FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Zgembo Adislić
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Zgembo Adislić » 30 jul 2013, 14:53

inacefindecko je napisao/la:nemojte sad negativno o adiloviću! :mrgreen:
sad ga treba hvalit ko nikad!
da počnem:
Kakav je to golgeter, žao mi je što ide, takvog majstora u šesnaestercu ćemo teško nadoknadit :cry:
BLAGO TURCIMA!
Veliki rutiner, neuhvatljiv trkač, šteta što ide, blago turcima ući će s njim sigurno u prvu ligu. Babo zračnih duela.
je li ravno ovo? je li ravno?

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 30 jul 2013, 14:53

BlueTigers1987 je napisao/la: Kako te ba nije stid reci da mene boli ona stvar za Zelju i da mi je cilj doci i zapaliti baklju? Isti ti sto pale baklje , prate svoj tim na svakom gostovanju , satima putuju , gladaju ,itd.. reci fini decko koliko ti imas gostovnja? (ne pikaj Otoku i Kosevo ) 0 ? Pa da , takvi kao ti nam i ne trebaju...nema te sile koja ce nam zabranit baklje...INAT SILAN BOSANSKI
BlueTigers1987 je napisao/la:**** ja mater svoju ako vise napisem i jedan post na temu baklje i ostalo..uzivajte ;)

Ja posrane spike braco draga.Ti i tih 30 il koliko vec ima tih pravi su obicna kurcevaca od navijaca.Treba neko da moli vas balavce da ne bacate.To sto ti putujes satima,gladujes i slicne gluposti,bolje se okreni pametnijem poslu u zivotu..Jedna obicna rulja koja se navuce spida i napusi trave uz dodatni alkohol i ide da se kurci po BiH i nerijetko pravit nerede i to sve na racun kluba jer svu tu tvoju navodnu " zrtvu" klub plati 200 000 maraka godisnje.

S druge strane imaju oni drugi navijaci koji nisu "pravi" i koji svako kolo plate po 10-15 maraka u kasu kluba i ne nastete klubu ni na koji nacin. I neke hinje sebi uzmu za pravo govoriti kako su oni lafo pravi navijaci.

Najveci menager koji je ikad radio i koji radi u Zelji mora da vas moli da ne nanosite stetu a vi ko fol neki pravi navijaci.Umjesto da se grupa zauzme da zabrani i spominjati baklje na terenu (osim derbija) vi jos nesto glumite i kao imate pravo zato sto se dobro nadrogiras,napijes i **** po cijeloj BiH na racun kluba.

Imas 26-7 godina bolan idi se zeni a ne ko neki balavac ti ces paliti baklje i glumit neku facu.Valjda si za toliko svojih godina mogao svariti u glavi da je podrska klubu grla i dlanovi.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

mija
Kontakt:

Post Postao/la mija » 30 jul 2013, 14:55

Pa ljudi moji je li itko pisao mail u klub,ali direktno Gredicu,jeli ima neka adresa,pa kakvi smo mi navijaci necemo valjda dopustiti da se sve urusi kao kula od karata,pa nije Muharemovic veci od Zelje,ako je **** kao sto se prica treba ga pod hitno otjerati :oops: :oops:
Muharemovicu odlazi iz Zelje

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 30 jul 2013, 14:56

zahvaljivat ce te se svi vi ELDINU ADILOVICU kad vam dodje iz dupeta u glavu...

@likusa-ne citaj huskacke vjesti,pojesce to dusmani sami ubrzo,sad je sve ok ;)

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 30 jul 2013, 14:59

Stavkafcz je napisao/la:Nemojte baklje palit molim vas nemojte, iako ste napušeni i nadrogirani nemojte ko boga vas molim, štetimo klubu itekako,. jeste gledali sinoć bohum-dresden milina pun stadion ljudi kultura nivo niko ništa sve za 10, pa zašto mi da budemo primitivci, pa svi nas u sloveniji i svuda zovu glupi bosanci, i primitivni.
Ovo ja pricam.Treba neko isfrustriranu stoku moliti da ne nanose stetu klubu.Ma ko ih **** samo palite,sad kad Ammar ode palit cete za poraze a ne za pobjede.Otjerali su ga jednom,otjerat ce ga opet i to sve oni koji se najvise zaklinju u Zelju.Podsjecaju me na one smecare selefije po Siriji.Puna im usta Allaha i vjere a cine takva zvjersta kao cupanje srca i ostalih organa da ostamotise cijeli islamski svijet.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 30 jul 2013, 15:00

