NK Travnik

Moderator/ica: GracanicaAA

anel81m
Kontakt:

Re: NK Travnik

Post Postao/la anel81m » 28 jul 2013, 13:12

slobodnjak je napisao/la:slika

SJENO SE PALI PIROTA GORI ORI SE CJELI STADION...... :lol:
UBICE!!! :mrgreen:

realancojk
Kontakt:

Post Postao/la realancojk » 28 jul 2013, 13:23

anel81m je napisao/la:
slobodnjak je napisao/la:slika

SJENO SE PALI PIROTA GORI ORI SE CJELI STADION...... :lol:
UBICE!!! :mrgreen:
Ako vas ne kazni savez, onda ce eko zeleni :D
Neko voli meso, neko voli kupus. U biti svi mi volimo sarmu.
Bolje ispasti glup nego iz lige. :)

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 29 jul 2013, 11:01

Sramota je da se liga uopste i igra na ovom stadionu. Sramotite nas ne samo u BiH, nego i sirom Evrope jer je ova vijest obisla svijet.
Sramota zaista.
Kada Mladost ili Vitez ne mogu igrati utakmice na svojim terenima, ne bi se ni vama trebalo dopustiti da igrate fudbal na svojoj farmi.
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 29 jul 2013, 12:57

scorpion je napisao/la:Sramota je da se liga uopste i igra na ovom stadionu. Sramotite nas ne samo u BiH, nego i sirom Evrope jer je ova vijest obisla svijet.
Sramota zaista.
Kada Mladost ili Vitez ne mogu igrati utakmice na svojim terenima, ne bi se ni vama trebalo dopustiti da igrate fudbal na svojoj farmi.
Joj ako ja počnem pisati o skandalima koji su drugi izazvali i ko nas sve i na koje načine sramoti bojim se da do prekosutra neću stati.Ovo što se desilo je više komično nego što je zapravo neki incident.Kada su to Travničani išta napravili što bi se moglo nazvati incidentom.Ama nikada brate dragi.
Na ovoj utakmici,evo neka ljudi iz Viteza kazu kako je bilo,sjedili su Travničani i Vitezani jedni do drugih na stadionu,ali bukvalno svi se radovali dobrim potezima svojih ekipa ,slavili date golove bez najmanjeg incidenta.E vidiš to je moguće jedino u Travniku,a rječ o tome ni jedan novinar nije napisao.Zašto.Zato što onda nebi bio u centru paznje.Ovo je uradila grupica maloljetnih balavaca koji nisu ni ušli na stadion,i ovo realno s klubom i nema veze jer se desilo van stadiona.Ko je bio na Piroti zna o čemu se radi.Gore uvjek ima raje na toj livadi ,zna se i roštilj potpaliti za vrijeme tekme. :D Policija je reagovala i privela IZGREDNIKE.
Što se Pirote tiče ona zadovoljava sve propisane uslove koje je trazila komisija za licenciranje za Premijer ligu .Kada budu trazili više biće i to.Eto tako .
Mislim da je pored svega što se u našoj ligi dešavalo u najmanju ruku nekorektno praviti dramu oko ovoga.
A da je komično jest jbg... :D

