Sead Kolašinac

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Amar Dzeko
Kontakt:

Re: Sead Kolašinac

Post Postao/la Amar Dzeko » 31 jul 2013, 01:49

I ja cisto sumnjam da ce Rusilac igrati za nas u ovim kvalifikacijama..
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

xinxee
Kontakt:

Post Postao/la xinxee » 31 jul 2013, 03:45

Papire ce dobiti za 3-4 mjeseca,kao i Hajrovic po nekim mojim procjenama...nikad to nije brzo islo ..al bitno je da se je odlucio :D,Sea Rusilac

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 31 jul 2013, 04:06

Dok Kolašinca i I Hajrovića ne vidimo u dresu reprezentacije nista nije sigurno, Ov sve oko Izeta i Seada je još u fazi rekla kazala mada za svaku pohvalu je ovaj satanak Seada i Begića, da i savez zna iz prve ruke dokud je došla njegova papirolagija a i da Kolašinac vidi da je NSBiH stalo da on bude naš reprezentativac.
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

BritishCore
Kontakt:

Post Postao/la BritishCore » 31 jul 2013, 11:58

Momak je legenda, mi smo to davno tvrdili, vi ste to tek sad shvatili, al dobro nikad nije kasno.. :D
Rušiljende strogo prekucende.
"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 31 jul 2013, 12:04

brzitesanj je napisao/la:Dok Kolašinca i I Hajrovića ne vidimo u dresu reprezentacije nista nije sigurno, Ov sve oko Izeta i Seada je još u fazi rekla kazala mada za svaku pohvalu je ovaj satanak Seada i Begića, da i savez zna iz prve ruke dokud je došla njegova papirolagija a i da Kolašinac vidi da je NSBiH stalo da on bude naš reprezentativac.
kako je rekla kazala, kad je Begić rekao da se čeka potvrda iz FIFE za dobivanje sportskog državljanstva kad je u pitanju Hajrović .. ja čak mislim da će on igrati protiv Slovačke :mrgreen: najavali su iznenađenja za Papeta, a ja mislim da će on biti jedno od njih

kad je u pitanju Kolašinac, frajer sigurno ne bi pristao na sastanak da će nas izraditi, mogao je lagano odbiti i zdravo .. ili vi mislite da će mu Njemci poslati poziv u međuvremenu da ga "osiguraju" :mrgreen: nije Begić džaba tamo išao, uostalom kao i Spahić .. to je velika pažnja za njega, da ti kapiten i predsjednik Saveza dođu na noge, dobiješ info iz prve ruke da selektor itekako računa na tebe, da bi već imao nekoliko nastupa za repku, itd .. momčiluka je rekao da je navijao za BiH u Frankfurtu 8-)
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 31 jul 2013, 12:26

Prvo je bilo: ''Dok ne vidim ga sa Elvedinom Begicom ili sa nekim iz saveza ili kako u ruci drzi dres BiH ja ne vjerujem nista'' dok sada kad su prilozeni svi dokazi da ce igrati za nas, opet je sve ''rekla kazala'' :lol:

slika

MrShadow
Kontakt:

Post Postao/la MrShadow » 31 jul 2013, 15:50

BritishCore je napisao/la:Momak je legenda, mi smo to davno tvrdili, vi ste to tek sad shvatili, al dobro nikad nije kasno.. :D
Imas li sliku koja to dokazuje

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 31 jul 2013, 16:50

Majstor sada samo uziva i nece da se javi :D

Evo da vas podsjetim o kome je rijec.
slika
Legenda.

unavita
Kontakt:

Post Postao/la unavita » 31 jul 2013, 18:17

Ovo je odlicno, iako smo i bez njega strasna ekipa s seom sigurno dobijamo jos na jacini bez daljnjeg.STrasan igrac i naravno zasluge idu i nasem pregovarackom timu.Nisam zalazio na ovu temu jer sam mislio da nista od njega nema i drago mi je sto sam se prevario, a u skladu sa temom i rusiocem evo i link koji to dokazuje

http://www.nisamzalazionaovutemujersamm ... ganema.org" onclick="window.open(this.href);return false;
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"

Chapman
Kontakt:

Post Postao/la Chapman » 31 jul 2013, 18:49

Aj pa dajte nam Majstora nazad koji je to kralj bio. On je sve ovo predvidio i vjerujem da njegovoj sreci nema kraja. Vjerovatno je sada kod Sea u Gelsenkirchenu i jedu sudzuku.

