Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Henderson
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Henderson » 31 jul 2013, 23:53

Schalke general manager Horst Heldt has dismissed rumours that Kyriakos Papadopoulos is close to joining Liverpool.
Liverpool way, uskoro ga očekujem u timu.

Meni nije nikad bio problem da pohvalim rad Brendana Rodgersa, kada se to doista desi. Pohvalio sam ga onda kada se razbolio i nije vodio ekipu, pa je Poscoe vodio Liverpool na gostovanju u Londonu gdje smo pobjedili QPR. Bila je to najbolja utakmica Liverpoola prošle sezone. Hvala Brendanu što je tada bio bolestan.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 01 avg 2013, 00:00

slika
:mrgreen:
slika

Kolo ce dosta pomoci odbrani u novoj sezoni :) ima dosta iskustva a i ovi mladi imaju od koga da nauce sta pametno...

slika
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Civa
Kontakt:

Post Postao/la Civa » 01 avg 2013, 00:15

Ako se Torres vrati , ja ću se pomiriti sa bivšom iako nije znala za 69 simboliku :?
Zezam se , meni brate ono nije toliko mrzak , ako nabaci kakvu YNWA tetovažu , šta fali , ako će još igrat' fino bolje mi je njeg' gledat' već onog Šabana Borinija :D i nadam se da to za Torresa nije patka vezana za naše povezivanje sa Matrijem , taj je baš ono kloc gori od Borinija ...
Tako blizu, a tako daleko.

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 01 avg 2013, 00:15

Nisam imala priliku da pregledam ove prijateljske utakmice... Da li je stvarno istina da se Suarez ponasa kao da ga nije briga za LFC (kako to pisu mediji) :?: Jer ako je tako, onda bi mu Gerrard trebao pljusnut jednu vaspitnu umjesto da daje ovakve izjave :D
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 01 avg 2013, 00:17

tema nece umrijeti sve dog je nas danguba :mrgreen:

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 01 avg 2013, 00:22

reds_forever je napisao/la:Nisam imala priliku da pregledam ove prijateljske utakmice... Da li je stvarno istina da se Suarez ponasa kao da ga nije briga za LFC (kako to pisu mediji) :?: Jer ako je tako, onda bi mu Gerrard trebao pljusnut jednu vaspitnu umjesto da daje ovakve izjave :D
to je izgledalo ovako od prilike u kratkim crtama :mrgreen:

Suarez od Engleskih medija nije stigao bic da kupi :lol: :lol: :lol:

slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 01 avg 2013, 00:32

http://www.intereconomia.com/noticias-/ ... a-20130731

Oferta del Liverpool para llevarse a Diego Costa

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 01 avg 2013, 00:35

nerkolfc je napisao/la:http://www.intereconomia.com/noticias-/ ... a-20130731

pu pu pu cuj ima lik klauzulu od 25 mil i sta sad trebamo za ovog platiti 25M nakon sto je prosle sezone nesto kao proradio dao par golova i sad je kao on rijesenje nasih problema,nadam se da je ovo suplja....

Spanske novine samo spominju aktiviranje klauzule i nista vise :mrgreen: :mrgreen:

RodgersBOSS
Kontakt:

Post Postao/la RodgersBOSS » 01 avg 2013, 00:37

Crno nam se pise jer sam cuo da se zatvaraju kladionice na Jamajci.Veliki red se uhvatio jer mnogi zele da uplate da ce Suarez preci u Arsenal...a to znaci da se nesto sprema. :mrgreen: :lol:
Zadnja izmjena: RodgersBOSS, dana/u 01 avg 2013, 00:38, ukupno mijenjano 1 put.
Orkestar nam mozda nije najbolji, ima tu jos dosta da se mijenja, ali nam je zato dirigent VELICINA.

Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 01 avg 2013, 00:37

Ponos Torina je napisao/la:

pu pu pu cuj ima lik klauzulu od 25 mil i sta sad trebamo za ovog platiti 25M nakon sto je prosle sezone nesto kao proradio dao par golova i sad je kao on rijesenje nasih problema,nadam se da je ovo suplja....
Ne znam kakav je , gledao sam ga samo protiv Reala u finalu Kupa i tad je odigrao dobro , zabio je i gol koliko se sjecam .