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 29 jul 2013, 16:35

slobodnjak je napisao/la:
scorpion je napisao/la:Sramota je da se liga uopste i igra na ovom stadionu. Sramotite nas ne samo u BiH, nego i sirom Evrope jer je ova vijest obisla svijet.
Sramota zaista.
Joj ako ja počnem pisati o skandalima koji su drugi izazvali i ko nas sve i na koje načine sramoti bojim se da do prekosutra neću stati.Ovo što se desilo je više komično nego što je zapravo neki incident.Kada su to Travničani išta napravili što bi se moglo nazvati incidentom.Ama nikada brate dragi.
Na ovoj utakmici,evo neka ljudi iz Viteza kazu kako je bilo,sjedili su Travničani i Vitezani jedni do drugih na stadionu,ali bukvalno svi se radovali dobrim potezima svojih ekipa ,slavili date golove bez najmanjeg incidenta.E vidiš to je moguće jedino u Travniku,a rječ o tome ni jedan novinar nije napisao.Zašto.Zato što onda nebi bio u centru paznje.Ovo je uradila grupica maloljetnih balavaca koji nisu ni ušli na stadion,i ovo realno s klubom i nema veze jer se desilo van stadiona.Ko je bio na Piroti zna o čemu se radi.Gore uvjek ima raje na toj livadi ,zna se i roštilj potpaliti za vrijeme tekme. :D Policija je reagovala i privela IZGREDNIKE.
Što se Pirote tiče ona zadovoljava sve propisane uslove koje je trazila komisija za licenciranje za Premijer ligu .Kada budu trazili više biće i to.Eto tako .
Mislim da je pored svega što se u našoj ligi dešavalo u najmanju ruku nekorektno praviti dramu oko ovoga.
dobro si ovo rekao,na tribinama su sjedili i Vitezani i Travnicani,niti jedna psovka nije bila upucena na racun nekog navijaca,svi su se radovali naravno svojim dobrim potezima i prilikama ekipa,bez konflikta i to je dobra stvar. oni par seljaka sto su zapalili sijeno su samo manjina koju treba iskorijeniti iz Bh nogometa :)
TH 1950

Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....

zesa
Kontakt:

Post Postao/la zesa » 29 jul 2013, 21:20

Ima li kakvih desavanja kod vas nakon prvog kola?

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 29 jul 2013, 21:27

zesa je napisao/la:Ima li kakvih desavanja kod vas nakon prvog kola?
Ništa ,nastavlja se sa treninzima,svismo vidjeli koliko smo jaki protiv Viteza-ili koliko smo slabi.Što se igračkog kadra tiče to je to.Idemo na Grbavicu gdje će sve osim poraza vjerovatno biti ogroman uspjeh.
Da li se mozemo s ovom ekipom ikako boriti ostaje da se vidi.Ovo protiv Viteza je bilo veoma loše .Ipak osvojili su bod i u narednih par kola će sve biti jasno.
Moja lično procjena je da ova ekipa ako ostane u ligi biće to uspjeh.Mnogo je igrača otišlo ,a ovo što je došlo nije nivo Simeunovića ,Popovića itd...

kaskader52
Kontakt:

Post Postao/la kaskader52 » 30 jul 2013, 12:28

slobodnjak je napisao/la:
Sramota zaista.
bravo prijatelju osobno sam sjedio i slavio gol Viteza među navijačima Travnika i niko me ružno nije pogledao pa mi smo tu susjedi i oni koji prate nogomet vrlo se često viđaju a ovo sa sijenom je jedna komična situacija koju svi tako prihvaćaju naravno osim vlasnika i onih koji nisu bili prisutni a novinari ko novinari moraju nešto pisati.

skile
Kontakt:

Post Postao/la skile » 30 jul 2013, 13:54

Kakva je situacija sa Kovačevićem ?

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 30 jul 2013, 14:00

Poslije dogovora N.K. Travnik i N.K. Vlašič o dugu Travničana na ime odštete za Kovačevića,on je definitivno ostao član Travnika s kojim ima vazeći ugovor i svi zainteresovani će morati platiti za njega.Sarajevo je očito ne znajući s kim imaju posla htjelo iskoristiti stvoreni jaz u tom sporu.Ali ko je sarajku i ekipu zayebao tom mozes dati doktorat iz bilo koje oblasti... :D

I hvala ljudima iz Viteza na tome što su realno rekli kakva je situacija bila na utakmici u Subotu. ;)

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 30 jul 2013, 14:09

slobodnjak je napisao/la:Poslije dogovora N.K. Travnik i N.K. Vlašič o dugu Travničana na ime odštete za Kovačevića,on je definitivno ostao član Travnika s kojim ima vazeći ugovor i svi zainteresovani će morati platiti za njega.Sarajevo je očito ne znajući s kim imaju posla htjelo iskoristiti stvoreni jaz u tom sporu.Ali ko je sarajku i ekipu zayebao tom mozes dati doktorat iz bilo koje oblasti... :D

