Giroud je odlican igrac, to ce i dokazati. Suarez u Arsenalu 90% ne bi igrao na poziciji spica, vec bi bio iza, kao krilo ili kao drugi spic.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Meni je Yucca jako simpatičan. Meni je yucca pomogo u zivotu, pomogo mi je, stvarno iskreno, pomogo mi je valjo mi je, ja mu to nikad ne mogu zaboraviti...jedino što on u svemu tome ne bi smio zaboraviti zbog Wengera koji na neki način ima pedigre, ne bi trebao zaboraviti kako je zajebo Juventus kad je doveo najboljeg napadača svih vremena u klub za smijesnu svotu novca..Zato ššššššššššššššššššYucca je napisao/la:Sta vi ovdje postali rodeni humoristi![]()
nide veze porediti Giroud i Llorentea i jos reci da su tu negdje
![]()
![]()
Znam da ste razocarani prelaznim rokom nikog od napadaca koje ste navodno trazili niste doveli Llorente,Higuain tesko da cete i Suareza nije vam svejedno jos jednu sezonu bez trofeja zavrsiti
Uffffffffffff vas cekam odavno da se pomakljamo!!!Yucca je napisao/la:Sta vi ovdje postali rodeni humoristi![]()
nide veze porediti Giroud i Llorentea i jos reci da su tu negdje
![]()
![]()
Znam da ste razocarani prelaznim rokom nikog od napadaca koje ste navodno trazili niste doveli Llorente,Higuain tesko da cete i Suareza nije vam svejedno jos jednu sezonu bez trofeja zavrsiti
[youtube][/youtube]BritishCore je napisao/la:Sinoć povedem jednu ribu, perverzna, zgodna. Dovedem je kući, počnem da je skidam a ona kaže: PONIZI ME i ja joj obučem dres Juventusa.
E blago tvom malom mozgu ako vjerujes sto Mirror pise?!RodgersBOSS je napisao/la:Sad im i kloc Giroud valja jer eto Wenger ne zeli ni Suareza.![]()
![]()
Prica da ce Suarez traziti djecaka u sebi pada u vodu ako je vjerovati Mirroru mada ovdje je vecina sklonija Jamaicasportsu pa jos vjeruje u cudo.
barem nismo plaćali da dođemo do istih hehYucca je napisao/la:Samo kad ste zadnji put osvojili trofej cak se ni Wenger ne sjeca![]()
a imate WC klase u timu
![]()
A sta ces kada nemamo WCa kao sto je Moggi! On je svojom klasom i talentom donosio torinskoj staroj kuravi sto pozeliYucca je napisao/la:Samo kad ste zadnji put osvojili trofej cak se ni Wenger ne sjeca![]()
a imate WC klase u timu
![]()
Ovako druskane. Taj Giroud je donio ispodprosjecnom Monpeljeu titulu u Francuskoj. Bio prvi strelac lige u ligi gdje pada jako malo golova... 24 gola i 9 asistencija! Nije imao isto vanserijsku ekipu iza sebe...10DelPiero je napisao/la:Ccc smijesno nabijanje postova istrosenim fazonima o Juventinima, Juventusu i njhovim titulama. Niko konkretno da nesta napise oko dva igraca osim ovog @Gunner4 a i on valja gluposti. Pa sta je to taj silni Giroud uradio, neke asistencije neki golovi a ne cijene ga ni navijaci kluba u kojem igra. Llorente s obzirom da nije imao vanserijsku ekipu iza sebe dobro je i zabio, sta bi radio da ga Ribery i Robben hrane loptama eto ti tvoja slabija verzija Gomeza kojeg i sa onakvim igracima izbaci Mandzukic iz tima. Teren je najbolji pokazatelj pa cemo da vidimo u ovoj sezoni, svakako daleko isplativija investicija od Girouda.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.