Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Gunner4
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Gunner4 » 01 avg 2013, 01:07

Ponos Torina je napisao/la: slika

Uzalud se nadate da ce se Spanci ukljuciti i spasiti vas bjede... :mrgreen:
Ova je bolja
slika
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 01 avg 2013, 01:10

Previse se daje znacaju na tim slikama, kao da ce umreti ako ostane u LFC, taj level. Uostalom, takav je karakter osobe. Ne znam sta ocekujete, da ga LFC nudi Realu za 25m ??? Za Arsenal smo vec apsolvirali zasto nece i ne treba da ide tamo...

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 01 avg 2013, 01:13

Pa znas li ti da Wenger jos uvijek nije rijesio problem sa onom svojom jaknom,a ti jos ocekujes da ce rijesiti problem vase realizacije u napadu :lol: :lol: :lol: :lol:

slika
slika

Paradajz@ ma nije sve u slikama ali stvari su ocigledne,krenes od incidenta sa Ivanovicem i tu ti treba biti sve jasno...Mislim ako to nije dovoljno i ako mislis da je slucajno to onda ok...
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 01 avg 2013, 01:26, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 01 avg 2013, 01:19

Ma **** Suareza i sta ce biti sa njim ali ono sto je meni zanimljivo u cijeloj prici jeste to koliko ste vi ubjedjeni da on nece u Arsenal!?!? :lol:
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 01 avg 2013, 01:25

Gunner4 je napisao/la:Ma **** Suareza i sta ce biti sa njim ali ono sto je meni zanimljivo u cijeloj prici jeste to koliko ste vi ubjedjeni da on nece u Arsenal!?!? :lol:
Ja jos ne vidim da je zatrazio transfer request niti da ce uskoro, niti nikakve naznake da ce tamo u London. Zavlaci vas drug Wengara, znamo da nece dati vise od ovoga sto je nudio.
Ja znao jos odavno da nece tamo, bio sam ubedjen i dan danas sam, sanse da predje 0,1%...

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 01 avg 2013, 01:28

Gunner4 je napisao/la:Ma **** Suareza i sta ce biti sa njim ali ono sto je meni zanimljivo u cijeloj prici jeste to koliko ste vi ubjedjeni da on nece u Arsenal!?!? :lol:
Molim te, piši u jednini. Ja nisam ubjeđen da će Suarez ostati u Liverpoolu, čak šta više, ubjeđen sam da će Suarez otići iz Liverpoola. Ja sam jedini koji je rekao da će Reina ići i isto to govorim za Suareza. Ako dođe neka ponuda van Engleske, Sule tamo putuje, ali ako ne dođe nijedna druga ponuda osim ove Arsenalove, mislim da on ide u Arsenal.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

donCorleone1892
Kontakt:

Post Postao/la donCorleone1892 » 01 avg 2013, 01:37

Gerrard o Suarezu:

"Pričao sam sa Luisom i on zna da želim da ostane ovdje. Moramo sačekati i vidjeti da li sam imao sreće u uvjeravanju. Ali mora se poštovati igrača, teško je gledati nečiju perspektivu kao suigrač. Luis je svoj čovjek sposoban da donosi vlastite odluke. Ali, ne brinite, on dobro zna što ja želim od njega."

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 01 avg 2013, 01:38

Svi smo mi htjeli(Vecina) da Reina ode i znali smo da ce otici tako da.... ;)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 01 avg 2013, 01:47

Ponos Torina je napisao/la:Svi smo mi htjeli(Vecina) da Reina ode i znali smo da ce otici tako da.... ;)
Ja doduse nisam toliko, kao ni on, posto videli smo njegove reci nakon odlaska, ali dobro. Mozda se klub lose poneo, ali kako god okrenes ili bi bio rezerva ili branio negde drugde. Ne znam ko ce ga zaliti zaista, covek katastrofa poslednjih sezona, ove pogotovo, sam je ukopa klub nekoliko puta.

Kad se setim samo tekme sa City-em...

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 01 avg 2013, 01:58

Paradajz je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la:Svi smo mi htjeli(Vecina) da Reina ode i znali smo da ce otici tako da.... ;)
Ja doduse nisam toliko, kao ni on, posto videli smo njegove reci nakon odlaska, ali dobro. Mozda se klub lose poneo, ali kako god okrenes ili bi bio rezerva ili branio negde drugde. Ne znam ko ce ga zaliti zaista, covek katastrofa poslednjih sezona, ove pogotovo, sam je ukopa klub nekoliko puta.

Kad se setim samo tekme sa City-em...
Nema sta da se zali za njim,legenda jeste ali usro je dosta i on toga mora biti svjestan vise stete nego koristi..Ovako svi sretni on ce da igra,mi smo se oslobodili njegove plate i to je to....

