Ćiro Blažević

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Mirza_Hordas
Kontakt:

Re: Ćiro Blažević

Post Postao/la Mirza_Hordas » 12 dec 2009, 15:11

demir44 je napisao/la:
Stone Island je napisao/la:Još Iljo i Čeko ostali. :)

Nema predaje !

BHF,samo naprijed !
a suljo :ugeek: :ugeek: :ugeek:
naravno da i suljo mora otići, nije ništa bolji
Zadnja izmjena: Mirza_Hordas, dana/u 12 dec 2009, 15:12, ukupno mijenjano 1 put.
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 12 dec 2009, 15:11

demir44 je napisao/la:
Stone Island je napisao/la:Još Iljo i Čeko ostali. :)

Nema predaje !

BHF,samo naprijed !
a suljo :ugeek: :ugeek: :ugeek:
Ma,on je sam sebe ukopao već. ;)

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 12 dec 2009, 15:26

demir44 je napisao/la:Neka je otisao samo zbog ovih glupana sto ga pljuju, a do skora su se kleli u njeg!!!E zato cete sad strepit kad nam dodju Madjari pa nam opet uvale 3-4 komada :evil: :evil: :evil:

Pricaj ti do sutra, al njega vise nema pa nek izgubimo svaku tekmu, samo da nema vise lopova da ga gledam kako se lazno smije i hebe nas u zdrav mozak..

CIRO out............NEXT STOP: Uske &Co...YEAHHHHH
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 12 dec 2009, 15:30

Adinjo je napisao/la:
demir44 je napisao/la:Neka je otisao samo zbog ovih glupana sto ga pljuju, a do skora su se kleli u njeg!!!E zato cete sad strepit kad nam dodju Madjari pa nam opet uvale 3-4 komada :evil: :evil: :evil:

Pricaj ti do sutra, al njega vise nema pa nek izgubimo svaku tekmu, samo da nema vise lopova da ga gledam kako se lazno smije i hebe nas u zdrav mozak..

CIRO out............NEXT STOP: Uske &Co...YEAHHHHH
Jarane rezultat se pamti,a to kako se ko smije nije bitno,barem meni...Nek dodje i Danijel Piric,nemora se nikako smijati,samo nek nas odvede na EP...
Rotor Volgograd...

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 12 dec 2009, 15:33

I šta ti imaš od toga EP/SP ?

Bolan unutra je raspad sistema.Pogledaj nam klupski fudbal i omladinske pogone te uslove u kojima rade.Bolan nije sve u reprezentaciji.On brani Savez,znači ne želi dobro bh.fudbal jer moramo računati i na budućnost fudbala u BiH a ne to kako ćemo se sad plasirati i ne moramo više nikad.

Eto mu sad Kineza i para.Ako ne lažu mediji.

smijesni_ste
Kontakt:

Post Postao/la smijesni_ste » 12 dec 2009, 15:36

Stone Island je napisao/la:I šta ti imaš od toga EP/SP ?

Bolan unutra je raspad sistema.Pogledaj nam klupski fudbal i omladinske pogone te uslove u kojima rade.Bolan nije sve u reprezentaciji.On brani Savez,znači ne želi dobro bh.fudbal jer moramo računati i na budućnost fudbala u BiH a ne to kako ćemo se sad plasirati i ne moramo više nikad.

Eto mu sad Kineza i para.Ako ne lažu mediji.
nemozes tako da pricas drug pa i mi smo branili saves cim smo svaku utakmicu reprezentacije pratili i prekinuli bojkot kodru i bolica smo sjebali bas mi i niko drugi.......nego oni doveli ciru mi sve zaboravili i sad nesto seremo ovo ono

