FIFA/Coca-Cola World Ranking
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- ASD
- Kontakt:
Re: FIFA/Coca-Cola World Ranking
Transfermarkt je smece.
Ja ga jedino koristim da vidim koji igraci igraju u odredjenim klubovima.
Ja ga jedino koristim da vidim koji igraci igraju u odredjenim klubovima.
Na sljedecoj rang listi za august cemo zasigurno biti 13. sto znaci napredak za jedno mjesto prilikom cega stizemo Obalu Slonovace.
Od SAD se ocekuje da ce osvojiti Gold Cup sto bi trebalo znaciti da ce biti 20. (maksimalno 19.) na listi prije utakmice sa nama (losiji nego Alžir kada smo igrali protiv njih). Takodjer, na sljedecoj listi se ocekuje da ce Slovacka biti 62. na listi i to ce najvjerovatnije biti pozicija koja ce se uzimati za razmatranje kako bi izracunali bodove za nas dvomec protiv njih.
Od SAD se ocekuje da ce osvojiti Gold Cup sto bi trebalo znaciti da ce biti 20. (maksimalno 19.) na listi prije utakmice sa nama (losiji nego Alžir kada smo igrali protiv njih). Takodjer, na sljedecoj listi se ocekuje da ce Slovacka biti 62. na listi i to ce najvjerovatnije biti pozicija koja ce se uzimati za razmatranje kako bi izracunali bodove za nas dvomec protiv njih.
BIH bi mogla biti i medju prvih 10, uz pobjede do kraja kvalifikacija i bez blamiranja u prijateljskim
Proslu listu smo bili 15-ti, ovu sad listu 14-ti, narednu smo 13-tiGorazde11 je napisao/la:BIH bi mogla biti i medju prvih 10, uz pobjede do kraja kvalifikacija i bez blamiranja u prijateljskim

Ukoliko pobjedimo sve do kraja imat cemo 1108 poena na oktobarskoj listi (USA 20. mora biti na listi, Slovačka 60., Litvanija 104. i Lihteštajn 148.) sto bi prema trenutnoj listi znacilo 7. mjesto.
Koja bi onda bila pozicija po UEFA ljestvici.AnelZ je napisao/la:Ukoliko pobjedimo sve do kraja imat cemo 1108 poena na oktobarskoj listi (USA 20. mora biti na listi, Slovačka 60., Litvanija 104. i Lihteštajn 148.) sto bi prema trenutnoj listi znacilo 7. mjesto.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Sacekaj pa ces vidjeti, nisam bas u stanju da predvidjam preko 300 utakmica i njihov tacan rezultat, da mogu nebi radila nijedna kladionica vise 

Ma znam SBKB je zayebana stvar koja zna udariti po celu.Nego ono od frlje.Pozicija..gore -dole
Ali bi to znacilo,da bi u regionu ubjedljivo bili najbolje plasirani.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Goalgetter
- Kontakt:
5. pozicija bi trebali biti, ako bi uzeli u obzir da bi se Argentina i Kolumbija nalazili ispred nas. Mozda i Brazil.harishp je napisao/la:Ma znam SBKB je zayebana stvar koja zna udariti po celu.Nego ono od frlje.Pozicija..gore -dole![]()
Odakle taj podatak?Goalgetter je napisao/la: 5. pozicija bi trebali biti, ako bi uzeli u obzir da bi se Argentina i Kolumbija nalazili ispred nas. Mozda i Brazil.
Prema nekim procjenama sa 1108 poena u oktobru mozemo biti oko 9. pozicije sa Brazilom opet iza nas na 10. poziciji. Naravno, ovi poeni se mogu drasticno promjeniti u narednom utakmicama, kako nasim tako i nasim konkurentima.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Ma nece biti nekih velikih promjena, samo cemo se pomijerit jedno mjesto naprijed, tj. preci cemo na 13.mjesto, odnosno preskacemo Obalu Sl.Tracy3McGrady je napisao/la:kakvo je stanje?
- miralem444
- Kontakt:
Odlicno!!! Korak po korak , aBd. do Svjetskoj prvenstva u top 10FliX je napisao/la:Ma nece biti nekih velikih promjena, samo cemo se pomijerit jedno mjesto naprijed, tj. preci cemo na 13.mjesto, odnosno preskacemo Obalu Sl.Tracy3McGrady je napisao/la:kakvo je stanje?

>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
kad izlazi nova fifina rang lista?
you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
Trebala bi ovih dana. Inace napredujemo za jos jedno mjesto, 13.
Nasi sljedeci protivnici, USA napreduju za 3 mjesta na 19.
Nasi sljedeci protivnici, USA napreduju za 3 mjesta na 19.
08.8. izlazi nova rang lista.
Anele možemo li kako uletjeti u top 10 do kraja ove godine ?
DRUG NEBI TI PUNCA
-
- Kontakt:
Odlično, znači više bodova za nas kad ih dobijemo.Dado je napisao/la:Nasi sljedeci protivnici, USA napreduju za 3 mjesta na 19.

Naravno da mozemo. Ali najbitnije je da budemo u top 9 evropskih reprezentacija sto je izvjesno da će se desitibagrcavi je napisao/la:Anele možemo li kako uletjeti u top 10 do kraja ove godine ?

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Mozemo ali prije novembra (tj. na oktobarskoj listi) jer ukoliko se plasiramo direktno na SP u tom terminu cemo igrati najvjerovatnije dvije prijateljske koje ce nam najvjerovatnije uticati negativno na ranking (dok ce mnogi igrati play-off sto ce im biti pozitivno) no za izvlacenje grupa na SP se koristi lista iz oktobra, no morali bi pobjediti sve utakmice do kraja kvalifikacija (USA, dva puta Slovacku, Lihteštajn i Litvaniju) i opet bi uveliko zavisili od tudjih rezultata.bagrcavi je napisao/la:Anele možemo li kako uletjeti u top 10 do kraja ove godine ?
Znaci, moguce je da budemo u top 10 ali nije sve u nasim rukama.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.