I hvala ljudima iz Viteza na tome što su realno rekli kakva je situacija bila na utakmici u Subotu. ;)
Odakle taj info :?:
1946

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 30 jul 2013, 14:16

Head je napisao/la:
slobodnjak je napisao/la:Poslije dogovora N.K. Travnik i N.K. Vlašič o dugu Travničana na ime odštete za Kovačevića,on je definitivno ostao član Travnika s kojim ima vazeći ugovor i svi zainteresovani će morati platiti za njega.Sarajevo je očito ne znajući s kim imaju posla htjelo iskoristiti stvoreni jaz u tom sporu.Ali ko je sarajku i ekipu zayebao tom mozes dati doktorat iz bilo koje oblasti... :D

Odakle taj info :?:
Imaš post iznad gore o tom dogovoru.Da je tu sve bilo tako lako ,što sam ja i naglašavao prilikom informacije o prelasku malog u Sarajevo on bih odmah postao član tima s Koševa.Sarajevo je pokušalo iskoristiti pravnu začkoljicu oko prestanka ugovora ako se igraču ne izmire obaveze pa da za malog Travniku ne da ništa,ali su se u posljednji trenutak povukli i ugovor nije potpisan jer je i njima samim postalo jasno da ako dodje do dogovora izmedju Travnika i Vlašića,njihov ugovor o Kovačeviću nebi bio validan.To je to ukratko.E sad dali ima interesa da dogovore nešto s Travnikom druga je stvar.
i još da naglasim za one koji ne znaju da Adnan Kovačević ima važeći ugovor sa Vezirima do 2015.g

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 30 jul 2013, 20:01

Izgleda da ce vam Hrelja na posudbu. :?
1946

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 30 jul 2013, 21:56

Travnički navijači tvrde: Palili smo baklje, ali ne i sijeno

Nakon što su brojni mediji među kojima i oni iz naših susjednih zemalja objavili vijest o paljenju sijena od strane navijačke grupe Gerila iz Travnika, na našu adresu stiglo je i saopštenje za javnost od strane predstavnika pomenute navijačke organizacione grupe. Prenosimo isto u cjelosti.
Preporuči

S obzirom da je bačena jedna velika ljaga i mrlja na sve nas iz navijačke grupe Gerila, odlučili smo prvi put dati saopštenje za javnost. Bojkotovali smo utakmice NK Travnik već dvije sezone zbog ljudi koji sjede u upravi kluba, a ne čine ništa. Iz godine u godinu, situacija je sve gora, svi su već dobro upoznati sa prodajom i štimanjem utakmica svake sezone zbog čega smo i bojkotovali utakmice sve ovo vrijeme. Ove godine smo odlučili preći preko nekih stvari i pomoći našem klubu u stvaranju što boljih rezultata u Premijer ligi. Problemi su počeli već na samom početku. Uprava našeg kluba, na čelu sa direktorom Midhatom Sarajčićem, zabranila nam je ulaz (domaćim navijačima), to jest našoj navijačkoj skupini. Više puta vraćali su nas sa jedne kapije na drugu da bi na kraju, pred sam početak utakmice rekli da je direktor kluba, Sarajčić, strogo zabranio ulazak organizovanoj skupini navijača", piše, između ostalog, u saopštenju koje smo dobili.

"Razlog je opravdano prozivanje pojedinih ljudi iz uprave koje se nije svidjelo direktoru kluba koji je i sam bio prozivan opravdano od strane naše skupine. Od samog našeg pojavljivanja bili smo maltretirani, pa je čak i pred kraj poluvremena došlo i do manjeg fizičkog okršaja između navijača i članova osigranja. Iz revolta smo otišli na livadu iza gola, gdje smo navijali prvo poluvrijeme. U drugom poluvremenu također stojimo na istom mjestu i navijamo bez ikakvih problema i onda dolazi do problema koji su prenijeli svi mediji. Navijačka grupa Gerila nema ništa sa tim zapaljenim naviljkom trave a ne plastom kako su to objavili pojedini mediji. Kao što se na slici može vidjeli, stajali smo 20-30 metara od mjesta gdje je izbio plamen. istina je da smo palili baklje u prvom poluvremenu i iza toga stojimo, sa paljenjem sijena nemamo ništa", stoji u saopštenju predstavnika Travničke Gerile.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 30 jul 2013, 23:03

