Kaze Bonuci nije ovaj sport za mene

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Ubjedljivo najjaci hahahahahagio10 je napisao/la:PirloAndrej je napisao/la:[youtube][/youtube]![]()
Opusti se, pocinjes zvucati kao kakav interista, sem ako hoces da i Arsenalu posudimo koju titulu.AllGunsBlazing je napisao/la:Opet oni o 31-oj tituli, a uopste nemaju toliko. I to pokazuje kakva je ustvari italijanska liga, tri kluba osvajala, i ono ostalo mrvice tipa Torino tridesetih godina. U Engleskoj najtrofejniji klub ima samo 20. I sami Bog zna koliko je od tih Juventusovih nastimano.
AllGunsBlazing je napisao/la:Opet oni o 31-oj tituli, a uopste nemaju toliko. I to pokazuje kakva je ustvari italijanska liga, tri kluba osvajala, i ono ostalo mrvice tipa Torino tridesetih godina. U Engleskoj najtrofejniji klub ima samo 20. I sami Bog zna koliko je od tih Juventusovih nastimano.
Promjeni dilera nesto ti opasno skodi od tog trenutnog.....Pogba je napisao/la:Sretan rodjendan najboljem treneru svijeta.
Tek skontah da imamo najboljeg trenera na svijetu, najbolju odbranu svijeta, pojedinacno najboljeg stopera planete, najboljeg veznjaka svijeta ili vam ga king Artura i najboljeg mladog igraca planete ili vam ga momak pod cijim se pseudonimom krijem.
No, nista cudno naravno, uvijek smo davali najbolje igrace i trenere kroz historiju.
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2
Sto se intera tice u interu imas u prvom timu 10 igraca sa 20 godina i manje a sto se napada tice Icardi je za vase napadace izmislio poziciju centarfora.... Al hajd ja bar ne dizem igraace Intera u zvijezde koliko vi dizete Juvetove samo budite realni ...Padovan je napisao/la:A ima li bi i najjači napad da smo pobjedili Inter u konkurenciji za Cavania!
FACTPogba je napisao/la:Sretan rodjendan najboljem treneru svijeta.
Tek skontah da imamo najboljeg trenera na svijetu, najbolju odbranu svijeta, pojedinacno najboljeg stopera planete, najboljeg veznjaka svijeta ili vam ga king Artura i najboljeg mladog igraca planete ili vam ga momak pod cijim se pseudonimom krijem.
No, nista cudno naravno, uvijek smo davali najbolje igrace i trenere kroz historiju.
Ranokija, Gargano i Laxalt.TonnyMontana je napisao/la:Promjeni dilera nesto ti opasno skodi od tog trenutnog.....Pogba je napisao/la:Sretan rodjendan najboljem treneru svijeta.
ajd daj po imenima najboljeg stopera svijeta, veznjaka i najboljeg mladog igraca svijeta trenutno ?
Daj malo smirite, @L'Avvocatu i meni je pretrpan bookmarks...TonnyMontana je napisao/la:Sto se intera tice u interu imas u prvom timu 10 igraca sa 20 godina i manje a sto se napada tice Icardi je za vase napadace izmislio poziciju centarfora.... Al hajd ja bar ne dizem igraace Intera u zvijezde koliko vi dizete Juvetove samo budite realni ...Padovan je napisao/la:A ima li bi i najjači napad da smo pobjedili Inter u konkurenciji za Cavania!
P.S. Pogledaj prosjek godina u Juvetu...a sto se tice tog Pogbe ili kako vec Kovacic je za njega izmislio fudbal..
IstinaIlCapitano je napisao/la: Daj malo smirite, @L'Avvocatu i meni je pretrpan bookmarks...
Kakvo će rafalanje da bude na kraju sezone, mozda cak i na polusezoniL'Avvocato je napisao/la:IstinaIlCapitano je napisao/la: Daj malo smirite, @L'Avvocatu i meni je pretrpan bookmarks...![]()