Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Daj ga samo malo vise naprijed, puno bi pokazao.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
eno vidim neki bosandzeros zabio za fake Shaktar u predkolu LP.
evo link koji ti dokazuje: http://www.livescore.com/soccer/champio ... 1-1520146/" onclick="window.open(this.href);return false;
evo link koji ti dokazuje: http://www.livescore.com/soccer/champio ... 1-1520146/" onclick="window.open(this.href);return false;
Dzidić Aldin, igrao u Čeliku. Solidan štoper, ništa posebno, ima 30 plus godina.Profesor je napisao/la:eno vidim neki bosandzeros zabio za fake Shaktar u predkolu LP.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
pa udji bona..Bravo Saidee
Said odigr'o 90 minuta.Mislim da momak zasluzuje poziv protiv Amerike.
1946
svaka mu cast. igrao je protiv rijeke 2 dana prije, a evo i sada cijelu utakmicu. bio je jako dobar prvo poluvrijeme, a u drugom se osjetio umor sto je i normalno kad je odigrao 2 utakmice u 3 dana.Head je napisao/la:Said odigr'o 90 minuta.Mislim da momak zasluzuje poziv protiv Amerike.
RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Ma Said je sada vrhunski pripremljen, o tome ne vrijedi vise ni pricat, to nije problem. Kao igrac sigurno da zasluzuje poziv i nadam se da ga Susic prati.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Mozda Susic ima Telemah a oni su zatamni HRT2 tokom utakmice pa ce reci da ga nije gled'o.Cartman je napisao/la:Ma Said je sada vrhunski pripremljen, o tome ne vrijedi vise ni pricat, to nije problem. Kao igrac sigurno da zasluzuje poziv i nadam se da ga Susic prati.

1946
- Goalgetter
- Kontakt:
Nisam pratio nijednu utakmicu od njega moram priznati, ali mislim da ne bi bilo nezasluzeno da dobije poziv, jos pogotovo zato sto Ibricic nema kluba, i nece dobiti poziv, a i Misketa nece biti na spisku, tako da bi komotno mogao biti pozvan.
- TonnyMontana
- Kontakt:
Svi ovi momci imaju veliki potencijal i izuzetni su igraci mozda ovaj iz italije malo manje od ostalih ali svi vrijede da budu pozvani pa makar minut da odigraju da se zna za buducnostvalterboy je napisao/la:Treci napadac nam podhitno treba. Evo koja imena.
http://www.bigsoccerbosnia.com/18/post/ ... riker.html
Ja mislim da je Bahrudin Atajic sledeci na listi.
Interista al 100 %
- legenda reala
- Kontakt:
Sušić ima Drembox i CS, tako da je bez ikakvih problema mogo gledati i Saja i IzetaHead je napisao/la:Mozda Susic ima Telemah a oni su zatamni HRT2 tokom utakmice pa ce reci da ga nije gled'o.Cartman je napisao/la:Ma Said je sada vrhunski pripremljen, o tome ne vrijedi vise ni pricat, to nije problem. Kao igrac sigurno da zasluzuje poziv i nadam se da ga Susic prati.

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Atajić, Tanković i Tabaković su još uvijek samo talenti i o njima treba misliti Vlado Jagodić.TonnyMontana je napisao/la:Svi ovi momci imaju veliki potencijal i izuzetni su igraci mozda ovaj iz italije malo manje od ostalih ali svi vrijede da budu pozvani pa makar minut da odigraju da se zna za buducnostvalterboy je napisao/la:Treci napadac nam podhitno treba. Evo koja imena.
http://www.bigsoccerbosnia.com/18/post/ ... riker.html
Ja mislim da je Bahrudin Atajic sledeci na listi.
Hrgota gotovo sigurno izgubljen za BiH.
Milan Đurić u 24. godini ide na nekakvo "kaljenje" u niželigašima.

Za Mešanovića dosta zavisi od toga kako odigra ovu sezonu. Ako bude dobar, može otići u naprimjer belgijsku, češku, švicarsku ili neku sličnu prosječnu evropsku ligu. E, onda ako se tamo pokaže kroz sezonu-dvije, može tad probati u neku ligu petice. Hoću da kažem, težak je put od Premijer lige do ozbiljnog fudbala i ne treba postavljati velika očekivanja.
Mislim da fakat treba potencirati priču o pozivu za Eldina Hadžića kojeg sam i jučer spomenuo, momak ima 21 godinu i igra za Hercules u Segundi. U ovom trenutku je ozbiljniji od svih ovih iznad, a najmanje se spominje.