Sarajevo ima interesa da i da nesto za Kovacevica, isto kao sto su izletili i lovu za Anida ,isto tako Sarajevu je bolje sto je ovo sa Vlasicem zavrsio sam Travnik nego da Sarajevo kao klub se ganja i sa jednim i sa drugim,ovako znas da moras to sa Travnikom zavrsiti,Vlasic je svoje odsvirao u ovoj prici i to je to

Travnik ce od Sarajeva dobiti neke igrace,sto kroz posudbu sto kroz nesto drugo mozda i ulete nesto ali to nece biti ni blizu cifre koju bi trebao Celik dobiti za Anida,ali konkretno ti govorim da je za samo Sarajevo bolje sto je Travnik zavrsio to sa Vlasicem cak koliko znam da je i samo Sarajevo u tome imalo ulogu

Ja koliko znam da ce decko vec biti u konkurenciji za Lukavicu
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 31 jul 2013, 16:40

miky_hz je napisao/la:Sarajevo ima interesa da i da nesto za Kovacevica, isto kao sto su izletili i lovu za Anida ,isto tako Sarajevu je bolje sto je ovo sa Vlasicem zavrsio sam Travnik nego da Sarajevo kao klub se ganja i sa jednim i sa drugim,ovako znas da moras to sa Travnikom zavrsiti,Vlasic je svoje odsvirao u ovoj prici i to je to

Travnik ce od Sarajeva dobiti neke igrace,sto kroz posudbu sto kroz nesto drugo mozda i ulete nesto ali to nece biti ni blizu cifre koju bi trebao Celik dobiti za Anida,ali konkretno ti govorim da je za samo Sarajevo bolje sto je Travnik zavrsio to sa Vlasicem cak koliko znam da je i samo Sarajevo u tome imalo ulogu

Ja koliko znam da ce decko vec biti u konkurenciji za Lukavicu
To je mozda istina,i lično i ne mislim da do tog transfera neće doći.U interesu je to svima.Ali sumnjam da će Travnik pustiti malog ako im se bar ne poravna odšteta prema Vlašiću.Ako je Sarajevo i posredovalo oko tog dogovora,dobro sad ja mislim da je neko drugi odigrao ulogu ali otom potom,moraće za Kovačevića kompenzirati na neki način,dali kroz posudbu igrača jednim djelom ili nekako drugačije nebitno je.
I trebalo bi da se ova saga već jednom završi jer je rječ ipak o mladom reprezentativcu i svima treba biti u cilju nastavak njegovog razvoja.E sada koliko će on napredovati i to je upitno,ali to je već nešto u šta niko nije siguran, ali u svakom slučaju ako su ljudi iz Sarajeva u njemu nešto prepoznali to treba poštovati.

zesa
Kontakt:

Post Postao/la zesa » 31 jul 2013, 17:43

Jel neka tekma protiv fk viteza danas?

stadion
Kontakt:

Post Postao/la stadion » 31 jul 2013, 19:24

Dobicete Hrelju na posudbu i Focica bez trazenja obestecenja...i ni banke vise
Vidjecete da ce ovako biti a cujem da je FC dao pare da se plati Vlasicu...i to je to...ni banke vise
Ali neka vam se Allah Smiluje sa ovim Hreljom...KLOC

