Ja čak mislim da je on završio karijeru u želji, jer su neki amaru tupili u glavu da on igra i da ga gura u prvu postavu, a svi znamo kako je amar na to alergičan, a ovo će taman biti kap koja je prelila čašu.Avanes je napisao/la:@Buu, upravo tako. Onaj ko treba da ih kazni rekordno je klub, a ne savez. Klub mora igracima poslati takvu poruku da na ovakve stvari vise nikad i ne pomisle, a ne da ih urade.
AMAR OSIM
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"Stigle su neke ponude, mislim da je sve dogovoreno i da bi do kraja sedmice mogao potpisati za novi klub. Neka ime kluba za sada ostane tajna dok se sve ne završi".
Aktuelna:
[youtube][/youtube]

Aktuelna:
[youtube][/youtube]

Kad nam SEF sada za kaznu sto smo kritikovali Adilovica vrati Popovica...

"My Favorite Ring is Always the Next One"
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Momak je baš kulturno odgovorio na sve prozivke i sve je u pravu. Rekao sam samo meni je jedino smetalo što su on i Svraka postali kao biva glavni ali više na glam blam način nego na onaj pravi sportski tj da su primjer i na terenu i van njega. Adil je bio rpmjer na terenu a i sad je sa svojom željom i voljom i srčanošću koja je uvijek bila na visokoom nivou. To što je fulao šanse mnoge i što ne zna nekad dodati ili odradti nešto što mnogi žele nije nešto zbog čega treba trpiti uvrede. Ti promašaji su i došli kao plod nekog možda opuštanja u glavi i posvećenosti drugim stvarima koliko i fudbalu. Da ima sve što mnogi ovdje navode bio bi u ligi petice odavno, međutim davao je sve od sebe i to treba da bude razlog da ga svi cijenimo. A i golove je davao. SAmo što ovdje kod nas podcjenjuju to. Dok recimo Inzagija niko nikad podcijenio nije niti je rekao joj on samo otpatke zabija. Frajer je zabijao i to je to. Svraka je malo druga priča i razlikuje se što zna više lopte ali je povukao ručnu što se tiče trke što mu zamjeram i više od ovog glam blam detalja.Baja_Zvjerka je napisao/la:Hvala BOGU ako je ovo istina, ne zato sto smo ga se rijesili jer covjek je dao 50 golova za 2 sezone i osvojili smo 3 trofeja sa njim i borio se uvijek kao lav, vec sto ce doci novi svjez kesh u klub...![]()
http://www.****/sport/nogome ... o-maksimum" onclick="window.open(this.href);return false;
- storm_raider
- Kontakt:
Decko je dijelom u pravu, odakle god da pise. Druga stvar je sto si ti njega napao. Spustite malo loptu na zemlju, ne ide Amar nigdje tek tako.Baja_Zvjerka je napisao/la:
Prvo, dijasporac, nauci se kulturi i ne pisi podebljanim i podvucenim slovima tako cesto... Drugo, te provjerene informacije "od igraca" zadrzi za sebe i ne potpaljuj raju bezveze...
Ne znam samo odakle nicu ove gljive, ma racku gljive, lesinari, hijene, ma... vam... Svi provjerene informacije imaju, svi nesto znaju, pametuju, pa gdje su ovi sto inace tu pisu, da smire malo situaciju, gdje je brisanje komentara, jbte 100 prica se dosad provuklo po forumu gdje je Amar, a ne bi me cak iznenadilo da je to jedan te isti pitar, ili koji nas pacenik, pa sa vise akaunta da pisu... FUJ SMRADOVI !
Sport je lijek za tijelo i duh.
Meni Osim daje toliku sigurnost u klubu,toliku da prosle sezone kad smo bili u blizu sa pitarima za titulu ja sam znala da nema sanse da je osvoje jer mi imamo Osima ! Ne vjerujem da bi nas Amar tek tako ostavio na pocetku sezone,jednostavno ne ide to uz njega
da li neko zna igral Bucan u nedelju i sta je s njim,jel neka povreda il samo odmor ?

da li neko zna igral Bucan u nedelju i sta je s njim,jel neka povreda il samo odmor ?
Željeznicar za život cijeli !
Ma Bučan se umorio, pretrčao je puno, vjerovatno bi ušao u subotu da je trebalo
Ja te volim, volim Željo..
treba biti realan i reći da je eldin imao koliko hoćete odličnih partija u našem dresu, čak i početkom zadnje polusezone kad je bukvalno sam izvadio vrlo bitnu pobjedu protiv zvijezde na grbavici, vrlo bitan gol za pobjedu u lukavici, pa gol za 0-2 u bijeljini...također, treba reći i da od te bijeljine izgleda k'o da su ga vanzemaljci oteli
hoću da kažem - momak jeste objektivno limitiran, da nije ne bi sa 27 godina bio kod nas, ali je pružao mnogo više od onoga što pruža u zadnja 3-4 mjeseca. da nije vraga bi ga amar forsirao.

