Već igraju za nas.Odnosno stariji Andrej je bio na okupljanjima omladinaca, čini mi se da i igrao na jednoj utakmici.Tweeds_10 je napisao/la:Kakve su sanse da ova braca Modic iz Milana igraju za nas ?
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21,U-19,U-17
DRUG NEBI TI PUNCA
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Pa zar vec ne igraju za neku od mladih selekcija?Tweeds_10 je napisao/la:Kakve su sanse da ova braca Modic iz Milana igraju za nas ?
Samo ovaj, ne zelim da budem pesimista ali Milanova skola je u zadnje vrijeme jedna od najgorih u Italiji ako gledamo koliko su igraca sami sebi stvorili. Od Maldinija mislim da nisu izbacili nekog velikog igraca. Obicno zavrse po manjim klubovima. Imate onog zenickog slovenca Bloudeka kao dobar primjer, godinama igrao za primaveru u Milanu a sada je negdje u Sloveniji nakon sto nije uspio u Sirokom.
Jeli Dinu Arslanagica iko kontaktirao iz Saveza za U21 ? 

SRUSICE HORDE SVE KORDONE,SJEVER GINE ZA SAMPIONE
U BOJ SVI ZNAJTE DA SMO JACI,RUSE SVE VASI NAVIJACI
KAD JE TESKO TI NEMOJ STATI,DOBRO ZNAJ SVE CU TEBI DATI
DUSU,PONOS ZIVOT SVOJ,VJECNO S TOBOM SJEVER TVOJ
NA NA NA NA ....
NA NA NA NA ....
Prič´o sam o tome kako će napraviti karijeru kao njih dvojica a ne koji će dres izabrati, nadam se da sam u krivuBIHsport je napisao/la:zgembo89 je napisao/la:Nesto puno se bori za poziv reprezentacije preko medija,te zvali ga Hrvati,Svedi jedino mi nismo ,a vidio sam i sliku njegovu mislim kad sm oigrali prijateljsku sa Svedskom da je bio na tribinama,nisam siguran jel bas ta utakmica..Transfermarkt govori da je on jos u B timu Celtica i da ima smao 8minuta i A timu tako da ne znam mozda i nije potencijal al kako kazu od viska glava ne boli..Heller je napisao/la:Atajić meni smrdi na novog Denija Avdića i Mustafu Kučukovića
Ima "nas" ili mozda vise "vas" koji bi trebali da jos igraju klikera!
Pa magarci vi poredite kruske sa bananama!
Deni i Mustafa pjevaju himne Svedske i Njemacke dok Bahrudin od prvog dana samo zeli jedno, i to je Bosna i Hercegovine!
Preko novina, pa hajte vi malo u novine pa mozda ce te biti prvi strijelac u20 lige skotske i zaigrati za prvi tim Celtica koji je iste godine dobijo Barcelonu u CL.
Svakakvih vas ima ali ocito veliki broj igrase klikerima sto bih trebao da ima u glavi!
Cast u izizetcima!
Igraci koji igraju za Arsenal, Fulham, Chalsea, Liverpool, Celtic itd. imaju uvijek mjesta u nasim mladim reprezentacijama! Njima netrebaju novinari!

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
-
- Kontakt:
Haris Hajradinović prešao u AS Trencin , Slovačku za 200.000 € iz Intera Zaprešića. Trencin je prošle godine završio 3. u ligi i učestvuju u kvalifikacijama za EL .
Nisam ga nikad gledao, ali znam da su ga mnogi strasno cijenili dok je bio u Zelji i Olimpicu. Nadam se da ce bit nesto od njega.bavarian_bk je napisao/la:Haris Hajradinović prešao u AS Trencin , Slovačku za 200.000 € iz Intera Zaprešića. Trencin je prošle godine završio 3. u ligi i učestvuju u kvalifikacijama za EL .
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Decko igra bocnu poziciju,a sporas je teski.Tesko da moze biti nesto od njega na toj poziciji u modernom fudbalu...Cartman je napisao/la:Nisam ga nikad gledao, ali znam da su ga mnogi strasno cijenili dok je bio u Zelji i Olimpicu. Nadam se da ce bit nesto od njega.bavarian_bk je napisao/la:Haris Hajradinović prešao u AS Trencin , Slovačku za 200.000 € iz Intera Zaprešića. Trencin je prošle godine završio 3. u ligi i učestvuju u kvalifikacijama za EL .
Trebao bi u Dinamo , trener ZG ga ne stavlja u planove čak ni u prvi 18 ...Cartman je napisao/la:Legendo, je li ovaj Bevab ostaje u Zagrebu? Nece valjda igrat drugu ligu HR?
SRUSICE HORDE SVE KORDONE,SJEVER GINE ZA SAMPIONE
NA NA NA NA ....
NA NA NA NA ....
-
- Kontakt:
Zinedin Mustedanagić, kapiten kadetske reprezentacije BiH bi mogao postati novi igrač torinskog Juventusa.
Zizu i Zizu
(otvorite u novom prozoru
)

Zizu i Zizu

Zadnja izmjena: Amar Dzeko, dana/u 29 jul 2013, 19:57, ukupno mijenjano 3 puta.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Je li ista u rodu Dzemalu Mustedanagicu? A pakleno mu je ime, i Vladavic je svom sinu nadio Zinedine. 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
-
- Kontakt:
Stvarno ne znam, mislim da nisu u rodu ali nisam siguran.Cartman je napisao/la:Je li ista u rodu Dzemalu Mustedanagicu? A pakleno mu je ime, i Vladavic je svom sinu nadio Zinedine.
Inace bio je u kontaktu s Juventusom, daj Boze da bude nesto od toga, ko ga je gledao zna koliki je momak talenat.
Ronaldo - Isco - Bale
koliko god da te cijenim, ako ne pozoveš Atajića, a nemaš apsolutno nikakav razlog da to napraviš, poslat' ću te u pi*ku materinu