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 12 dec 2009, 16:06

Jako me zanima koga ce to ovaj Savez izabrati za selektora ,a da bude u skladu sa nasim apetitima ,apetitima igraca ,a i najvaznije njihovim apetitima..jer je cinjenica da u trenutnoj situaciji javnost prizeljkuje postenog ,dobrog covjeka,a uz to i da je profesionalac ,i veliki znalac,a jos da ima reputaciju...a,takva osoba najmanje odgovara ljudima koji sjede u nasem Savezu...tako da ce se jos jedanput morati pojaviti 2 struje koje ce se sukobljavati.
Jos jednom ponavljam da sam zaista mislio da ce Ciro u svojim godinama uciniti jedno dobro djelo ,i zajedno sa nama svrgnuti ove ljude ,ali izgleda da je on ostao dosljedan svom nacinu zivljenja.
Isto tako ,vjerujem kako ce u narednom periodu lanac kriminalaca u Savezu padati ,jer jedan drugog vuce..i to je nesto sto ce samo po sebi doprinjeti revoluciji u nasem nogometu.

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 12 dec 2009, 16:27

Pacijenti nije Ciro kriv sto je Bosna ovakva :lol: :lol:

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 12 dec 2009, 16:42

fabio je napisao/la:Pacijenti nije Ciro kriv sto je Bosna ovakva :lol: :lol:

Dobro je doktore

harinjo
Kontakt:

Post Postao/la harinjo » 12 dec 2009, 16:47

velez_mostar je napisao/la:Jako me zanima koga ce to ovaj Savez izabrati za selektora ,a da bude u skladu sa nasim apetitima ,apetitima igraca ,a i najvaznije njihovim apetitima..jer je cinjenica da u trenutnoj situaciji javnost prizeljkuje postenog ,dobrog covjeka,a uz to i da je profesionalac ,i veliki znalac,a jos da ima reputaciju...a,takva osoba najmanje odgovara ljudima koji sjede u nasem Savezu...tako da ce se jos jedanput morati pojaviti 2 struje koje ce se sukobljavati.
Jos jednom ponavljam da sam zaista mislio da ce Ciro u svojim godinama uciniti jedno dobro djelo ,i zajedno sa nama svrgnuti ove ljude ,ali izgleda da je on ostao dosljedan svom nacinu zivljenja.
Isto tako ,vjerujem kako ce u narednom periodu lanac kriminalaca u Savezu padati ,jer jedan drugog vuce..i to je nesto sto ce samo po sebi doprinjeti revoluciji u nasem nogometu.

B A R B A R E Z ;)

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 12 dec 2009, 16:51

Adinjo je napisao/la:
fabio je napisao/la:Pacijenti nije Ciro kriv sto je Bosna ovakva :lol: :lol:

Dobro je doktore
Nisam bio za Ciru od pocetka jer mise cini da sve njegove uspijeh je cista sreca mozda bi je imao opet u klf.za Euro.govrm u svoje ime jer nikad nisam bio u svacioncic kap igraci sto su imali priliku..ali ipak mislim da on nije kriv nego ljudi koji su ga tu postavili ali oni nemaju morala zato nista od toga da ce se promjeniti neko u savezu prije ce BOSNA uci u Europsku uniju nego sto neko od njih da ostavku :lol: zalosno al tako je sam MUNJA nikad nije ao ostavku a pravedan pa kad covijek ode na sud treba odma da ostavku da al njima je obraz guzica da posle presude koja je mala govr da nije KRIV...samo daj boze da stave nekog ko valja ne da uniste ov generaciju..problem je sto i ovi strucnjaci Vaha,Bazdar,Susa..sta su oni dali za BiH kad su bil ina tekmu Bosne..sigurno ce biti jer nije ih savez pozvao :mrgreen: :mrgreen: eto kako mazete sebi oci..boli me **** i za Cirom ali covijek je dao uspijeh mada mi se nesvidja njegov nacin vodjenja jer je previse smijesan i izjavama kad izjavi idem da pobijedim Spaniju..a posle prica to je nemoguce bilo itdddddd...al dobro je bilo i kad smo gubili makar smo se smijali..a ne napustali stadion u 80 min kao protiv Madjara :mrgreen:voli bi selk.bude Bazdarevic..mada sumnjam da ce biti :roll: nije on za taj projekt zaintre.kao ni savez da bude im on selk..oni ce staviti nekog koga ce vodati za nos,Ciro koliko toliko nije im dao da ga vucu za nos..Hvala Ciro dosta si dao 3 kapa Baraz,respekt...

