ma nije to kukanje i panika vec stari strah..kad covjek godinama prati i poznaje lopove i stoku koja se krece oko Slobode, i svoje sjene pocne da se boji. Posebno ovako kao ja sto vise nemam toliko tih "insajderskih

" informacija jer jednostavno vrijeme ne dozvoljava da se covjek vise bavi tim ko prije iako vazda kazem valja se ukljucit ponovo al uvijek nesto iskrsne , a kad znas s kim imas posla svaka losa informacija te moze prepast...
od Hukine smrti pa i Hodzine mi svi slusamo "nema mjesta panici, iskulirajte , ne moze gore bit od 2 kartona pilica ozenjeni, jedan karton samci" pa kako koja uprava dolazi sve gore i gore. I bas zato sto se svasta nagledalo i naslusalo i svojim usima kroz ove godine sad kad covjek nema sve informacije prije povjeruje u jednu losu nego u 10 dobrih..tako da to nije neka panika i naivnost vec strah akumuliran godinama trpljenja "od zla oca i od gore matere" na teret Slobode.
ovo sad jest nesto drugacije, zato je covjeka toliko i strah jer je zadnja sansa....al eto kao i uvijek povjeruje covjek da je dobro i da ce bit dobro. Samo nemoj da smo mu mi Fukare nada

, nase "snage" smo i mi svjesni hehe, kad smo 10x jaci bili gov.na su nam zabranjivala ulaz na stadion pa zvali na poluvremenu, molili ili slali kornjace, tako da ako se u nas uzdam da se vec sad pomirim