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 31 jul 2013, 23:12

Seo inace dobar momak. Pravi rusilac i patriota, voli sudzuku i da se hrva sa medvjedima. Momciluk je inace legenda a evo i slika koja to dokazuje
slika
Unico amore sei!
❤️🖤

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 01 avg 2013, 00:50

BritishCore je napisao/la:Momak je legenda, mi smo to davno tvrdili, vi ste to tek sad shvatili, al dobro nikad nije kasno.. :D
Barbarez je nasa legenda, Ibrahimovic je legenda "njihova", e sad ovaj Kolasinac vidjet cemo cija ce biti legenda...

BritishCore
Kontakt:

Post Postao/la BritishCore » 01 avg 2013, 03:24

FliX je napisao/la:
Barbarez je nasa legenda, Ibrahimovic je legenda "njihova", e sad ovaj Kolasinac vidjet cemo cija ce biti legenda...
Ne znaš ti još o kakvom se momciluku radi, nisi svjestan..inače momak je legenda..na sea mislim ;)
"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 01 avg 2013, 12:09

BritishCore je napisao/la:
FliX je napisao/la:
Ne znaš ti još o kakvom se momciluku radi, nisi svjestan..inače momak je legenda..na sea mislim ;)
Bice on nasa nova legenda. - rece Klaus. Mene podsjeca na naseg Augentalera. - dodaje Hans. S njim ce Njemacka biti jos jaca. - ubacuje se mala Ula. :lol:

Denizli
Kontakt:

Post Postao/la Denizli » 01 avg 2013, 12:26

Dobro.Momak je polivalentan i moze da igra na te 2-3 pozicije.A, kako ima 20 godina.To je i znaci prospekt za narednih 15 godina.Nije to mala stvar.Sad, ono sto je Bakovic rekao danas, nema veze s stvarnoscu.Iako bih volio da jeste

A, rekao je da ce Kolasinac zaigrati do Slovaka i dobiti papire.Nekako sam skeptican, ali cuj.Bilo bi ekstra

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 01 avg 2013, 14:15

On je mislio za hadzica i hajrovica koji jos samo cekaju nekakav odgovor fifa-e..a kolasinac je tek pokrenuo stvari
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 01 avg 2013, 14:34

mozda bude spreman za onu prijateljsku sto se igra svake godine u februaru , ili eventualno za onu u maju

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2

BritishCore
Kontakt:

Post Postao/la BritishCore » 01 avg 2013, 15:01

FliX je napisao/la:
FliX je napisao/la:
Bice on nasa nova legenda. - rece Klaus. Mene podsjeca na naseg Augentalera. - dodaje Hans. S njim ce Njemacka biti jos jaca. - ubacuje se mala Ula. :lol:
jedan je tako ismijavao Seu Rušioca..sutra me četeresnica... ;)

skile
Kontakt:

Post Postao/la skile » 01 avg 2013, 15:10

FliX je napisao/la:
Jel te **** Kolašinac ba ? Da na tebe mislim.

Nek me banuju, ali smarate sa legendama, sandžaklijskim fazonima i sl. postovima. Kao sto ce mene banovati, trebaju i vas sa takvim postovima. Napravili ste cirkus od tebe. Ljudi otvore temu da vide ima nekih novih informacija oko potencijalnog zmaja i samo izađu zbog vas. U kojoj je fazi papirologija. Po mom nekom mišljenju, još se nije pokrenula procedura, tj. samo je obavljen ovaj razgovor.

btw, izvinjavam se administraciji na psovanju, izbacili su me iz takta zbog ovih postova

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 01 avg 2013, 17:16

kaže izbacili su ga iz takta sa ovim postovima :lol: popij kocku šećera i vode
skile je napisao/la: Po mom nekom mišljenju, još se nije pokrenula procedura, tj. samo je obavljen ovaj razgovor.
po tvom nekom mišljenju ..

inače ne znam zašto svi ser.ete i pravite se kao da vam nije drago što će sead igrati za nas , ono lafo ništa dok on ne sredi papirologiju .. umjesto da budete sretni što smo ga ugrabili . kao što je @goalgetter bio napisao , prije ste govorili "dok nema video ili slika ili neki pravi dokaz da će igrati za nas , dotad ništa" , a sad kad to ima onda je "dok ne sredi papire , dotad ništa" .. jednostavno neki od vas ne mogu biti sretni . a i znam u čemu je problem , problem je što dosta vas je bilo 100% uvjereno da je on izgubljen za nas i pričali ste ružne stvari o njemu , i sada da ne ispadnete totalne budale , pišete kako još ništa nije započeto ..
a šta kad bude zaigrao za nas , oćete onda počiniti kolektivni suicid?

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, HariTz, Jabroni, kakarut, Proximic, s4mke, Sheyi i 57 gostiju.