arhimed89 je napisao/la:
Stavkafcz je napisao/la:Nemojte baklje palit molim vas nemojte, iako ste napušeni i nadrogirani nemojte ko boga vas molim, štetimo klubu itekako,. jeste gledali sinoć bohum-dresden milina pun stadion ljudi kultura nivo niko ništa sve za 10, pa zašto mi da budemo primitivci, pa svi nas u sloveniji i svuda zovu glupi bosanci, i primitivni.
Ovo ja pricam.Treba neko isfrustriranu stoku moliti da ne nanose stetu klubu.Ma ko ih **** samo palite,sad kad Ammar ode palit cete za poraze a ne za pobjede.Otjerali su ga jednom,otjerat ce ga opet i to sve oni koji se najvise zaklinju u Zelju.Podsjecaju me na one smecare selefije po Siriji.Puna im usta Allaha i vjere a cine takva zvjersta kao cupanje srca i ostalih organa da ostamotise cijeli islamski svijet.
Uključi malo mozak, nemoj samo lajati na sve, a one koji su najviše krivi ne spominješ.
DRUG NEBI TI PUNCA

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 30 jul 2013, 15:01

SarajlijaTM je napisao/la:zahvaljivat ce te se svi vi ELDINU ADILOVICU kad vam dodje iz dupeta u glavu...

Može li na pp, o čemu se radi?

folderS
Kontakt:

Post Postao/la folderS » 30 jul 2013, 15:02

mija je napisao/la:Pa ljudi moji je li itko pisao mail u klub,ali direktno Gredicu,jeli ima neka adresa,pa kakvi smo mi navijaci necemo valjda dopustiti da se sve urusi kao kula od karata,pa nije Muharemovic veci od Zelje,ako je **** kao sto se prica treba ga pod hitno otjerati :oops: :oops:
Gdje ti zivis molim te ? Kakav mail koga to briga. Opusteno ba ljudi ..

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 30 jul 2013, 15:02

SarajlijaTM je napisao/la:zahvaljivat ce te se svi vi ELDINU ADILOVICU kad vam dodje iz dupeta u glavu...

Sponzora također već mjesecima nema, nema ni Sabahudina Žuje koji je, javna je tajna, uvijek bio tu kada u klubu nije bilo feninga.
:lol:
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

bluesaa
Kontakt:

Post Postao/la bluesaa » 30 jul 2013, 15:04

slika

zato sto imamo :!:
Ljubavi što te rodi, klasa radnička!

mija
Kontakt:

Post Postao/la mija » 30 jul 2013, 15:07

folderS je napisao/la:
mija je napisao/la:Pa ljudi moji je li itko pisao mail u klub,ali direktno Gredicu,jeli ima neka adresa,pa kakvi smo mi navijaci necemo valjda dopustiti da se sve urusi kao kula od karata,pa nije Muharemovic veci od Zelje,ako je **** kao sto se prica treba ga pod hitno otjerati :oops: :oops:
Gdje ti zivis molim te ? Kakav mail koga to briga. Opusteno ba ljudi ..
Ma naravno opusteno boli nas **** vazno je da pametujemo na forumu,a sto nas cekaju godine tame ako Brko ode hebo to.Ah pa ja zaboravio vazno je zapaliti baklju,hebo mail
Muharemovicu odlazi iz Zelje

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 30 jul 2013, 15:09

bagrcavi je napisao/la:
arhimed89 je napisao/la:
Uključi malo mozak, nemoj samo lajati na sve, a one koji su najviše krivi ne spominješ.
Ne laje niko na sve.Ne pali citav jug baklje nego par debila koji se lafi zaklinju u Zelju.Radi tih par budala ispasta citava jedna tribina.Pocne pricati kako hoda po BiH i gladuje i trebam se ja sazaljevati na njega jer kao zadnju marku daje za Zelju.Umjesto baklje nek kupi sendvic i sitog stomaka bodri svoj tim.

Sitvacija sa Amarom je napeta i nije samo zbog navijaca ali jednim dijelom i zbog njih.Da klub ove 4 sezone nije morao u svakoj dati 100-200 000 kazne radi ovih "najvatrenih" nebi sad dosli u sitvaciju da lik mora otici jer bi bila bolja sitvacija sa ovih minimalno 500 000 maraka sto najvatreniji otmu klubu.

Pa u onim emisijama Zeljo TV covjek skoro pustio suzu i upucuje vamaje navijacima da to nije nikakva podrska nego samo steta,da to odmaze Zelji i da ce morati pustit sve kraju ako se nesto ne promjeni.I bilo je naznaka protiv Plzena da ce biti bolje i onda dodje jedan ovakav kopirat i kaze baklje ce se paliti a puna mu usta Amara i Zelje.