Vlado Jagodić: Za one koji su bez kluba nema mjesta u reprezentaciji, bit će nova dva-tri imena!
Naša fudbalska U-21 reprezentacija 13. augusta igrat će prijateljski susret sa Crnom Gorom u Mostaru na stadionu Veleža...
Za izabranike Vlade Jagodića bit će to posljednja provjera pred nastavak kvalifikacija, koje su na rasporedu u septembru. Sa selektorom našeg državnog tima obavili smo telefonski razgovor.
Jagodić je bio uslijed posla. Pripremao je spisak za predstojeću utakmicu sa Crnogorcima, ali usprkos tome pristao je govoriti za naš portal.
-Pripremam spisak za utakmicu sa Crnom Gorom, koji ću potom proslijediti u Savez, kako bi našim inostranim igračima sutra bili upućeni pozivi, kaže Jagodić za Sportin.ba, a potom nastavlja:
-Utakmica sa Crnom Gorom naša je posljednja provjera pred možda i ključne utakmice u septembru mjesecu, kada gostujemo u Mađarskoj, a potom dočekujemo Austriju. U tom susretu isprobat ću još neke varijante, ali i dati priliku nekim novim igračima.
Jagodić nije želio otkriti ko su novopečeni reprezentativci...
-O tome bi mogli razgovarati sutra, jer još spisak nisam ni dostavio u NS BiH. No, u reprezentaciji nema mjesta za one igrače koji nemaju klub, jer samo najspremniji mogu igrati za BiH. Na spisku će biti dva-tri nova igrača, veli Jagodić.
Na naše pitanje da li je možda poziv spreman za Bahrudina Atajića, 19-godišnjeg napadača Celtica, koji je već neko vrijeme u prvom timu, Jagodić odgovara:
-Bahrudina Atajića pratim već neko vrijeme i jedan je od onih igrača koji je u ovom trenutku nama zanimljiv. Ipak, ne bih vam mogao reći da li će dobiti poziv, jer spisak najprije moram dostaviti u Savez.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Vjerujem da ćemo svi sutra radovati pozivu Atajića od strane Jagodića, i da ću ga ja gledati u Vrapčićima. 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
A jeste vise navalili sa tim Atajicem, evo npr. zasto poziv nebi dobio Kasumovic iz Hanovera koji je za razliku od nahvaljenog Atajica odradio pripreme sa prvom ekipom Hanovera i potpisao profesionalni ugovor ili Bajic iz Zelje koji je bio najbolji u u-19 repci na Mediteranskim igrama.zizu1991 je napisao/la:Vjerujem da ćemo svi sutra radovati pozivu Atajića od strane Jagodića, i da ću ga ja gledati u Vrapčićima.
Ne znam. Pitaj Jagodića što je njemu i Savezu interesantan Atajić, a nije Kasumović odnosno Bajić. 

Pa Jagodic je reako samo da mu je interesantan kao jos sigurno desetak igraca, al to ne mroa znaciti da ga treba pozvati po svaku cjenu, trenutno je Mesanovic najbolji napadac u mladoj repci i on treba da bude mjerilo za tu poziciju!zizu1991 je napisao/la:Ne znam. Pitaj Jagodića što je njemu i Savezu interesantan Atajić, a nije Kasumović odnosno Bajić.
Dobro. Drago mi je da si s nama podjelio svoje mišljenje. 

Nek je tvoje misljenje bitno i cijenjeno a moje ne moras ni citati ako te ne intresira.zizu1991 je napisao/la:Dobro. Drago mi je da si s nama podjelio svoje mišljenje.
Gledaj, ako se ne slažemo u mišljenjima, ne moraš agresivno da nastupaš. Ja sam napisao da mi je drago radi Atajića iz razloga što mi se sviđa kao igrač. Tebi se sviđaju Kasumović i Bajić i fajrunt.
Ako sam izrazio želju, a valjda na to imam pravo, jel, to ne znači da će tako automatski i da bude.
Niko od nas ne zna ko su ta 3 igrača i imamo potpuno pravo sanjati. Koga god Jagodić izabere, izabrao ga je iz razloga što smatra da će taj doprijenjeti kvalitetu momčadi i to je poenta svega.
A o ukusima nije raspravljati, jel. Malo kretenski sam se ponio u zadnjem postu iz razloga što si sa određenim vidom oštrine pisao post, a moj modus vivendi je normalno raspravljanje na ovom forumu. Tako da, oprosti ako si se našao uvrijeđenim.
Ako sam izrazio želju, a valjda na to imam pravo, jel, to ne znači da će tako automatski i da bude.
Niko od nas ne zna ko su ta 3 igrača i imamo potpuno pravo sanjati. Koga god Jagodić izabere, izabrao ga je iz razloga što smatra da će taj doprijenjeti kvalitetu momčadi i to je poenta svega.
A o ukusima nije raspravljati, jel. Malo kretenski sam se ponio u zadnjem postu iz razloga što si sa određenim vidom oštrine pisao post, a moj modus vivendi je normalno raspravljanje na ovom forumu. Tako da, oprosti ako si se našao uvrijeđenim.
Na taj post i odnosio moj komentar, a sto se tice mene ja bih volio da pozove sve trojicu pa nek se dokazuju!zizu1991 je napisao/la:Gledaj, ako se ne slažemo u mišljenjima, ne moraš agresivno da nastupaš. Ja sam napisao da mi je drago radi Atajića iz razloga što mi se sviđa kao igrač. Tebi se sviđaju Kasumović i Bajić i fajrunt.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Beduin, Bing [Bot], iluzija, Vaya i 32 gosta.