATI,DOBRO ZNAJ SVE CU TEBI DATI
DUSU,PONOS ZIVOT SVOJ,VJECNO S TOBOM SJEVER TVOJ
NA NA NA NA ....
NA NA NA NA ....
Šta misliš ?!Coach22 je napisao/la:Hoće li biti Hordi u Istočnom Sarajevu ?

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
GunnerS je napisao/la:Šta misliš ?!Coach22 je napisao/la:Hoće li biti Hordi u Istočnom Sarajevu ?

NA NA NA NA ....
NA NA NA NA ....
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
NECE, OTISLI SVI U MALEZIJUCoach22 je napisao/la:Hoće li biti Hordi u Istočnom Sarajevu ?

to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
- invincible1921
- Kontakt:
pa ja lako je tako pricat kad ti nisi na nasem mjestu,a znas i sam da bi dao guze da budes ali ne mozeeee nije svaki klub zeljostadion je napisao/la:Eto imate te titule...i sta od toga imate...samo Brajlovic company i ozracene sudzuke od smrznute govedine iz Argentine.
Korak naprijed i nas i vas je bar grupna faza lige uefa (vi tvrdite da je to puno slabije takmicenje pa zato navodim ligu uefa). Do tada , sve ovo i vi i mi smo racku obicni. Kao dokaz svega vidjecete sta ce Udineze sutra uraditi Listici. Bice to jedno devastiranje koje je ruzno za gledati. Pa eto i nase ispadanje od sipaca je sramota , samo takva..o tome se radi a ne o osvajanju titula neke presmjesne lige koja je 15684 na svijetu. kad i mi i vi shvatimo ovo ...mocicemo naprijed mic po mic...

=\_1921_/=
Shvatili ozbiljno ono Visit Malaysiasuper je napisao/la: NECE, OTISLI SVI U MALEZIJU![]()

Hoće li biti prijenos u Nedjelju , zna li iko ?

NA NA NA NA ....
NA NA NA NA ....
Hoce, BHT.Coach22 je napisao/la:Hoće li biti prijenos u Nedjelju , zna li iko ?
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Hajmo insajderi, ko zna informaciju koliko ste dobili keša za sponzora neka mi pošalje pp, hvala.
Novi Premijerligaš Kardif Siti počeo je da se ponaša kao Premijerligaš i oborili su klupski rekord u visini transfera.
Oni su za devet miliona funti doveli talentovanog defanzivca Totenhema Stivena Kolekra i 21-godišnjak je prošao lekarske preglede i potpisao četvorogodišnji ugovor
A gdje nama talentovani igrac

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Čekaj i saznat ćeš...Neutral je napisao/la:Hajmo insajderi, ko zna informaciju koliko ste dobili keša za sponzora neka mi pošalje pp, hvala.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
http://t.u.z.l.a.n.s.k.i.ba/izdvojeno/8 ... -foto.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- savatihotece
- Kontakt:
Čitam postove, a i tekstove i nigdje ne mogu da nađem kako se zove ta firma koja je sponzor i koja će dati lovu, odnosno imali ikakav Ugovor o sponzorstvu ili nosite onaj natpis radi merhameta.
- moustapha
- Kontakt:
Ne stoji nikakva firma u pozadini. Tan koristi tu priliku da promovise Maleziju po svijetu i gdje je god on sponzor stavlja taj natpis. Mozda je u konacnici i navedena neka firma, ali to moze biti samo radi tehnickih stvari.savatihotece je napisao/la:Čitam postove, a i tekstove i nigdje ne mogu da nađem kako se zove ta firma koja je sponzor i koja će dati lovu, odnosno imali ikakav Ugovor o sponzorstvu ili nosite onaj natpis radi merhameta.
P.S. Ovo poredjenje sa merhametom pokazuje koliko je to nekima tesko prihvatiti.
#divovi
Sta je sa ovim f.handzicem jeli I dalje trenira sa ekipom ili?
prebacen u junioregruezi je napisao/la:Sta je sa ovim f.handzicem jeli I dalje trenira sa ekipom ili?
Potpisao Bišanović
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Sta je sa Maleticem?
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
ne znba se ništa ćim bude nešto znat če se javno nema ništa ispod stolaemir18 je napisao/la:Sta je sa Maleticem?
Sarajevo ljubavi moja!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.