S druge strane ako se nešto desi Ibiševiću ili Džeki, moje je mišljenje da bi bolje od svih opcija koje se nude kao rezervni napadač bilo uvesti (pravo) desno krilo u vidu Hajrovića ili Stevanovića.
Nasi najbolji napadaci dobijaju ponudu 2 Turske lige.Sanse da se neko proda u jacu ligu, pa cak i Belgijsku iz nase lige.One su prilicno male
Od ovih reprezentativaca.Hajrovic i nadam se Bicakcic imaju neki potencijal.Ne vidim to za Hadzica
Huseinovic nije zasluzio poziv.No, ako Dinamo prodje u grupnu fazu lige sampiona.Onda zasluzuje poziv.
Od ovih reprezentativaca.Hajrovic i nadam se Bicakcic imaju neki potencijal.Ne vidim to za Hadzica
Huseinovic nije zasluzio poziv.No, ako Dinamo prodje u grupnu fazu lige sampiona.Onda zasluzuje poziv.
-
- Kontakt:
Povodom trećeg špica: svi nešto vade neke neprovjerene igrače Atajiće i slične iz rezervnih timova nekih europskih ekipa, ja sam mišljenja da postoji jedan momak koji je igrama za u21 zaslužio da dobije mjesto trećeg špica a niko ga ne pominje ovdje a to je Nemanja Bilbija. Ove godine sve češće igra u Vojvodini, svi smo gledali kako je ginuo za dres u21 reprezentacije. Eto toliko.
je li ravno ovo? je li ravno?
Taj dokazani cetnik nema sta trazit u svetom dresu.Zgembo Adislić je napisao/la:Povodom trećeg špica: svi nešto vade neke neprovjerene igrače Atajiće i slične iz rezervnih timova nekih europskih ekipa, ja sam mišljenja da postoji jedan momak koji je igrama za u21 zaslužio da dobije mjesto trećeg špica a niko ga ne pominje ovdje a to je Nemanja Bilbija. Ove godine sve češće igra u Vojvodini, svi smo gledali kako je ginuo za dres u21 reprezentacije. Eto toliko.
Sad ce neko rec ma nije on, ako dva igraca (i to jedan Srbin) kazu da jest vrijedjao Adilovica na nacionalnoj osnovi onda u to i vjerujem. Bio je i jedan forumas ovdje koji je imao neke informacije iz mlade repke i nije mu to bio prvi put da tako vrijedja. Takvi nam ne trebaju, a lik i nije neki kvalitet. Licno mislim da Zec zasluzuje da bude treci napadac, dok se neko drugi ne pojavi. Igra standardno u Turskoj u svakom slucaju.
-
- Kontakt:
Ne daj bože da ja bilo koga branim, nemam nikakvog interesa od toga, ali menščini da je i Šunjić bio dokazani ujak, pa igra u svetom dresu, pa je bio i Hajrović dokazani izdajnik pa ce eto igrat u svetom dresu. Ja nesto ne vjerujem u te izjave rekla kazala dok ne vidim video u kom Bilbija to govori Adilovicu, mediji su se milion puta pokazali kao nositelji krivih informacija.Cartman je napisao/la:Taj dokazani Cetnik nema sta trazit u svetom dresu.Zgembo Adislić je napisao/la:Povodom trećeg špica: svi nešto vade neke neprovjerene igrače Atajiće i slične iz rezervnih timova nekih europskih ekipa, ja sam mišljenja da postoji jedan momak koji je igrama za u21 zaslužio da dobije mjesto trećeg špica a niko ga ne pominje ovdje a to je Nemanja Bilbija. Ove godine sve češće igra u Vojvodini, svi smo gledali kako je ginuo za dres u21 reprezentacije. Eto toliko.
Sta je bilo u vezi Sunjica? Nisam upratio.Zgembo Adislić je napisao/la:Ne daj bože da ja bilo koga branim, nemam nikakvog interesa od toga, ali menščini da je i Šunjić bio dokazani ujak, pa igra u svetom dresu, pa je bio i Hajrović dokazani izdajnik pa ce eto igrat u svetom dresu. Ja nesto ne vjerujem u te izjave rekla kazala dok ne vidim video u kom Bilbija to govori Adilovicu, mediji su se milion puta pokazali kao nositelji krivih informacija.Cartman je napisao/la:Taj dokazani Cetnik nema sta trazit u svetom dresu.Zgembo Adislić je napisao/la:Povodom trećeg špica: svi nešto vade neke neprovjerene igrače Atajiće i slične iz rezervnih timova nekih europskih ekipa, ja sam mišljenja da postoji jedan momak koji je igrama za u21 zaslužio da dobije mjesto trećeg špica a niko ga ne pominje ovdje a to je Nemanja Bilbija. Ove godine sve češće igra u Vojvodini, svi smo gledali kako je ginuo za dres u21 reprezentacije. Eto toliko.
