Pa to sam i ja rekaoradebl je napisao/la:sto da ne,pa ovo je i nasa drzavaDenizmare je napisao/la:drago mi je da se i vi iz BL brinete ko ce da nam bude selektor!!1radebl je napisao/la:da,da...namjestena emisija...upravu si ti... hahahahaahahahahaa![]()
Ćiro Blažević
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Ćiro Blažević
- rob do bagro
- Kontakt:
radebl=NEANDERTALAC
Dosadan si i nemoj se vise javljat na ovu temu...sta teuopste briga koga je otjerao da li jesam otisao ko da te to uopste interesuje.
Dosao si ovde da provociras.Zato mars sa teme.
Dosadan si i nemoj se vise javljat na ovu temu...sta teuopste briga koga je otjerao da li jesam otisao ko da te to uopste interesuje.
Dosao si ovde da provociras.Zato mars sa teme.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
s'kim se ti grudvas?! sta pises,sta pokusavas reci...ja sam post procitao 4 puta ne mogu da skontam sta si htio reci...Pipita je napisao/la:pa covjece nasmij se sam sebi, ti si taj koji je izjavio da su ga navijaci otjerali...radebl je napisao/la:da,da...namjestena emisija...upravu si ti... hahahahaahahahahaaPa ajd mi reci gdje jos to ima majke ti?
![]()
Nedo Bog da vam naleti Argentina ponovo...
veze s' vezom... sine
Lily,otkud ti znas da me ne benda 5%?! e vidis,ja imam i njihovo drzevljanstvo i bosansko...a te utakmice koje su je dovele do SP sam sve ispratio...sve i jednu gledao kad smo kuci igrali, i isao u Rumuniju na gostovanje... i ti meni da kazes da me ne benda ni 5 %... veze nemas...odoh igrati counter-a veze ti nemas..aj zzz
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87
"TRECI PUT CASTIMO"
"TRECI PUT CASTIMO"
Pa ocito je da si malouman pa ne mozes skontati ali hajde... pise se drzavljanstvo, i da jos dodam da ti nisi isao nigdje.. da ti je vjerovatno 15 cim tako pisesradebl je napisao/la:s'kim se ti grudvas?! sta pises,sta pokusavas reci...ja sam post procitao 4 puta ne mogu da skontam sta si htio reci...Pipita je napisao/la:pa covjece nasmij se sam sebi, ti si taj koji je izjavio da su ga navijaci otjerali...radebl je napisao/la:da,da...namjestena emisija...upravu si ti... hahahahaahahahahaaPa ajd mi reci gdje jos to ima majke ti?
![]()
veze s' vezom... sine
Lily,otkud ti znas da me ne benda 5%?! e vidis,ja imam i njihovo drzevljanstvo i bosansko...a te utakmice koje su je dovele do SP sam sve ispratio...sve i jednu gledao kad smo kuci igrali, i isao u Rumuniju na gostovanje... i ti meni da kazes da me ne benda ni 5 %... veze nemas...odoh igrati counter-a veze ti nemas..aj zzz
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.
Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.
Kakve veze ima sto si ti pratio sve utakmice i sto imas njihovo drzavljanstvo?? i ja mogu imati i Hrvatsko pa necu a i da ga imam ne bi bila nista vise osim Bosanke s Hrvatskim drzavljanstvom isto sto si i ti Srbiji.. Ma gdje god da odes ti si Bosanski srbin i nista vise.. Al' ok.. ti je smatras domovinom i gotovo.. mene ne zanimaradebl je napisao/la:s'kim se ti grudvas?! sta pises,sta pokusavas reci...ja sam post procitao 4 puta ne mogu da skontam sta si htio reci...Pipita je napisao/la:pa covjece nasmij se sam sebi, ti si taj koji je izjavio da su ga navijaci otjerali...radebl je napisao/la:da,da...namjestena emisija...upravu si ti... hahahahaahahahahaaPa ajd mi reci gdje jos to ima majke ti?
![]()
veze s' vezom... sine
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
- Stone Island
- Kontakt:
Potpis.nime_tm87 je napisao/la:BRISI TEMU CIRO JE PROSLOST!![]()
![]()

To je taj prevarant
Inace slika je objavljena na zvanicnoj stranici Shenhua FC , Kina .
