FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Anonimac
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Anonimac » 30 jul 2013, 13:56

Buu je napisao/la:Necu ulaziti u to kakav je Zujo bio, ali sto se tice uprave i previse povrijedjenih je upravu. Ova uprava nije nista bolja od prosle. Iskreno sam ocekivao da ce Gredic veliku cistku napraviti, ali izgleda da se on ne pita ni 5 %.
Ma samo neka jedno uradi što je rekao i ja zadovoljan a to je da će članovi kluba birati upravu, pa da otjeramo ove neradnike iz kluba!
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 30 jul 2013, 13:57

Pa ne mogu da vjerujem da pored toliko problema vi potenciraate onaj o bakljama, baklje ce se paliti i dalje svidjalo se to nekom ili ne, nije sto ja volim ili ne volim ali to je jednostavno neizostavan performans na tribini, mozda se nece palit svaku utakmicu al palice se sto posto.

Ovaj se problem moze rijesiti sazivanjem vanredne skupstine da se sve iznese na sto, pa onda kome opanci a kome obojci, previse svi sute i previse niko nije kriv samo lopticu prebaciju s jedne na drugu stranu, situacija je haman pa i gora nego 2005, sad imamo ocekivanja onda ih nismo imali, imali smo debile koje su vodili klub i nismo imali Amara, sad imamo Amara al imamo slicne debile, ne moze jedan covjek voditi klub, zato treba sazvat skupstinu da se ovo hairli rijesi.

ALi postavlje se piotanje ko je u ovom momentu najbolji izbor za klub imamol kapacitete, jasno je da Dzelo nije ni za kakve funkcije, vidite da nemamo ni generalnog sponzora, ne mogu da vjerujem da u ovoj situaciji kada osvajamo sve nema generalnog sponzora, gledanost je najveca u ligi, pa jel ikad od njih iko otiso elektroprivredi i vidio da li se mzoe neki dogovor izgurat, djabe ti sav marketing ako nemas rezultata, a mi ga imamo, ovo sa godisnjim i clanskim nije uspjeh menadzmetna nego iskljucive ekipe koja je u plzenu odigrala lavovski, otpustili su Bukija doveli su Numu, sta je Numa uradio a da BUki nije, nista novo, isao gore na red bull i eto to je najveci uspjeh njegovog marketinga, kad imas dobre rezultate i dobru ekipu, marketing dolaiz sam od sebe,.

Znal iko kolki je nas budzet, dakle svo sivilo u i oko kluba u zadnje 4 godine ekipa i rezultati u premier ligi su prikrivali, ali moralo je puci, nismo prodali igraca od visce, pare ne dolaze, jos su nas pehovi s povredama unistili za sto je kriv kondicioni trener, nemoguce da 3 igraca u pola godine povaljaju krizne ligamente, koji **** ga placas ako je nesposoban.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 30 jul 2013, 13:59

Ne može buraz ništa džabe da se radi pa ni marketnig.Bez nekog ulaganja nema profita.
DRUG NEBI TI PUNCA

BlueTigers1987
Kontakt:

Post Postao/la BlueTigers1987 » 30 jul 2013, 14:01

Novi zakon ste napisli da bi vasu bruku sakrili , dok gradom vladaju razni likovi automafija i dileri.
U ovoj nasoj smjesnoj drzavi , mi smo kao problem najveci , kazne placamo , sto baklje palimo i svoga ZELJU ludo volimo...kraj price...AMAR AMAR OSIM OSIM

fibonacci
Kontakt:

Post Postao/la fibonacci » 30 jul 2013, 14:02

Juce sam cuo pricu o Osimu, zasto je otisao na odmor. Uglavnom radi se o ovome: Amar je tražio već neko vrijeme generalnog sponzora za Želju i izgleda da je našao nekog, ne znam kog, ali to se nije svidjelo Dželi Muharemoviću. Onda je Amar rekao da oni nadju sponzora koji ce sve zadovoljiti, a on ode na odmor. Ukoliko ne nadju nikakvog sponzora Amar će otići. Izgleda da je Amar neke stvari plaćao iz svog djepa pa mu je to dojadilo i tražio da se nadje gen. sponzor...
"Truth begins in lies."