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 31 jul 2013, 21:35

stadion je napisao/la:Dobicete Hrelju na posudbu i Focica bez trazenja obestecenja...i ni banke vise
Vidjecete da ce ovako biti a cujem da je FC dao pare da se plati Vlasicu...i to je to...ni banke vise
Ali neka vam se Allah Smiluje sa ovim Hreljom...KLOC
Ma rata prva Vlašiću treba biti isplaćena za 15 ak dana i to 5000 maraka ostalo kad se mogne.Takav je dogovor.Njima gore šta god daš dobro je ,igrači im djabe igraju.Pola Vlašića su juniori bivši Travnika,čaršijska djeca koja zbog sarajke seljaka ne mogu igrati u Travniku.Ima tu raznih relacija.
Što se tog hrelje tiče ne sumnjam da je kloc,kao i ovaj Fočić.Gledao sam ga ,takvih mi imamo i boljih na igralištima što igraju po čaršiji.Ali to je politika seljačine se Rostova Sarajčića.Ma nek ga da djabe ništa me nebi iznenadilo.I tako sve što se zaradi završi u njihovim djepovima.Niko ne zna gdje su pare od Simeunovića i Popovića.
Kakav je to glupan pokazuje činjenica da se ugovorom vrijednim pazi sad ,500 EVRA odrekao svih prava Travnika u budućim transverima ,najvećeg talenta ,tada juniora Travnika ,za račun Čelika.Radi se naime o sadašnjem pouzdanom reprezentativcu Adnanu Zahiroviću.Ma dajte mu opet 500 Evra i sumnjam da i Kovačević neće biti bez ikakvih problema vaš.
Zato se gotovo sva prava Travnička raja i odrekla kluba.Ko je god Travničanin nama mjesta da igra u klubu.Ma i u pravu ova djeca sa ovim saopštenjem.Bar djela koji se njega tiče.Dok je on u klubu i takvi poput njega u ostalim klubovima nema napretka našem nogometu.
Mene lično zanima samo jedno.Čitav grad zna za njegove lopovluke.Čitava nogometna javnost u BiH je upoznata šta radi taj čovjek koji godinama pravi budalama čitavu ligu.Svi u Travniku koji imalo veze o nogometu imaju ukazuju na njega .Pa ima li više ikakva inspekcija,policija tuzilaštvo išta u ovoj yebenoj drzavi više da dodje u klub i vidi i pročešlja šta se radi tamo.
Garantujem da ovaj sajt čitaju i ljudi iz saveza i vide li više se radi. :oops: Pa očito je više gospodo.Daj bolan zaustavite mozda i najvećeg LOPOVA u BH ligi MITHATA SARAJČIĆA.Znam ja da on ima podršku vlasti,ali volimo li mi nogomet.Hoćemo li još 100 godina ovako.Čovjek vas napravi budalama i naštima vam i rezira cjelu borbu za opstanak prošle sezone.I ne samo prošle .Pa desetine su utakmica koje svi znaju i u Travniku i šire su rezirane od strane tog kriminalca.Traze se dokazi.Pa u Bohumu je dokazano u slučaju ŠVICARSKA da su utakmice rezirane.zašto se to zataškalo.
Evo da nebi lupali.Hajde neka udje inspekcija i policija u klub nek ga pročeslja ,ali pošteno.Ako ništa ne nadje neka se skine ljaga s njega.Ako je pošten to je valjda i njemu u interesu.Neka se vide kakve to ugovore s klubom imaju igrači Travnika.
Evo logično pitanje jedno komisiji za licenciranje.Kako je Travnik dobio licencu za ligu ako je bio DUZAN za Kovačevića.Kako je to moguće....Sramota šta se radi.
Ako to nemoze uraditi Kantonalno tuzilaštvo u čijoj je to nadleznosti neka to uradi policija i tuzilaštvo na drzavnom nivou.Ovo je ovdje čist kriminal radjen na čitavoj teritoriji drzave i to ogromnih razmjera.I SIPA bi ovdje imala posla.
Zato apel bilo kome ko je nadlezan da se više neko sjeti da uradi nešto na tom planu.Obična raja koja voli nogomet u ovom gradu je nemoćna .Daj IMA LI IKO MUDA VIŠE.....

crvenocrni
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrni » 31 jul 2013, 21:43

On je clan vladajuce stranke u Travniku i tu sva prica zavrsava ;). Nema potrebe dalje razbijat glavu druze...

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: InatSilniBosanski, NeRi_K i 7 gostiju.