Evo nađoh

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88,Crixus
Šta je to tebe udarilo u glavuDex je napisao/la:Imam osjećaj ko da sam smršo 4 kg danas u teretani, znači bukvalno sam se istopio, em trčo poslije po ovom džehenemu
Cura me nanervirala, sinoć trčo, danas, a i večeras ćugio10 je napisao/la:Šta je to tebe udarilo u glavuDex je napisao/la:Imam osjećaj ko da sam smršo 4 kg danas u teretani, znači bukvalno sam se istopio, em trčo poslije po ovom džehenemu![]()
Ja igrao stolnog tenisa, crko. Ne znam ko me navrati. Valja sad cekati vise od sat i po'
Ja sam inventar u stonoteniskom klubu, skoro svaki dan sam dolegio10 je napisao/la:Ja igrao stolnog tenisa, crko. Ne znam ko me navrati. Valja sad cekati vise od sat i po'
Uz ovaj razlog najbolje se diže. Nema večeg stimulansa, **** kretain, metan, testu i ostala sranja. Sve su to mila maca za ovoDex je napisao/la: Cura me nanervirala, sinoć trčo, danas, a i večeras ću
A jučer raskinili, danas sam ubio sve u prsima, koliko sam se oznojio, em kardio odradio poslijeGunnerS je napisao/la:Uz ovaj razlog najbolje se diže. Nema večeg stimulansa, **** kretain, metan, testu i ostala sranja. Sve su to mila maca za ovoDex je napisao/la: Cura me nanervirala, sinoć trčo, danas, a i večeras ću
Perfektna vježba za tricepsLBJ MVP je napisao/la:
Ja bih u ovakvu teretanu išao.
Hvala u njihovo ime.Neutral je napisao/la:Sve pohvale za svakoga ko vodi računa o svom tijelu.
desnom se i vid popravio.IlPrincipe je napisao/la:Jednogodišnja 'transformacija' dvojice momaka iz Zenice koji se bave Street Workoutom. Znači zgibovi,sklekovi i ostalo ..
AeGon099 je napisao/la:desnom se i vid popravio.IlPrincipe je napisao/la:Jednogodišnja 'transformacija' dvojice momaka iz Zenice koji se bave Street Workoutom. Znači zgibovi,sklekovi i ostalo ..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.