Dobar, zahvaljujem.deno_TM87 je napisao/la:Vikingur 3-1 TB TvoroyriGoodison je napisao/la:Neko rezultat Vikingur- Tvoroyri ? Farski otoci, ne znam ni što sam ih igrao a sad čekam rezultat a utakmica počela u 16h i davno završila.

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Dobar, zahvaljujem.deno_TM87 je napisao/la:Vikingur 3-1 TB TvoroyriGoodison je napisao/la:Neko rezultat Vikingur- Tvoroyri ? Farski otoci, ne znam ni što sam ih igrao a sad čekam rezultat a utakmica počela u 16h i davno završila.
aferim momcinoAgresivnoDjubre je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:danas ova liga prvaka haman 100% realna, svi dobili koji su trebalinadam se da je raja uzela pare, jeste da ce iste vratiti u narednim sedmicama lige prvaka, al ajd nek se sutra pošteno uživa
vendeta1921 je napisao/la:ee raja koji je najbolji kladionicarski forum![]()
+1Consigliere je napisao/la: Donese mi Meireles petobu!
Admir_Sa je napisao/la:profuliti 4+ gdje nakon 10min bude 2-1 je nenadjebivo
Bog je stvorio sretne ljude i tebe. Majkemi...Admir_Sa je napisao/la:profuliti 4+ gdje nakon 10min bude 2-1 je nenadjebivo
Ma, upoznat sam s njegovim baksuzlukom, ali ovo je vrhunac!insider je napisao/la:Bog je stvorio sretne ljude i tebe. Majkemi...Admir_Sa je napisao/la:profuliti 4+ gdje nakon 10min bude 2-1 je nenadjebivo
Consigliere, pao je Islanđane (Haukar - Selfoss 2:1). Inače, ja konstatno igram ovu ligu ZX2 i PM3.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.