asunsao
Kontakt:

Post Postao/la asunsao » 30 jul 2013, 14:05

Zbog kazni za bacanje baklji smo izgubili mnogo para prosle sezone, to je i Osim rekao i sada dodje ovaj i kaze da to nije problem. Kako bolan nije problem, klub nema para, a na te kazne ode 100 000+ pa ti skontaj jel problem ili nije.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 30 jul 2013, 14:06

Ovi što misle da je Žujo otišao jer nije ispunio obećanja...zamal vam ne rekoh. Žujo je i sam vidio da nema nikakve koristi od Želje i okrenuo se Farmaviti jer tu okreće pare kako hoće. A što se tiče Džele,poznato je da ne voli Amara jer je Amar šef u svemu. Jedino je Gušo imao mu.da da kaže Amaru šta misli.

Ne bi valjalo s turcima opet poslovat,ali kad je toliko loša finansijska situacija,ne može se priuštit taj luksuz da ih odbijemo ukoliko stigne solidna ponuda za Adilovića. Zna li neko kako napreduje onaj postupak protiv Mersina što se tiče Šehića?

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 30 jul 2013, 14:06

Sta je ovo kod vas,svi sve znaju. :mrgreen:
Onaj s doktorom,onaj s Cvikom,onaj jedan kaze otiso Osim kod njegove tetke. :lol: :lol:

Meni smijesno citati provale vasih pojedinaca,umjesto da ljudi ukljuce logiku i sve ce im biti jasno.
1946

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 30 jul 2013, 14:07

dok tribine ne pocnu prozivati dzelu i kompaniju nista od nas nece biti, dzelo odlazi
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 30 jul 2013, 14:08

@Bluetigers BOLI TEBE ZA ŽELJU, JER JE TEBI CILJ UTAKMICE DOĆI I ZAPALIT BAKLJU!
dok je ovakvih kao što si ti tapkaćemo u mjestu.. IDI NA OLIMPIC, on bi rado platio kaznu samo da mu dođe neko! Pa se tamo iživljavaj ti i slični tebi, a ne ovako koliko smo kazni platili, mogli smo još 5 igrača finih finansirat :oops:

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 30 jul 2013, 14:08

Anonimac je napisao/la:
Buu je napisao/la:Necu ulaziti u to kakav je Zujo bio, ali sto se tice uprave i previse povrijedjenih je upravu. Ova uprava nije nista bolja od prosle. Iskreno sam ocekivao da ce Gredic veliku cistku napraviti, ali izgleda da se on ne pita ni 5 %.
Ma samo neka jedno uradi što je rekao i ja zadovoljan a to je da će članovi kluba birati upravu, pa da otjeramo ove neradnike iz kluba!
On je rekao da ce to predloziti, a 90 % se nece prihvatiti njegov prijedlog. Amar je Gredicu vjencani kum, ako ode Amar otice i on to je za nas lose. Ova stvar bi se davno rijesila samo da se hoce izaci sa imenima u javnost, da se zna ko to stalno koci. U roku od 15 dana clanovi uprave bi davali iznenadne ostavke
NO PYRO NO PARTY

mavi
Kontakt:

Post Postao/la mavi » 30 jul 2013, 14:09

fibonacci je napisao/la:Juce sam cuo pricu o Osimu, zasto je otisao na odmor. Uglavnom radi se o ovome: Amar je tražio već neko vrijeme generalnog sponzora za Želju i izgleda da je našao nekog, ne znam kog, ali to se nije svidjelo Dželi Muharemoviću. Onda je Amar rekao da oni nadju sponzora koji ce sve zadovoljiti, a on ode na odmor. Ukoliko ne nadju nikakvog sponzora Amar će otići. Izgleda da je Amar neke stvari plaćao iz svog djepa pa mu je to dojadilo i tražio da se nadje gen. sponzor...
Ako je ovo stvarno istina, Litex ima da leti ko fišek. Hinja nesposobna!