Hajrovic je rodjen u Svicarskoj.Hrgota je rodjen u Zenici.Ovaj drugi bi radije igrao za Svedsku ili Hrvatsku, nego za nas.To je topa je bio i Hajrović dokazani izdajnik
Sto se tice nekog treceg napadaca
U opciji su 2 igraca
Fajic ili onaj mali iz Herculesa.Niko treci.Oni IGRAJU.Znaci igraju i nisu nikad dobili poziv.Isplati se da vide sta znaju.Uostalom, ako ne zadovolje.Mozemo nekog treceg gledati
Hajrovica bih volio da vidim sad protiv Amerike, ali opet.Nas savez treba da vidi da se dobije odobrenje od Fife do Slovaka.Ovaj nam moze itekako biti dobar joker s klupe, ako zatreba
-
- Kontakt:
Sta je bilo u vezi Sunjica? Nisam upratio.[/quote]
Neki statusi i slike na FB, dok je bio jos u u21, koliko se sjećam, on i Markić. Ali opet momak igra za reprezentaciju normalno, isto kao što će igrati svaki drugi, svakom igraču je igranje za reprezentaciju prije svega individualni interes, i Pape to isto reče u nekom intervju. Ne bih dalje da skrećem s teme.
@Denizli - Mislim da se podrazumijeva na šta sam mislio pod Hajrovićevom "izdajom". To što kažeš "u opciji su" jesu al u tvojoj opciji. Fajić i nekako. Al opet ponavljam, ne bih dalje da idem od teme.
Neki statusi i slike na FB, dok je bio jos u u21, koliko se sjećam, on i Markić. Ali opet momak igra za reprezentaciju normalno, isto kao što će igrati svaki drugi, svakom igraču je igranje za reprezentaciju prije svega individualni interes, i Pape to isto reče u nekom intervju. Ne bih dalje da skrećem s teme.
@Denizli - Mislim da se podrazumijeva na šta sam mislio pod Hajrovićevom "izdajom". To što kažeš "u opciji su" jesu al u tvojoj opciji. Fajić i nekako. Al opet ponavljam, ne bih dalje da idem od teme.
Ma, nebitno.Sad nam fali realno jedan igrac.Naravno, ako Kolasinac zaigra za nas.Popularni treci napadac
Prije smo kuburili s odbranom, jad i cemer smo imali.Gledamo Mravca na toj poziciji.Dobije loptu, pa te je strah.Fakat te je strah, cim dodirne loptu.
Danas, evo vidim Bicakcica i Kolasinca.Znaci postoji tu jedna zamjena i talent.I ovaj Hajrovic na krilu.Pozicija gdje smo deficitarni.Ostaje jos da se vidi, kako ce Hadzic zaigrati na toj poziciji.
I za svaki slucaj imati treceg napadaca.I to je to.Znam da neki bi spominjali ovdje i Cocalica, i sta jos ne.Ali sve to je suvisno.Sad smo rahat
Nama treba 2 realno igraca.Treci napadac, i pozicija zadnjeg veznog.Ovo ostalo je SBB KKK(Sta bi bilo, kad bi bilo).Nevazno, za nas
Ne znam onaj mali u Herculesu sto zabije.Brz je pomalen, mozda nam treba takav napadac
Prije smo kuburili s odbranom, jad i cemer smo imali.Gledamo Mravca na toj poziciji.Dobije loptu, pa te je strah.Fakat te je strah, cim dodirne loptu.
Danas, evo vidim Bicakcica i Kolasinca.Znaci postoji tu jedna zamjena i talent.I ovaj Hajrovic na krilu.Pozicija gdje smo deficitarni.Ostaje jos da se vidi, kako ce Hadzic zaigrati na toj poziciji.
I za svaki slucaj imati treceg napadaca.I to je to.Znam da neki bi spominjali ovdje i Cocalica, i sta jos ne.Ali sve to je suvisno.Sad smo rahat
Nama treba 2 realno igraca.Treci napadac, i pozicija zadnjeg veznog.Ovo ostalo je SBB KKK(Sta bi bilo, kad bi bilo).Nevazno, za nas
Ne znam onaj mali u Herculesu sto zabije.Brz je pomalen, mozda nam treba takav napadac