Eh tek sad protiv Olympiakosa ocekujem pravu tekmu,ono kako treba tu bi trebali vidjeti na djelu nove igrace i koliko je tim uigran iako tim nije toliko ni uigran,niti je odigrao nesto puno utakmica ali opet je pred domacim navijacima trebalo bi biti nesto specijalno...

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 01 avg 2013, 02:11

donCorleone1892 je napisao/la:
Gerrard o Suarezu:

"Pričao sam sa Luisom i on zna da želim da ostane ovdje. Moramo sačekati i vidjeti da li sam imao sreće u uvjeravanju. Ali mora se poštovati igrača, teško je gledati nečiju perspektivu kao suigrač. Luis je svoj čovjek sposoban da donosi vlastite odluke. Ali, ne brinite, on dobro zna što ja želim od njega."
Suarez ako ostane to ce biti samo zbog toga sto nijedna ekipa nije ponudila dovoljno para za njega . Sigurno je bar to da on zeli da ide , samo ne na silu tako sto ce traziti transfer . Ako Arsenal ponudi tih 50+ miliona on ce tamo igrati sljedece sezone .

donCorleone1892
Kontakt:

Post Postao/la donCorleone1892 » 01 avg 2013, 02:15

nerkolfc je napisao/la:
donCorleone1892 je napisao/la:
Gerrard o Suarezu:

Suarez ako ostane to ce biti samo zbog toga sto nijedna ekipa nije ponudila dovoljno para za njega . Sigurno je bar to da on zeli da ide , samo ne na silu tako sto ce traziti transfer . Ako Arsenal ponudi tih 50+ miliona on ce tamo igrati sljedece sezone .
I sam Sule je rekao da ne želi ići dok neki klub ne pošalje ponudu od 50m. Hoće i on da bude neki rekorder :mrgreen:

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 01 avg 2013, 07:29

Schalke kaze da nije bilo ponuda za Papu :evil: :evil: :evil:
Skrtel u Napoli vjerovatno vrlo brzo....

Bale u Realu
Soldado u Tottenhamu,Morrata isto.... :roll:

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 01 avg 2013, 10:38

Sretan rodjendan Aspasu ;)
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 01 avg 2013, 10:42

Otelo je napisao/la:Sretan rodjendan Aspasu ;)
Ja te volim, volim Željo..

Rolex312
Kontakt:

Post Postao/la Rolex312 » 01 avg 2013, 11:04

Za sada jedino pojacanje je Mignolet, ostali su igraci koji ce popunjavati klupu. Gdje su te pare sto ce Liverpool navodno imati na raspolaganju za transfere, mislim da smo trenutno na nuli.
Nad nama nebo ima da gori!

Scouser
Kontakt:

Post Postao/la Scouser » 01 avg 2013, 12:02

Otkupna cijena Melgareja je £7m, a ne £7,8m kako je prvobitno bilo objavljeno. Prelazak će biti ozvaničen kada dobije radnu dozvolu.

Nije još ništa gotovo oko Suareza, tek je postavljena cijena za koju može ići. Real ako ne uspije dovesti Balea okrenuti će se Suarezu, barem su tako isticali do sada. Bale ako ode u Real, Tottenham će krenuti po Suarezu, ali nadam se da će se oni ranije obezbijediti Soldadom.

I, btw; nek' je sretan rođendan Aspasu. 8-)
This Klopp fella, he's not bad is he?

"Don’t criticize what you don’t understand, son. You never walked in that man’s shoes."

"IT'S ENDED... THE EUROPEAN CUP IS RETURNING TO ENGLAND AND TO ANFIELD."

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 01 avg 2013, 12:07

Scouser je napisao/la:Otkupna cijena Melgareja je £7m, a ne £7,8m kako je prvobitno bilo objavljeno. Prelazak će biti ozvaničen kada dobije radnu dozvolu.

Nije još ništa gotovo oko Suareza, tek je postavljena cijena za koju može ići. Real ako ne uspije dovesti Balea okrenuti će se Suarezu, barem su tako isticali do sada. Bale ako ode u Real, Tottenham će krenuti po Suarezu, ali nadam se da će se oni ranije obezbijediti Soldadom.

I, btw; nek' je sretan rođendan Aspasu. 8-)

ZVANIČNO: Roberto Soldado je novi igrač Tottenhama
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 01 avg 2013, 12:40

tottenham odlično posluje
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

BritishCore
Kontakt:

Post Postao/la BritishCore » 01 avg 2013, 12:50

Pa i da nisu doveli Soldada, ne bi im došao Suarez zato što ne igraju Ligu Prvaka, ne budite smiješni.
U tom slučaju bi on ostao u Liverpoolu, ako neke jače ponude od tima koji igra LP ne bi bilo. ;)
"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.