Kod: Označi sve
http://www.shenhuafc.com.cn/- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
ja mislim da ti ni sam ne znas sta si htio reci.iPod je napisao/la:
To je taj prevarantOpet su nas napravili budalama, za sve je on znao, znao je i miske i fino nam se ljudi sada cinicno smiju, obojica, ko fol se posvadjali pa pomirili, sramota, neka zato nas i kolju svakih 15 godina...
http://www.shenhuafc.com.cn/
sta su to Miske i Ciro znali?
znas li ti to?
hajde reci i nama pa da i mi znamo
I mene je zbunio.. skontala sam da je slika sa web stranice tog kluba iz Kine.. Al' ovo da je svadja iscenirana.. ne kontam..calcio je napisao/la:ja mislim da ti ni sam ne znas sta si htio reci.iPod je napisao/la:
To je taj prevarantOpet su nas napravili budalama, za sve je on znao, znao je i miske i fino nam se ljudi sada cinicno smiju, obojica, ko fol se posvadjali pa pomirili, sramota, neka zato nas i kolju svakih 15 godina...
http://www.shenhuafc.com.cn/
sta su to Miske i Ciro znali?
znas li ti to?
hajde reci i nama pa da i mi znamo
Prvenstveno: Zasto bi bila iscenirana??
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
Slika i jeste sa oficijelne stranice Kluba za koji je ovaj manipulator potpisao.....
A sto je iscenirana...... Pa zato sto ako je taj ciro posten sto je branio usanovica, znaci sad je i usanovic dobar, sto nije nikada obznanio ugovore od reklamiranja, a u svemu ga je pokrivao munib usanovic. Pricajte sta god hocete, utakmica je odradjena i zavrsena prvoklasno.... Svima koji prate nogomet malo dublje, znaju ko je Misketov manager, koji slovi za jendog od managera koji predstavljaju sivu eminenciju evropskog fudbala, njemac....
A kad tad nadam se da ce neko progovoriti, barem neko ko je bio u Artu, u nedjelju, 15.11.2009 ispod Arhitekture.... A bilo je vishe ljudi....
A sto je iscenirana...... Pa zato sto ako je taj ciro posten sto je branio usanovica, znaci sad je i usanovic dobar, sto nije nikada obznanio ugovore od reklamiranja, a u svemu ga je pokrivao munib usanovic. Pricajte sta god hocete, utakmica je odradjena i zavrsena prvoklasno.... Svima koji prate nogomet malo dublje, znaju ko je Misketov manager, koji slovi za jendog od managera koji predstavljaju sivu eminenciju evropskog fudbala, njemac....
A kad tad nadam se da ce neko progovoriti, barem neko ko je bio u Artu, u nedjelju, 15.11.2009 ispod Arhitekture.... A bilo je vishe ljudi....
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
pa progovori, ko te zadrzava....iPod je napisao/la:Slika i jeste sa oficijelne stranice Kluba za koji je ovaj manipulator potpisao.....
i kakve veze sa svim tim ima montaza sa kineske stranice?
Zašto zatvarati temu nek ljudi ko ga prati komentiraju,nek piše tko hoće i komentira,narode demokracija,pa ne vidim tu ništa loše.Šta sad?
Samo prebacit njegovo lik i djelo iz teme REPREZENTACIJA stavit ga pod ostalo -moj prijedlog.
Samo prebacit njegovo lik i djelo iz teme REPREZENTACIJA stavit ga pod ostalo -moj prijedlog.
Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
Ćiro Blažević
Evo neko vec editovao podatke o ciri, na Wikipediji

100% sportski i krajnje opušten potpis
haha.. kome ovo pade na pametRiNo je napisao/la:Evo neko vec editovao podatke o ciri, na Wikipediji
Odlicno, ovo mi je najdraza vijest danas.
Zbogom Ciro
Zbogom Ciro
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
Zatvorite ovo. Nema svrhe vise naglabati o njemu. On je proslost.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Miroslave, vi ste i statisticki najslabija karika. Zbogom!
RiNo je napisao/la:Evo neko vec editovao podatke o ciri, na Wikipediji
Cega se sve nece sjetiti!!!!svaka cast...
_Vedad Ibišević_
100%BoSna_pLayA je napisao/la:Ovu temu treba zakljucat .. CIRO je proslost ! ! !
na ovoj temi 3,4,5 likova..mozda acaounta kontra Cire samo udaraju
Ciro hvala ti od srca
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.