FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
gdje je onaj decko sto me je neku noc optuzio da izmisljam u vezi Zeljinih igraca i povratka Osima 

Zadnja izmjena: Faruk TM´87, dana/u 31 jul 2013, 15:45, ukupno mijenjano 1 put.
@hitxcone javi se !

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
- invincible1921
- Kontakt:
Bolje pitanje je gdje su oni silni insajderi koji su govorili da ce Osim otici ? Imal vas ?Faruk TM´87 je napisao/la:gdje je onaj decko sto me je neku noc optuzio da izmisljam u vezi Zeljinih igraca i poveratka Osima
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
- karlovacko
- Kontakt:
Popravi mi dan jbt zivot !
AMAR OSIM !

AMAR OSIM !
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo!
Volim te Željo!
Amar Osim!harisfcb je napisao/la:https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/ ... 1139_n.jpg
cestitke na sponzoru, mnogo suhog mesa, sudzuka i sl, mozda i Semic iz Visokog uleti u biznis![]()
![]()
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Dosao covjek da tusne Adila, zato u nedjelju svi na utakmicu da podrzimo nase momke i SEFA
- invincible1921
- Kontakt:
i tako u svakoj novoj sezoni kontam da su pitari dokazai kao nevidjeni fenomeni ali oni me svake godine iz nova iznenade
juce u kolapsu ispadaju od albanskih nizeligasa,sutra najavljuju titule i duple krune
sta reci koju posluku porati....

=\_1921_/=
Možda im je tulum u gloovi.invincible1921 je napisao/la:i tako u svakoj novoj sezoni kontam da su pitari dokazai kao nevidjeni fenomeni ali oni me svake godine iz nova iznenadejuce u kolapsu ispadaju od albanskih nizeligasa,sutra najavljuju titule i duple krune
sta reci koju posluku porati....
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
- plavalokomotiva
- Kontakt:
Odlična vijest

Da se hoce navijaci organizovat, posto niko drugi nece, da se ova "suma" oko lokomotive i na istoku eliminise. Stvarno zapusteno izgleda

Da se hoce navijaci organizovat, posto niko drugi nece, da se ova "suma" oko lokomotive i na istoku eliminise. Stvarno zapusteno izgleda

"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim
sto je krenulo sa dobrim vijestima danas.
Jos da je svraku kome prodat
Nadam se da ovaj povratak brke znaci i definitivni njegov povratak na klupu i da je sve u redu u Zelji.

Nadam se da ovaj povratak brke znaci i definitivni njegov povratak na klupu i da je sve u redu u Zelji.
http://www.youtube.com/watch?v=i4udWjudsSQ
Dvadeset i prve..nastala je ljubav..odkad znam za njega..ne zelim nista drugo..jer Želju volim ludo..
Dvadeset i prve..nastala je ljubav..odkad znam za njega..ne zelim nista drugo..jer Želju volim ludo..
- invincible1921
- Kontakt:
ne znam sta je al eo iz godine u godinu
1.KRAJ SEZONE: pitari psuju od do svima,svake godine ostaju sa manje argumenata po kojima se mogu mjerit sa nama tj sad ih nikako nemaju,otpustaju upravu niko im ne valja svi su im krivi ,najvise osim jer je kupio 29 od 30 utakmica u sezoni
2.LJETNA PAUZA: nafuraju se kako ce oni osvjetalat obraz naseg fudbala,a zaboravljaju da mi igraom LP a oni EL sto su dva svijeta razlitca,onda jedva prodju levate sa malte ili sm i vec se vide u grupama,onda dodje neki seljacki klub i izbaci ih i tako oni obrukaju nasu drzavu ko sto je niko nikad nije obruko
3.POCETAK SEZONE: opet su svi krivi opet svima psuju:igracima,upravi,navijacima,bogu ocu...govore kako je dosta vise uprave i takog rada da je ova godina presudna da se sve mijenja
4.SEZONA : uprava im svake godien zamaze oci na neki nacin:blekic,huseinovic,eo sad ovi malejzici...dobiju najvise bodova u prvim kolima jer igraju sve utakmice u SA,odjednom se kolaps pretvara u slavalje ,napdaju se dupla kruna,prica se o evropskom sarajevu,uprava je najbolja na svijetu
5.DRUGI DIO SEZONE: pitari se polako bude iz svog sna u realnost u kojoj zeljo dominira i gazi sve i uzima titulu a bgm i kup.U ocaju koji ih dovodi do suza ponovo su im svi krivi ,a osim i zeljo najvise
DA SAM PITAR JA NE BI IMO SNA,NE BI SPAVO JA .....! 1921!
1.KRAJ SEZONE: pitari psuju od do svima,svake godine ostaju sa manje argumenata po kojima se mogu mjerit sa nama tj sad ih nikako nemaju,otpustaju upravu niko im ne valja svi su im krivi ,najvise osim jer je kupio 29 od 30 utakmica u sezoni
2.LJETNA PAUZA: nafuraju se kako ce oni osvjetalat obraz naseg fudbala,a zaboravljaju da mi igraom LP a oni EL sto su dva svijeta razlitca,onda jedva prodju levate sa malte ili sm i vec se vide u grupama,onda dodje neki seljacki klub i izbaci ih i tako oni obrukaju nasu drzavu ko sto je niko nikad nije obruko
3.POCETAK SEZONE: opet su svi krivi opet svima psuju:igracima,upravi,navijacima,bogu ocu...govore kako je dosta vise uprave i takog rada da je ova godina presudna da se sve mijenja
4.SEZONA : uprava im svake godien zamaze oci na neki nacin:blekic,huseinovic,eo sad ovi malejzici...dobiju najvise bodova u prvim kolima jer igraju sve utakmice u SA,odjednom se kolaps pretvara u slavalje ,napdaju se dupla kruna,prica se o evropskom sarajevu,uprava je najbolja na svijetu
5.DRUGI DIO SEZONE: pitari se polako bude iz svog sna u realnost u kojoj zeljo dominira i gazi sve i uzima titulu a bgm i kup.U ocaju koji ih dovodi do suza ponovo su im svi krivi ,a osim i zeljo najvise
DA SAM PITAR JA NE BI IMO SNA,NE BI SPAVO JA .....! 1921!
=\_1921_/=
- BosniaHerzegovina
- Kontakt:
Eldin Adilović: "Napuštam Grbavicu do kraja sedmice".
Dobili smo pojacanje.
Dobili smo pojacanje.

- moustapha
- Kontakt:
ZIVIO NAM OSIM DRAGI GOSPODARU FAMILIJE-joj kako me ova vijest obradovala,kada sam ga vidio na nasoj Grbavici
-vise sam postao isfrustriran naklapanjima,nisam ovako bio nervozan kao ovih 6 dana nepamtim od kada

Muharemovicu odlazi iz Zelje
Ne znam za vas al meni je krivo što nas Adilović napušta. Možda nije bio naša najjača karika, al je uvijek znao ostaviti srce na terenu. Za razliku od drugih bar se borio.
VOLIM TE ŽELJO ; AMAR, AMAR, OSIM, OSIM
VOLIM TE ŽELJO ; AMAR, AMAR, OSIM, OSIM
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
hehehe...bagrcavi je napisao/la:Ja mislim da se trenutno ruše snovi mnogim...Neki su i u nesvjest počeli padati
Ja sam se bas iskreno bio prepao da nije nesto puklo nakon svega, ali sad sve izgleda puuuno drugacije.

Par finih vijesti danas.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.