Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

AllGunsBlazing
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la AllGunsBlazing » 31 jul 2013, 00:10

:lol: :lol: :lol: Kakvih sve debila ima. Kloc Giroud dao golova kao i Tevez ili Aguero, ali on je kloc, oni su klase. Naravno, a onda da bi prestao biti kloc mora otici iz Arsenala, kao i Cesc kao i Van Persie kao i svi igraci. Cesc nikad nije bio WC igrac dok je bio u Arsenalu, iako je imao i igre i statistiku, ali on tek kad je u Barcu presao preko noci postade WC igrac.

Giroud je odlican igrac, to ce i dokazati. Suarez u Arsenalu 90% ne bi igrao na poziciji spica, vec bi bio iza, kao krilo ili kao drugi spic.
Celik!3,2,2.

BritishCore
Kontakt:

Post Postao/la BritishCore » 31 jul 2013, 00:14

Yucca je napisao/la:Sta vi ovdje postali rodeni humoristi :oops: :oops: nide veze porediti Giroud i Llorentea i jos reci da su tu negdje :lol: :oops:

Znam da ste razocarani prelaznim rokom nikog od napadaca koje ste navodno trazili niste doveli Llorente,Higuain tesko da cete i Suareza nije vam svejedno jos jednu sezonu bez trofeja zavrsiti
Meni je Yucca jako simpatičan. Meni je yucca pomogo u zivotu, pomogo mi je, stvarno iskreno, pomogo mi je valjo mi je, ja mu to nikad ne mogu zaboraviti...jedino što on u svemu tome ne bi smio zaboraviti zbog Wengera koji na neki način ima pedigre, ne bi trebao zaboraviti kako je zajebo Juventus kad je doveo najboljeg napadača svih vremena u klub za smijesnu svotu novca..Zato šššššššššššššššššš

Jbg, moradoh elaborirat ovog skočimiša. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 31 jul 2013, 00:16

Yucca je napisao/la:Sta vi ovdje postali rodeni humoristi :oops: :oops: nide veze porediti Giroud i Llorentea i jos reci da su tu negdje :lol: :oops:

Znam da ste razocarani prelaznim rokom nikog od napadaca koje ste navodno trazili niste doveli Llorente,Higuain tesko da cete i Suareza nije vam svejedno jos jednu sezonu bez trofeja zavrsiti
Uffffffffffff vas cekam odavno da se pomakljamo!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Pa Arsenal njega nije ni trazio!? Dovodio se sa nama u vezu ko i svaki igrac kojeg agent da bi bolje uvaljao izmisli da je Arsenal zainteresovan. Higuaina niko nije htio preplatiti osim blesavih Italijana a za Sukija tek sada igra nerava pocinje narednih 30 dana! Mi uopste nismo nezadovoljni prelaznim rokom. Vise ste vi nezadovoljni sa strane sto povrsinski samo gledate... Arsenal se ove godine rijesio toliko onih bespotrebnih igraca (resava se jos uvjek) tako da je ovo i vise nego uspjesan rok!

Znam ja da ste vi sada doveli onu Baskijsku stozinu pa ga kujete u zvijezde ali covjece njega porediti sa Olivierom.... Cak su ovdje ovi nasi i skromni kada ih izjednace i stave u isti kos... Giroud koliko god masao zicere je klasa za tu plavusu koja je imala jednu dobro odigranu Ligu Evrope i to sto je bio 4 napadac u reprezentaciji! Alo u Spanskoj ligi gdje malo bolji napadaci ladno daju po 20 golova on nije mogao prebaciti taj broj. O tome koliko je Olivier korisniji od njega u samoj igri, koliko asistencija necu da govorim uopste. Llorente je klasicni napadac koji stoji u 16 i trosi lopte. Nesto bi trebao biti kao Gomez samo za 2 klase losiji (to cete se i sami uvjeriti kad Firenca pocne da trpa), pre neka baskijska verzija Bedtnera!! Ako zelite da poredimo napadace poredite ga za Bendzom i Shamakom posto je totalno isti tip igraca! Jos uz Boziju pomoc kada Danac ode u Malagu sto se spominje vidicete da ce ladno prebacivati 20 golova u sezoni!

A o trofejima navijaci juventusa imaju najmanje prava da pricaju... Mi sto smo osvojili osvojili smo bar posteno za razliku od juvea!
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 31 jul 2013, 00:22

A vidi evo i Juventina, let the games begin :twisted:

Chapman
Kontakt:

Post Postao/la Chapman » 31 jul 2013, 00:23

Prizvao ih AA23 oca mi :lol:

Podatak da Llorente trpa na treninzima to mi je najgenijalnije.

BritishCore
Kontakt:

Post Postao/la BritishCore » 31 jul 2013, 00:24

Sinoć povedem jednu ribu, perverzna, zgodna. Dovedem je kući, počnem da je skidam a ona kaže: PONIZI ME i ja joj obučem dres Juventusa.
"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 31 jul 2013, 00:28

Kako ide ba onaj nešto u stilu tata, tata, šta su zebre?
To su ti sine moj konji koji navijaju za Juventus.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 31 jul 2013, 00:28

BritishCore je napisao/la:Sinoć povedem jednu ribu, perverzna, zgodna. Dovedem je kući, počnem da je skidam a ona kaže: PONIZI ME i ja joj obučem dres Juventusa.
[youtube][/youtube]

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 31 jul 2013, 00:33

Samo kad ste zadnji put osvojili trofej cak se ni Wenger ne sjeca :lol: :lol: a imate WC klase u timu :roll: :roll:
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 31 jul 2013, 00:35

RodgersBOSS je napisao/la:Sad im i kloc Giroud valja jer eto Wenger ne zeli ni Suareza. :lol: :mrgreen:

Prica da ce Suarez traziti djecaka u sebi pada u vodu ako je vjerovati Mirroru mada ovdje je vecina sklonija Jamaicasportsu pa jos vjeruje u cudo. :mrgreen:
E blago tvom malom mozgu ako vjerujes sto Mirror pise?! :mrgreen: :mrgreen:
Pa oni kada kazu jedno ti trebas ocekivati sasvim suprotno od toga.