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 12 dec 2009, 17:08

Ja znam da navijaci koji jos uvijek podrzavaju Ciru, a nazalost ima ih jos suvise, ce jedva cekati kiks u sljedecim kvalifikacijama kako bi mogli govoriti da su bili upravu o tome da on treba da ostane na kormilu reprezentacije.

Odmah da vam kazem : Najzasluzeniji za dobre rezultate su igraci a ne selektor! Kikseva u kvalifikacija za EP. 2012 nece biti,ma ko god bio selektor, ja vam to garantujem. :arrow:

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 12 dec 2009, 17:38

Tarik14 je napisao/la:Ja znam da navijaci koji jos uvijek podrzavaju Ciru, a nazalost ima ih jos suvise, ce jedva cekati kiks u sljedecim kvalifikacijama kako bi mogli govoriti da su bili upravu o tome da on treba da ostane na kormilu reprezentacije.

Odmah da vam kazem : Najzasluzeniji za dobre rezultate su igraci a ne selektor! Kikseva u kvalifikacija za EP. 2012 nece biti,ma ko god bio selektor, ja vam to garantujem. :arrow:
dobro selektore :mrgreen: :mrgreen:

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 12 dec 2009, 17:39

E gdje nam je DON CIRO. Nije valjda da se naljutio :lol: :mrgreen: :lol:

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 12 dec 2009, 17:41

Adinjo je napisao/la:E gdje nam je DON CIRO. Nije valjda da se naljutio :lol: :mrgreen: :lol:
Otiso u Sanghaji :lol:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 12 dec 2009, 17:42

rob do bagro je napisao/la:
Adinjo je napisao/la:E gdje nam je DON CIRO. Nije valjda da se naljutio :lol: :mrgreen: :lol:
Otiso u Sanghaji :lol:
Da nosi kofere svom idolu :lol:

cappy
Kontakt:

Post Postao/la cappy » 12 dec 2009, 17:48

Cironi sretno ti bilo u Dzapanu, pardon u Chajni...nek s njima manipulira 'Laz je odlika budala'...i sl gluposti

deni_m1312
Kontakt:

Post Postao/la deni_m1312 » 12 dec 2009, 18:01

ćiro jest premazan svim bojama,zna i slagat i reci pametnu....ali nama je i trebo neko takav,ko zna plivat u mutnom,valja se nosit sa onim iz saveza.Mislite da bi se bolje snaso neki naivac,levat....kodri su pokusali nametnut nesto svoje,covjek otiso...sad ce doci ili neki poslusni naivko ili neki nas proslavljeni fudbaler koji ce svoju karijeru i djecije bolesti isprobavati na reprezentaciji!

felipe-s
Kontakt:

Post Postao/la felipe-s » 12 dec 2009, 18:07

deni de ne laprdaj... Prije svega kodro je otjeran, a likove poput cire mozes naci u carsiji prodavanje muda pod bubrege je taj zanat. Ciro je usro sto je naparavio i treba reci hvala i vozdra ba

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 12 dec 2009, 18:07

deni_m1312 je napisao/la:ćiro jest premazan svim bojama,zna i slagat i reci pametnu....ali nama je i trebo neko takav,ko zna plivat u mutnom,valja se nosit sa onim iz saveza.Mislite da bi se bolje snaso neki naivac,levat....kodri su pokusali nametnut nesto svoje,covjek otiso...sad ce doci ili neki poslusni naivko ili neki nas proslavljeni fudbaler koji ce svoju karijeru i djecije bolesti isprobavati na reprezentaciji!
Ti mislis da se on nosio sa njima. Pa bolan on je sve vrijeme bio sa njima. Brani covjeka koji optuzen od suda i govori da je nevin. I ti kazes on se nosio sa njima. Svasta!!!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.