Mlade selekcije BiH - Kosarka

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Re: Mladi reprezentativci/potencijalni reprezentativci BiH

Post Postao/la KK_Bosna » 31 jul 2013, 11:29

@neno, koliko vidim, @zbsubih hoce da kaze da je greska sto je neno pred polazak na ep ostao sa samo 11 igraca, nebitno jel dado trebao biti 12. igrac ili neko drugi ;)
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 31 jul 2013, 12:29

dosadili ste idi te na pp pa se raspravljajte!

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 31 jul 2013, 13:11

@zaboljisportuBiH,
Nisam ja cijeli post samo zbog tebe napisao vec i zbog ostalih a oni znaju ko su, samo sam mogao i ranije nego sve necu da pravim frku. Koliko sam vidio Neno nikad nece namjerno uraditi nista negativno. Zasluzio je da mu se bar da "benefit of a doubt".

Dakle KK_Bosna je sveo pitanje na pravu recenicu. Moje je skromno misljenje da bi se trebalo povesti 12-og igraca bar da momak upija atmosferu ako nije dovoljno dobar da igra (iako uvijek ce se naci ko moze). Dakle slazem se sa zaboljisportuBiH.

Uglavnom svi mislimo u istom smjeru a nijanse su tu da se o njima razgovara. Ali bilo je likova koji su i prozivali i provocirali i to je bila moja poenta posta. A niko nije toliko velik da se moze proglasiti svetinjom - to se slazem. Samo razlike u misljenju dovode do podizanja kvaliteta, to je odavno poznato tako da ..... :)

frenki
Kontakt:

Post Postao/la frenki » 31 jul 2013, 13:39

kakav egomat vlada ovdje, nije normalno. ima se šta ubrat na temu, al' prije toga treba očistit korova i korova.

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 31 jul 2013, 14:07

kengur je napisao/la:@zaboljisportuBiH,
Nisam ja cijeli post samo zbog tebe napisao vec i zbog ostalih a oni znaju ko su, samo sam mogao i ranije nego sve necu da pravim frku. Koliko sam vidio Neno nikad nece namjerno uraditi nista negativno. Zasluzio je da mu se bar da "benefit of a doubt".

Dakle KK_Bosna je sveo pitanje na pravu recenicu. Moje je skromno misljenje da bi se trebalo povesti 12-og igraca bar da momak upija atmosferu ako nije dovoljno dobar da igra (iako uvijek ce se naci ko moze). Dakle slazem se sa zaboljisportuBiH.

Uglavnom svi mislimo u istom smjeru a nijanse su tu da se o njima razgovara. Ali bilo je likova koji su i prozivali i provocirali i to je bila moja poenta posta. A niko nije toliko velik da se moze proglasiti svetinjom - to se slazem. Samo razlike u misljenju dovode do podizanja kvaliteta, to je odavno poznato tako da ..... :)
Nisam se ja ni našao prozvanim druže. Samo sam rekao da si u pravu ali i dodao nešto što me nervira. I sa ovim postom se potpuno slažem. Čak sam i napao jednog forumaša koji se @neni ružno obraćao, ali vjeruj mi da mi je sad @neno toliko izvadio živac da sam sad shavtio tog forumaša mada nisam znao pozadinu njihove rasprave. Pa evo ti i @kk_bosna ste odmah shvatili poentu i ti si je čak lijepo i dopunio. Pošto @nenu ne smatram glupim onda mi samo ostaje da mislim da namjerno okreće priču u drugom pravcu. MOžda sam i ja trebao svesti pitanje na jednu rečenicu ali već mi se par puta desilo da ne odgovori na slična pitanja koja imaju jednu rečenicu možda što ne može okrenuti priču u drugom pravcu nego mora konkretno odgovoriti. Neću više smarati. Drago mi je da vidim da me neko razumije bez obzira da li se slagao sa mišljenjem ili ne. Već sam se počeo pitati da li je do mene.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 31 jul 2013, 14:49

Ima razlog zasto je tako odluceno i gotovo. Ja sam zavrsio diskusiju na tu temu i necu vise o njoj reci ni rijeci.

A npr. ovdje kada je kritikovan Neno za Sandra:
Dodaje Marković da je naša snaga bio kolektiv, da su svi dali značajan doprinos, pokazali jak karakter, a pohvalio je borbenost 17-godišnjeg centra Imrana Polutka te beka Sandra Gačića, koji je i pored zdravstvenih problema također dao sve od sebe.
A Neno je Sandra htio prosle godine ubaciti da igra U-18. Bukvalno je lud za njim.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

wolfi
Kontakt:

Post Postao/la wolfi » 31 jul 2013, 15:36

Neno ja bi tebe za selektora odmah postavio,posto najbolje znas

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 31 jul 2013, 17:06

wolfi je napisao/la:Neno ja bi tebe za selektora odmah postavio,posto najbolje znas
Neno i jeste selektor, ako nisi znao.

@neno#4
"Ima razlog zasto je tako odluceno"
Ako je tako onda prihvatam jer nekad nije dobro u javnosti iznositi detalje. Za mene je to dovoljno a rezultati pokazuju da se to moze postovati.