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 30 jul 2013, 15:11

kakve su nama bombe bacaili iz uprave to nije humano bilo, al vece lazi od ove nisam cuo kod vas , cuj trener nije ni pocela sezona uzeo 10 dana odmora :o :o :o

Smijesno i zalosno , problem je u tome sto je Zujo imao pare i sve vam je islo ...
A sad vam je problem sto ne mozete nikoga da prodate , ispali od Plzena, posjeta slaba, nemate pare, tj Osim ne moze da vrati ulozene svoje pare, ili je negdje na egalu pa normalno da ce covjek otici , on je i sam rekao da je za njega fudbal samo biznis i nista vise .. radi para je tu i to je to ..

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 30 jul 2013, 15:12

aS_Roma je napisao/la:kakve su nama bombe bacaili iz uprave to nije humano bilo, al vece lazi od ove nisam cuo kod vas , cuj trener nije ni pocela sezona uzeo 10 dana odmora :o :o :o

Smijesno i zalosno , problem je u tome sto je Zujo imao pare i sve vam je islo ...
A sad vam je problem sto ne mozete nikoga da prodate , ispali od Plzena, posjeta slaba, nemate pare, tj Osim ne moze da vrati ulozene svoje pare, ili je negdje na egalu pa normalno da ce covjek otici , on je i sam rekao da je za njega fudbal samo biznis i nista vise .. radi para je tu i to je to ..
Isključi se iz diskusije, jer si ovim sam sebe diskvalifikovo.
DRUG NEBI TI PUNCA

hamzaTM87
Kontakt:

Post Postao/la hamzaTM87 » 30 jul 2013, 15:14

aS_Roma je napisao/la:kakve su nama bombe bacaili iz uprave to nije humano bilo, al vece lazi od ove nisam cuo kod vas , cuj trener nije ni pocela sezona uzeo 10 dana odmora :o :o :o

aS_Roma je napisao/la:Jos ovaj put cu pisati na ovoj temi i vise nikad , niti sam u zivotu posmilio ovo napisati ...

Vi ste za nas Barcelona to sam se danas uvjerio i svaka vam cast budi te ponosni na vasu ekipu, toliko !!

Ne volim vas ni sekunde , al daBogda narednih 5 godina bili šampioni !!

Toliko, vozdra !
Poštedi nas molim te
ZELJEZNICAR 1921!

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 30 jul 2013, 15:14

bagrcavi je napisao/la:

Isključi se iz diskusije, jer si ovim sam sebe diskvalifikovo.
Nema para ??? Raspitaj se brate malo

folderS
Kontakt:

Post Postao/la folderS » 30 jul 2013, 15:15

Volio bih ti vise nego se hljeba najesti da imas jednog ovakvog trenera koji voli i zivi za svoj klub, jos ulaze svoje pare.
Takve vi legende nemate, vama je legenda Hadzibegic. :lol:

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 30 jul 2013, 15:16

Zujo ima racku, smijesan "biznismen", ubleha, ka*ina, moron, seljacina, itd. Zeljo je od njega samo dobijao najave za nekakve arene, lige prvaka, omladinske kampove, itd. itd.
Zadnja izmjena: Baja_Zvjerka, dana/u 30 jul 2013, 15:17, ukupno mijenjano 1 put.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 30 jul 2013, 15:17

folderS je napisao/la:

Volio bih ti vise nego se hljeba najesti da imas jednog ovakvog trenera koji voli i zivi za svoj klub, jos ulaze svoje pare.
Takve vi legende nemate, vama je legenda Hadzibegic. :lol:
Sarajevo ima "legendi" na papiru , to je odavno svima jasno, za mene je hadzibegic karna obicna ;)

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 30 jul 2013, 15:18

Ovaj jos bolji cuj Zujo ulago svoje pare :lol: :lol:

Amar ako ode, ode Boze moj. Sami smo krivi sto upravu nismo u startu ocistili i upozorili na njihov (ne)rad. Poslije Travnika ce biti dosta stvari jasnije i najbolje bi bilo prestati o toj temi i okrenuti se utakmici.

Hadzic-Stanic, Zeljkovic, Kerla, Urdinov- Tomic, Svraka, Jamak, Bucan, Selimovic - Adilovic
Ovaj sastav ocekujem i kilavu igra, Travnik nam nikako ne lezi.
NO PYRO NO PARTY

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Anpa, Hrasno15, Redfire16, ristagrad, Simi, TefalTava i 74 gosta.