hoću da kažem - momak jeste objektivno limitiran, da nije ne bi sa 27 godina bio kod nas, ali je pružao mnogo više od onoga što pruža u zadnja 3-4 mjeseca. da nije vraga bi ga amar forsirao.
Dovedimo Melunatora, da ga procepi kod nas 

Ovo je priliga za Rijada ako je bude znao iskoristiti
-
- Kontakt:
- samoposteno
- Kontakt:
prodate adilovica i svraku i sve pare dadnete celiku za kajkutamulumbu1921 je napisao/la:da nam je onaj Kajkut

Rekao je Amar da ako proda Adila mora dovesti jednog sidraša, dok za Svraku već ne treba zamjenamulumbu1921 je napisao/la:da nam je onaj Kajkut

A brate nije Reussamoposteno je napisao/la:prodate adilovica i svraku i sve pare dadnete celiku za kajkutamulumbu1921 je napisao/la:da nam je onaj Kajkut

Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo
- samoposteno
- Kontakt:
ma nije bitno nego malo da nas pogurate sa lovommoRAja je napisao/la:A brate nije Reussamoposteno je napisao/la:prodate adilovica i svraku i sve pare dadnete celiku za kajkutamulumbu1921 je napisao/la:da nam je onaj Kajkut

Vec nas je ostavio, pitanje je hoce li se vratiti.likusa je napisao/la:Meni Osim daje toliku sigurnost u klubu,toliku da prosle sezone kad smo bili u blizu sa pitarima za titulu ja sam znala da nema sanse da je osvoje jer mi imamo Osima ! Ne vjerujem da bi nas Amar tek tako ostavio na pocetku sezone,jednostavno ne ide to uz njega![]()
Svakakve price kruze gradom i portalima, poslije Travnika ce se pokazati sta je istina.
Sta ce nam Kajkut koji nikakve pripreme nije odradio citavu pauzu je prevo lezuci.
Vernes ide na Adilovo mjesto, a tu je E.Colic koji ce na Vernesovo mjesto.
NO PYRO NO PARTY
- justFlowFKZ
- Kontakt:
Imam neki heben osjecaj da bi se Vernes na Adilovom mjestu preporodio. 

Sve će furke proći Željo ostaje i poslije...
~u|S|c~Flow ~~ n a z 1 S M M M is ~u|S|c~
Call of Duty 1.1 @ ultr4style.webs.com
CoD1.1gaming ~ TheBestOfWhat'sLeft
~u|S|c~Flow ~~ n a z 1 S M M M is ~u|S|c~
Call of Duty 1.1 @ ultr4style.webs.com
CoD1.1gaming ~ TheBestOfWhat'sLeft
Gledam sad ovo za kone, ovaj glavni sponzor, sumnjam da su male pare u pitanju. Jel mi baš imamo toliko nesposobnu upravu ili šta?
Jbt jel mora doći do toga da pisma/mejlove pišu navijači velikim korporacijama da se pomogne Želji. Jel ima kakve ljubavi od ljudi u upravi prema klubu ili sve gledaju samo kroz vlastitu korist.
Jbt, maleni dobiše bez zajebancije nešto super, koliko god mi ismijavali njih, učinili su najbolji pos'o u premijer ligi, još ako se ispostavi da će biti posuđivanja igrača iz Cardiffa, ode i Sarajevo daleko k'o i Široki
Kapital čini čuda

Jbt jel mora doći do toga da pisma/mejlove pišu navijači velikim korporacijama da se pomogne Želji. Jel ima kakve ljubavi od ljudi u upravi prema klubu ili sve gledaju samo kroz vlastitu korist.
Jbt, maleni dobiše bez zajebancije nešto super, koliko god mi ismijavali njih, učinili su najbolji pos'o u premijer ligi, još ako se ispostavi da će biti posuđivanja igrača iz Cardiffa, ode i Sarajevo daleko k'o i Široki

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Ne mora značiti da su velike pare u pitanju, a to sa posudbama igrača, kakva korist od toga (primjer Ara)iVar je napisao/la:Gledam sad ovo za kone, ovaj glavni sponzor, sumnjam da su male pare u pitanju. Jel mi baš imamo toliko nesposobnu upravu ili šta?![]()
Jbt, maleni dobiše bez zajebancije nešto super, koliko god mi ismijavali njih, učinili su najbolji pos'o u premijer ligi, još ako se ispostavi da će biti posuđivanja igrača iz Cardiffa, ode i Sarajevo daleko k'o i ŠirokiKapital čini čuda
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Hrasno15, Paromlinac i 36 gostiju.