Izet Hajrovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Izet Hajrovic
Hajrovic svaki prekid u obrvu pogodi svoje.... Znaci dobili smo paklenog izvodjaca prekida....
Igra u polju moze i bolje....
Igra u polju moze i bolje....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Sto izvoza dvojicu,stvarno je dobar igrac,smije sutat odakle hoces 

uf , kako sad polomi nekog igrača Lyona , finta u stilu Messija , šteta što prizeman šut ode pored gola.. lijepo je vidjeti da se ne boji krenuti iz daljine sam , ovaj je pokušaj krenuo sa nekih 35-40 metara , i onda je velikom brzinom pretrčao nekih 10ak metara i šutnuo..
nije dobar ovaj AJROVIĆ
Mislim da nije moralno, da selektor košarkaske reprezentacije Bosne i Hercegovine u bilo kom uzrastu budu Baja i Vela.
Srvarno, malo je reci jak igrac. Ovo je svjetska klasa. Momak jednostavno zna sta ce s loptom u svakoj situaciji, a u tome je danas dobro nekih, maksimalno 20 igraca na svijetu. Daj Boze samo da vise ti papiri budu gotovi pa da nam repka hara jedno 3-4 godine.
Samo jos da se onaj Kolasinac vise odluci pa da prodisemo.
Samo jos da se onaj Kolasinac vise odluci pa da prodisemo.
Evropska klasa,,nismo jos svjesni sta smo dobili,,,,,ima neki poseban smek u njegovoj igri,osvjezenje za nasu reprezentaciju
yebo mater kakav sam strim našo, kad se na centru dodaju slika ko mlijeko, jesu li prišli golu i jedni i drugi zaštopa sve.Čim prođe prilika nastavi dalje, majku mu nijednu priliku nisam vidio 

DRUG NEBI TI PUNCA
http://www.megaviptv.me/ch1.html" onclick="window.open(this.href);return false;bagrcavi je napisao/la:yebo mater kakav sam strim našo, kad se na centru dodaju slika ko mlijeko, jesu li prišli golu i jedni i drugi zaštopa sve.Čim prođe prilika nastavi dalje, majku mu nijednu priliku nisam vidio
šteta jer kako igra ide sve mi se čini da će Grasshoper ovo izgubiti .. jednostavno imaju nekoliko sjajnih pojedinaca u ekipi (među glavnima se izdvaja najviše golman, ali među njima i Hajrović) ,međutim njihovi stoperi i defanzivci koji bi trebali prenositi igru u napad mnogo griješe u dodavanjima..
što se tiče stremova evo jedan na kojem ja gledam , nijednom nije zaštopalo ili slično a kvaliteta solidna , može se razaznat ko je ko na terenu http://lsh.streamhunter.eu/static/popup ... 49290.html" onclick="window.open(this.href);return false;
što se tiče stremova evo jedan na kojem ja gledam , nijednom nije zaštopalo ili slično a kvaliteta solidna , može se razaznat ko je ko na terenu http://lsh.streamhunter.eu/static/popup ... 49290.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Gledam Dinamo, zadnji 15 min okrenuo na GS, pade mi za oko Pavlović i on bi mogao za nas 

svaka cast buzducem Zmaju,jos ne mogu vjerovati da smo ga oteli Svicarskoj u kojoj je rodjen i koja mo je sve dala! Hajrovic je buduci miljenik bh navijaca sirom Evrope.samo da konacno debituje za Zmajeve,imamo fenomenalnog igraca narednih 10-12 godina aBd! protiv Lyiona igra tako zrelo i iskusno,a tek mu je 21 godina.... ne boji se duela,trci,odlican sut i centarsut,ma ima momak jednostavno sve da postane vrhunski igrac u nekoj od liga petice!
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Jucer je objavljeno da se odlucio za svabe..al sta je tu je, necemo plakati sad..milomlat je napisao/la:Samo jos da se onaj Kolasinac vise odluci pa da prodisemo.
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Papastathopoulos je napisao/la:Jucer je objavljeno da se odlucio za svabe..al sta je tu je, necemo plakati sad..milomlat je napisao/la:Samo jos da se onaj Kolasinac vise odluci pa da prodisemo.