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 01 avg 2013, 00:40

nerkolfc je napisao/la:

Ne znam kakav je , gledao sam ga samo protiv Reala u finalu Kupa i tad je odigrao dobro , zabio je i gol koliko se sjecam .
Ma bukno lik prosle sezone malo sam malo pored Falcao-a dao mu Simeone prostora ali lik nije nista posebno,prosjek obicni....Prije toga razvlacio slinu na klupi po cijelu utalmicu.Simeone sigurno ganja da ga utrpa nekome da bi uzeo pare da malo tim dotjera za LP...Inace konjina :mrgreen: 85kg-visok 1,88, brz,dobar dribling,solidan finisher 24 godine...

Vise bi voliuo da uzmemo njegovog saigraca koji je po meni dosta bolji od njega i prije bi se uklopio u nas sistem igre... Inace 7 ca A.Madrida Španac

Adrián López Álvarez
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 01 avg 2013, 00:45, ukupno mijenjano 2 puta.

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 01 avg 2013, 00:44

Diego Costa je masina, Simeone nije lud da ga proda niti ce...

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 01 avg 2013, 00:46

Paradajz je napisao/la:Diego Costa je masina, Simeone nije lud da ga proda niti ce...
Sto je dosao Leo i sto je dosao Villa ??? ;)

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 01 avg 2013, 00:48

Paradajz je napisao/la:Diego Costa je masina, Simeone nije lud da ga proda niti ce...
Villa menja Falcaa, ovaj back up rotacija, trebace im vise igraca, igraju LS.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 01 avg 2013, 00:54

Paradajz je napisao/la:
Villa menja Falcaa, ovaj back up rotacija, trebace im vise igraca, igraju LS.
Vidis Leo igra sa Costom gore 2 Brazilca vjerovatno Costa ili Adrian idu(ako je u planu uzimanje vece love) iz Atletica jer treba love da se pojaca ekipa jos malo za LP.....Vjerovatno zele ostati u vrhu i sledece godine,da se nebi ponovile stvari iz prethodnih sezona kad su isli gore-dole po tabeli nikad nisu imali konstantu....

Opet Costa je proigrao prosle sezone to ne znaci da je odma zmaj...ako ponovi opet nesto kao prosle sezone onda se o njemu moze pricati da je masina :mrgreen: ;)

zar bi ti volio da platimo 25 M za Costu??? :? :? 8-)
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 01 avg 2013, 00:59, ukupno mijenjano 3 puta.

BritishCore
Kontakt:

Post Postao/la BritishCore » 01 avg 2013, 00:56

Aj Suareza na ovim slikama jest sjeban frajer. Vidi se nezadovoljstvo. Ne znam da ti je kakav igrač ja ga ne bih zadrzavao kad hoce da ide, ali ipak Liverpool ga hoce da zadrzi. :roll:
"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 01 avg 2013, 01:00

Luis Suarez je psihicki bolesnik, na ovim slikama je sve jasno.

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 01 avg 2013, 01:03

Ponos Torina je napisao/la: Vidis Leo igra sa Costom gore 2 Brazilca vjerovatno Costa ili Adrian idu iz Atletica jer treba love da se pojaca ekipa jos malo za LP.....
Nece ici Costa sigurno, bitan je to igrac, a za Adriana ne znam, taj je skroz nebitan lik, propalitet.

Diego ima sjajan work rate, odlican finiser, i odlicno probija, nije nesto spektakularan igrac sto se tice driblinga itd, ali vrlo dobra kontrola sa loptom, jak, prava masina. Prgav je igrac dosta, mora se reci. Sumnjam da ce on u LFC, i uopste iz Atletica...

Mogu ja uslikati Messija bas kada je neraspolozen na terenu ili mrklog lica u Barci, i samo te slike kaciti, pa bi govorili i za njega da je neraspolozen u klubu ili ne znam sta vec...

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 01 avg 2013, 01:06

ajd nemoj zezat sad za slike svi smo vidjeli kakav je Suarez zapravo jednom se lik nasmijao i to od muke...Covjek je nesretan i nema tu sta dalje da se prica,treba ga prodati 45+ i neka ide covjek vise...Bolje da se to zavrsi dok je vrijeme a ne zadnji dan prelaznog roka pa da ganjamo neke Dempseye i slicne njemu :mrgreen: :lol: :lol:

I koliko grize one nokte nebi me cudilo da je cijeli tim ograjisao,zato slabo i naporedujemo :?
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 01 avg 2013, 01:07, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.