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 01 avg 2013, 00:03

wolfi je napisao/la:Neno ja bi tebe za selektora odmah postavio,posto najbolje znas
ako ovako nastavis pisati van tema i traziti svadze ja bi tebe za ban!!!
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

CashMan
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la CashMan » 01 avg 2013, 01:04

nerminh74 je napisao/la:
nema tu šta, wolfi sedam dana odmora, zbog konstantnog provociranja forumaša... ;)
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!

mrsic07
Kontakt:

Post Postao/la mrsic07 » 01 avg 2013, 12:08

ima li kakvih informacija vezanih za mušku kadetsku reprezentaciju, vidim da se nista ne piše o tome... Da li su igrali kakve prijateljske, ima li problema s povredama??

atko
Kontakt:

Post Postao/la atko » 01 avg 2013, 13:45

Zna li nako kakav je ovaj mali, vidim da je prijavljen za kadetsko prvenstvo za Njemačku? Je li se probalo do njega doći?

Haris Hujic (Germany)
Haris Hujic

Nationality: GER
Born : 30.04.1997
Place of birth: Lüdenscheid (GER)

Lotus
Kontakt:

Post Postao/la Lotus » 01 avg 2013, 16:58

atko je napisao/la:Zna li nako kakav je ovaj mali, vidim da je prijavljen za kadetsko prvenstvo za Njemačku? Je li se probalo do njega doći?

Haris Hujic (Germany)
Haris Hujic

Nationality: GER
Born : 30.04.1997
Place of birth: Lüdenscheid (GER)
Prvo je valjda htio da igra za nas...onda se iznenada predomislio...

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 01 avg 2013, 23:08

Imamo vijesti i iz naše ženske košarke! Naime, u protekla dva dana su naše U-18 reprezentativke odigrale dvije prijateljske utakmice sa Engleskom u kojima smo izašli kao pobjednici! Čestitke našim djevojkama koje su se hrabro borile za svaki skok, asistenciju, koš, odbranu! Bravo! Idemo dalje! Za bolje sutra bh. košarke!

Inace Engleska koju smo dva puta dobili igra u Diviziji A

EP U-18 WOMEN DIVIZIJA B pocinje 15.08.2013
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 02 avg 2013, 00:11

CashMan je napisao/la:
nerminh74 je napisao/la:
nema tu šta, wolfi sedam dana odmora, zbog konstantnog provociranja forumaša... ;)
A i da bude trajno,ne bi bilo neka velika katasftrofa.
BosnaE

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 02 avg 2013, 02:22

Ma, malo smo krenuli i sa zenskom kosarkom. Nece biti nikakav spektakl, ali okupili smo curice od 14 do 18 godina. Vratit cemo i zensku kosarku, samo polako ne moze sve preko noci..
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Moracikus
Kontakt:

Post Postao/la Moracikus » 03 avg 2013, 07:16

Neno, Jsi li cuo za ovog malog Dina Radoncica. 99 godiste, iz Vrsca je, stari mu iz Gusinja.
Jos uvijek moze da dobije drzavljanstvo bilo koje drzave i vodi se kao izvorni igrach.
Trebao je da igra ovo U16 za CG ali je zbog odlaska u Barcelonu sve odlozeno za sljedecu godinu.

Je li bilo kontakata sa BH strane? Znam da su odnosi dva saveza odlicni ali mali je bomba tako svi kazu.

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 03 avg 2013, 11:05

Čitam u Avazu jučer Atić otpao za EP. Nedisciplina. Vidim niko ne spominje.
S obzirom da su napisali ko trenira a ne ko je otpao onda se može reći da su pored Atića otpali Marković, MAvrić, Krvavac i Bećar, dok je na treninzima i neki Ivanković ako sam dobo zapamtio kojeg nije bilo na spisku od 18. Naravno pošto je Avaz u pitanju greške su moguće:)

Lotus
Kontakt:

Post Postao/la Lotus » 03 avg 2013, 11:38

Moracikus je napisao/la:Neno, Jsi li cuo za ovog malog Dina Radoncica. 99 godiste, iz Vrsca je, stari mu iz Gusinja.
Jos uvijek moze da dobije drzavljanstvo bilo koje drzave i vodi se kao izvorni igrach.
Trebao je da igra ovo U16 za CG ali je zbog odlaska u Barcelonu sve odlozeno za sljedecu godinu.

Je li bilo kontakata sa BH strane? Znam da su odnosi dva saveza odlicni ali mali je bomba tako svi kazu.
Negdje sam procitao da mu je otac bio rukometas i da je igrao za rukometnu reprezentaciju BIH...

Lotus
Kontakt:

Post Postao/la Lotus » 03 avg 2013, 11:43

zaboljisportuBiH je napisao/la:Čitam u Avazu jučer Atić otpao za EP. Nedisciplina. Vidim niko ne spominje.
S obzirom da su napisali ko trenira a ne ko je otpao onda se može reći da su pored Atića otpali Marković, MAvrić, Krvavac i Bećar, dok je na treninzima i neki Ivanković ako sam dobo zapamtio kojeg nije bilo na spisku od 18. Naravno pošto je Avaz u pitanju greške su moguće:)
Stvarno Halimic ima petlje kad moze izbaciti mozda i najboljeg igraca,valjda nas to nece kostati ulaska u A-diviziju...Becar nece moci nastupiti zbog papira...Filip Ivankovic je plej iz Viteza...Markovic je iz Bijeljine plus,a Mavric je 98 godiste tako da ce moci i sledece godine igrati...

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 11 gostiju.