pa bar znamo na cemu smo. Neka mu je sretno , kako god okrenes nas je i ne mozes ga hraknut' zato sto mu je babo interescija.Papastathopoulos je napisao/la:Jucer je objavljeno da se odlucio za svabe..al sta je tu je, necemo plakati sad..milomlat je napisao/la:Samo jos da se onaj Kolasinac vise odluci pa da prodisemo.
tanak Izo u drugome poluvremenu
milomlat je napisao/la:pa bar znamo na cemu smo. Neka mu je sretno , kako god okrenes nas je i ne mozes ga hraknut' zato sto mu je babo interescija.Papastathopoulos je napisao/la:Jucer je objavljeno da se odlucio za svabe..al sta je tu je, necemo plakati sad..milomlat je napisao/la:Samo jos da se onaj Kolasinac vise odluci pa da prodisemo.

Momak dragi pa gdje si ti ovi zadnji dana gdje je tema samo sastanak Kolasinca i Begica. Sead igra za nas i do kraja godine ce postati novi reprezentativac.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
ma tanki su svihroni je napisao/la:tanak Izo u drugome poluvremenu
momciluko,,ti prespo malomilomlat je napisao/la:pa bar znamo na cemu smo. Neka mu je sretno , kako god okrenes nas je i ne mozes ga hraknut' zato sto mu je babo interescija.Papastathopoulos je napisao/la:Jucer je objavljeno da se odlucio za svabe..al sta je tu je, necemo plakati sad..milomlat je napisao/la:Samo jos da se onaj Kolasinac vise odluci pa da prodisemo.
Jucer je objavljeno da se odlucio za svabe..al sta je tu je, necemo plakati sad..[/quote]
pa bar znamo na cemu smo. Neka mu je sretno , kako god okrenes nas je i ne mozes ga hraknut' zato sto mu je babo interescija.[/quote]
momciluko,,ti prespo malo[/quote]
De ziv bio sjasi. A kad potpise ja cu bit prvi da se izvinim coeku.
Niti je sta potpisao, niti je sigurno da hoce. Kad potpise , i to svi vidimo javno objavljeno, svaka cast onda.
Ali opet da istaknem, nije nam bas neophodan, sto se tice plasmana na SP, i to ti je to. Ionako ga nikad nisam smatrao nekim BiH patriotom, Begovic, Spahic, Medunjanin, Salihovic, pa cak i Ibisevic, nikada nisu morali potpisati za nas, ali opet ih nije trebalo ganjati po terenu da potpisu. Ljudima je u srcu domovina, i to i pokazuju na svakoj tekmi.
Iskreno, ne znam koliko nam neko poput Kolasinca moze biti od koristi u Brazilu.
pa bar znamo na cemu smo. Neka mu je sretno , kako god okrenes nas je i ne mozes ga hraknut' zato sto mu je babo interescija.[/quote]
momciluko,,ti prespo malo[/quote]
De ziv bio sjasi. A kad potpise ja cu bit prvi da se izvinim coeku.
Niti je sta potpisao, niti je sigurno da hoce. Kad potpise , i to svi vidimo javno objavljeno, svaka cast onda.
Ali opet da istaknem, nije nam bas neophodan, sto se tice plasmana na SP, i to ti je to. Ionako ga nikad nisam smatrao nekim BiH patriotom, Begovic, Spahic, Medunjanin, Salihovic, pa cak i Ibisevic, nikada nisu morali potpisati za nas, ali opet ih nije trebalo ganjati po terenu da potpisu. Ljudima je u srcu domovina, i to i pokazuju na svakoj tekmi.
Iskreno, ne znam koliko nam neko poput Kolasinca moze biti od koristi u Brazilu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.