Najjaca mi je ova glupost sto navode kako Wenger nece da dovede kvalitetna pojacanja! :lol: Eto digo mu se pa nece! :lol:
Suarez dolazi gotovo sigurno samo da se Real ne zainteresuje. Koliko god se vi nadali nece ljudi jbga! :mrgreen:

I kao sto rece AGB on i ako dodje bice vise poluspic ili cak lijevo krilo. Olivieru je mjesto u samom sesnestercu zagarantovano...

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 31 jul 2013, 00:44

Yucca je napisao/la:Samo kad ste zadnji put osvojili trofej cak se ni Wenger ne sjeca :lol: :lol: a imate WC klase u timu :roll: :roll:
barem nismo plaćali da dođemo do istih heh

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 31 jul 2013, 00:45

Ccc smijesno nabijanje postova istrosenim fazonima o Juventinima, Juventusu i njhovim titulama. Niko konkretno da nesta napise oko dva igraca osim ovog @Gunner4 a i on valja gluposti. Pa sta je to taj silni Giroud uradio, neke asistencije neki golovi a ne cijene ga ni navijaci kluba u kojem igra. Llorente s obzirom da nije imao vanserijsku ekipu iza sebe dobro je i zabio, sta bi radio da ga Ribery i Robben hrane loptama eto ti tvoja slabija verzija Gomeza kojeg i sa onakvim igracima izbaci Mandzukic iz tima. Teren je najbolji pokazatelj pa cemo da vidimo u ovoj sezoni, svakako daleko isplativija investicija od Girouda.
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 31 jul 2013, 00:46

Yucca je napisao/la:Samo kad ste zadnji put osvojili trofej cak se ni Wenger ne sjeca :lol: :lol: a imate WC klase u timu :roll: :roll:
A sta ces kada nemamo WCa kao sto je Moggi! On je svojom klasom i talentom donosio torinskoj staroj kuravi sto pozeli :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 31 jul 2013, 00:46

I Chamakh je dosao za dz. Ni ovaj nije nesto kvalitetniji.
Celik!3,2,2.

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 31 jul 2013, 00:53

Nije tacno da Arsenal ne osvaja trofeje. E moj Yucca tu je Emirates cup
Ja te volim, volim Željo..

BritishCore
Kontakt:

Post Postao/la BritishCore » 31 jul 2013, 00:55

Barem ne kupujemo igrače na rate. :mrgreen: :mrgreen:
Mislim, to kad ih kupujemo. :lol:

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 31 jul 2013, 00:58

Barem kupujemo igrace :D
Ja te volim, volim Željo..

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 31 jul 2013, 00:59

nemamo šta razgovarat s mafijaškim klubom koji kupuje titule,**** žabari

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 31 jul 2013, 01:00

10DelPiero je napisao/la:Ccc smijesno nabijanje postova istrosenim fazonima o Juventinima, Juventusu i njhovim titulama. Niko konkretno da nesta napise oko dva igraca osim ovog @Gunner4 a i on valja gluposti. Pa sta je to taj silni Giroud uradio, neke asistencije neki golovi a ne cijene ga ni navijaci kluba u kojem igra. Llorente s obzirom da nije imao vanserijsku ekipu iza sebe dobro je i zabio, sta bi radio da ga Ribery i Robben hrane loptama eto ti tvoja slabija verzija Gomeza kojeg i sa onakvim igracima izbaci Mandzukic iz tima. Teren je najbolji pokazatelj pa cemo da vidimo u ovoj sezoni, svakako daleko isplativija investicija od Girouda.
Ovako druskane. Taj Giroud je donio ispodprosjecnom Monpeljeu titulu u Francuskoj. Bio prvi strelac lige u ligi gdje pada jako malo golova... 24 gola i 9 asistencija! Nije imao isto vanserijsku ekipu iza sebe...
Lloriente je za razliku imao mnogo bolju ekipu kao sto su onaj mali Muniain i Martinez pa ponovo nije mogao da prebaci kotu 20.

LJudi neosnovano napadaju Oliviera zbog par cistih zicera i zbog toga sto igra za Arsenal. Tu je i pussy bio krs.,.
Priznajem i ja prvi kada smo se povezivali sa njim i kada je dosao sam negodovao jer sam mislio evo novog Shamakha. Tek kada je poceo masati u prvih par kola onda sam popizdio. Ali kako vrijeme odmice vidis da je to koliko god on fizicki izgledao kao drvo jedan jako inteligentan igrac sa lijepom vizijom za igru. Zeza ga brzina, jeste spor ali jako lijepo utice na igru Arsenala... Ko god je gledao par Arsenalovih utakmica zna o cemu pricam. Recimo Poldi je vece ime od njega i bolji strelac ali onih par kola na kraju gdje se nije vidio je pokazao koliko je Olivier bolji igrac... On je za prvu debitantsku sezonu postigao 17 golova i imao 10 aisitencija a do sada gdje god je igrao druga sezona je bila mnogo uspjesnija. Ako iko zasluzuje sansu on je!

Dok vi Juventusovci se manite Oliviera i uzivajte kako Lloriente daje golove na treningu! ;) Sportski pozdrav!

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 31 jul 2013, 01:06

Da vi hoćete kojim slučajem izvući ovog Sociedada i izbaciti ga iz LP, a za ostalo ćemo mi lahko. :)
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.