Novi selektor BiH nogometne reprezentacije?
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Novi selektor BiH nogometne reprezentacije?
ja bi volio baždarevića vidjeti....
You are someone else I am still right here
sad ce savez raspisati konkurs 

sladoled je napisao/la:sad ce savez raspisati konkurs
eto prilike forumasima, koji danima pred tekmu kuju taktike, a poslije tekme govore kakoje trebalo igrati, hajmo profici navalite konkurs je ubrzo
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
Kranjčar alkoholičar,protjeran iz saveza u Iran da tamo se smiri
pa vidjeli ste kako čovijek izgleda,ma on je katastrofa.
Katanec ok Slovenac,čovijek ima rešpekta ,ako nemamo čovijeka našeg , ja sam za njega.Zna svoj posao.

Katanec ok Slovenac,čovijek ima rešpekta ,ako nemamo čovijeka našeg , ja sam za njega.Zna svoj posao.
Barbarez, Pape i Bajevic su u igri za selektora... Nezvanicene info sa sjednice krelaca u savezu
Kakav Katanec,covjek u Emiratima 2 miliona eur ima na sezonu i on ce doci u BiH
Nama dolazi PAPA BENEDIKT

Nama dolazi PAPA BENEDIKT

Daj vi sto pisete za Kodru, jeste vi normalni, sta Kodro zna od treniranja...
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.
Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.
nije isto trener i selektorPipita je napisao/la:Daj vi sto pisete za Kodru, jeste vi normalni, sta Kodro zna od treniranja...

John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
Potpuno se slazem. Kakav kodro... Pa on nije nikog trenirao niti ga je ko trazio i kad je prekinuo sa reprezentacijom . Kod nas politika ocigledno nek vodi jer zna da je lopta okruglaPipita je napisao/la:Daj vi sto pisete za Kodru, jeste vi normalni, sta Kodro zna od treniranja...
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Koga je to Baka trenirao prije nego sto je preuzeo repku pa nas je dva puta zamalo odveo na prvenstvo?felipe-s je napisao/la:Potpuno se slazem. Kakav kodro... Pa on nije nikog trenirao niti ga je ko trazio i kad je prekinuo sa reprezentacijom . Kod nas politika ocigledno nek vodi jer zna da je lopta okruglaPipita je napisao/la:Daj vi sto pisete za Kodru, jeste vi normalni, sta Kodro zna od treniranja...
Kodro i Bolic bi uveli red i profesionalizam ako nista drugo, znaju iz licnog iskustva sta ne funkcionise oko reprezentacije jer su igrali za nju.
Eto kodro ne zna al zato ti znas...ooooooojjjjjj majkooo,covjek ima igracku karijeru da se najezis,legenda naseg fudbala i ni on vam nevalja
.Koji ku*ac ima veze jel treniro nekog il nije
Ajd mi reci koga su prije sadasnjih ekipa trenirali Leonardo,Guardiola,Bilic...Ma daj manite se suplje price

Rotor Volgograd...
Pa nije ni Bilic nikoga trenirao osim mlade repke prije nego sto je preuzeo HR,niti ga je ko trazio prije toga,tako da to nema veze sa bilo cim...
- jalehordas
- Kontakt:
Munib Usanovic podnio ostavku
I NA ONOM SVJETU TAMO CUT CE SE MOJ GLAS BORDO BJELI CJELI ZIVOT JA NAVIJO SAM ZA VAS
Koga je to Baka trenirao prije nego sto je preuzeo repku pa nas je dva puta zamalo odveo na prvenstvo?calcio je napisao/la:felipe-s je napisao/la:Potpuno se slazem. Kakav kodro... Pa on nije nikog trenirao niti ga je ko trazio i kad je prekinuo sa reprezentacijom . Kod nas politika ocigledno nek vodi jer zna da je lopta okruglaPipita je napisao/la:Daj vi sto pisete za Kodru, jeste vi normalni, sta Kodro zna od treniranja...
Kodro i Bolic bi uveli red i profesionalizam ako nista drugo, znaju iz licnog iskustva sta ne funkcionise oko reprezentacije jer su igrali za nju.[/quote)
Pa kad vec ne znas recic cu ti... Baka je vodio Posusje i bio los. Al je vodio prije repke. Kodro je doduse vodio razred svog sedmogodisnjem sina na jedan turnir. Vozio ih je odnosno. Soccer babo

Ma svaka cast kodri , ali ja ga ne bih za selektora!Nekako je sav pospan!
Katanec i susic ce biti u uzem krugu!Neznam sta se ovo spominje ivica osim!Daj Boze da on bude!
Sergej je najveci kandidat, ali samo ako on preda zahtjev!
Katanec i susic ce biti u uzem krugu!Neznam sta se ovo spominje ivica osim!Daj Boze da on bude!
Sergej je najveci kandidat, ali samo ako on preda zahtjev!
Iman-vjerovanje se dijeli na dvoje: na ono koje te čuva od ulaska u vatru, i na ono koje te čuva od vječnog boravka u vatri.
Oči vide sve osim same sebe.
Oči vide sve osim same sebe.
De ne nasmijavaj me... Kodro ce biti kao Guardiola... Hahahahahahaha... Pa covjek nema pojma... Halo kakav Kodro... kakav jeste li vi normalni... On jeste fudbalska legenda al to ga ne amnestira kritike. Svi mi volimo BiH kao i on i Bolic. Jesu legende al ne moram im dati guze zbog togademir44 je napisao/la:Eto kodro ne zna al zato ti znas...ooooooojjjjjj majkooo,covjek ima igracku karijeru da se najezis,legenda naseg fudbala i ni on vam nevalja![]()
![]()
.Koji ku*ac ima veze jel treniro nekog il nije
![]()
Ajd mi reci koga su prije sadasnjih ekipa trenirali Leonardo,Guardiola,Bilic...Ma daj manite se suplje price
Razumljivo je zasto Pipiti smeta Kodro - covjek zabio 2 gola Realu dok je igrao u Barci...
Ali i dalje mislim da je najbolje rjesenje Bazdarevic, pomocnik Barbarez...
I naravno, otjerati sve lopove iz saveza...

Ali i dalje mislim da je najbolje rjesenje Bazdarevic, pomocnik Barbarez...
I naravno, otjerati sve lopove iz saveza...

I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Amin!!!jalehordas je napisao/la:Munib Usanovic podnio ostavku
Valjda ce za njim i "krme glavato" - Dominikovic, pa naravno i ostali "podpredsjednici i predsjednici", kao i clanovi Upravnog odbora i sekretari, portiri i daktilografi...

I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Buraz dovoljno je sad za sad sto je karcinom odstranjen,polako ce se uz terapije sve ovo oporaviti i biti zdravo tkivo...ackeey je napisao/la:Amin!!!jalehordas je napisao/la:Munib Usanovic podnio ostavku
Valjda ce za njim i "krme glavato" - Dominikovic, pa naravno i ostali "podpredsjednici i predsjednici", kao i clanovi Upravnog odbora i sekretari, portiri i daktilografi...![]()
![]()

znas kako se odstranjuje karcinom. Kemoterapijom koja te oslabi do bola.. Doci ce neki novi idiot i sve ce ostati isto
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.