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 30 jul 2013, 14:10

Utakmica sa Travnikom u nedjelju

http://fkzeljeznicar.ba/utakmica-sa-tra ... elju/6204/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

BlueTigers1987
Kontakt:

Post Postao/la BlueTigers1987 » 30 jul 2013, 14:11

inacefindecko je napisao/la:@Bluetigers BOLI TEBE ZA ŽELJU, JER JE TEBI CILJ UTAKMICE DOĆI I ZAPALIT BAKLJU!
dok je ovakvih kao što si ti tapkaćemo u mjestu.. IDI NA OLIMPIC, on bi rado platio kaznu samo da mu dođe neko! Pa se tamo iživljavaj ti i slični tebi, a ne ovako koliko smo kazni platili, mogli smo još 5 igrača finih finansirat :oops:
Kako te ba nije stid reci da mene boli ona stvar za Zelju i da mi je cilj doci i zapaliti baklju? Isti ti sto pale baklje , prate svoj tim na svakom gostovanju , satima putuju , gladaju ,itd.. reci fini decko koliko ti imas gostovnja? (ne pikaj Otoku i Kosevo ) 0 ? Pa da , takvi kao ti nam i ne trebaju...nema te sile koja ce nam zabranit baklje...INAT SILAN BOSANSKI

moRAja
Kontakt:

Post Postao/la moRAja » 30 jul 2013, 14:11

BlueTigers1987 je napisao/la:Novi zakon ste napisli da bi vasu bruku sakrili , dok gradom vladaju razni likovi automafija i dileri.
U ovoj nasoj smjesnoj drzavi , mi smo kao problem najveci , kazne placamo , sto baklje palimo i svoga ZELJU ludo volimo...kraj price...AMAR AMAR OSIM OSIM
Ma sta ces palit baklje druze,samo izbijas pare iz kluba beze. To je za ove novonastale navijace tipa ultrasi skripari itd. Mi smo to isfurali prije 20 godina ;)
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 30 jul 2013, 14:13

Head je napisao/la:Sta je ovo kod vas,svi sve znaju. :mrgreen:
Onaj s doktorom,onaj s Cvikom,onaj jedan kaze otiso Osim kod njegove tetke. :lol: :lol:

Meni smijesno citati provale vasih pojedinaca,umjesto da ljudi ukljuce logiku i sve ce im biti jasno.
Pitarska logika je nepoznanica, u doba osnivanja kluba nije bilo mjesta za logikom , lažem li ?
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 30 jul 2013, 14:13

England je napisao/la:
Head je napisao/la:Sta je ovo kod vas,svi sve znaju. :mrgreen:

Pitarska logika je nepoznanica, u doba osnivanja kluba nije bilo mjesta za logikom , lažem li ?
Govoris istinu onoliko koliko i Gredic za odmor amawa. :mrgreen:
1946

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 30 jul 2013, 14:14

Ma lijepo je vidjeti bakljadu i sav dekor koji ide uz to. Lijepo sve to izgleda nema šta.
To su i igrači izjavili jednom, Adilović i još par njih su rekli da je lijepo vidjeti bakljadu.
Ali treba biti malo realan i staviti po strani sve te tifo furke za dobrobit kluba.

Zar nije poenta toga biti navijač nekog kluba da pokažeš ljubav prema klubu ?
A kako ćeš bolje pokazati ljubav nego da ne izbijaš pare iz kase svog kluba koji je što se finansija tiče bukvalno na aparatima ?
Zar je vrijedno radi bakljade zaviti klub u crno ?

Oni pravi i istinski navijači diljem svijeta će više poštovati to što se ne pale baklje radi kluba koji je u lošoj situaciji, nego to što će se paliti na štetu kluba.
Ponavljam, pravi navijači diljem svijeta.

Posjeta i strašno navijanje skoro pa padaju u vodu kad se nakon sezone plati 200.000 maraka radi navijača.
Neću reći da su baklje jedini problem, daleko od toga. Ali jesu problem.
Jer sve vodi jedno drugome, kazna od 200.000 znači će klub imati manje para, manje para znači da plate igračima neće biti redovne, neredovne plate znače ne tako dobru atmosferu i tako dalje.
Ponavljam, nisu jedini problem, ali treba sve to svesti na minimum.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 30 jul 2013, 14:14

BlueTigers1987 je napisao/la:
inacefindecko je napisao/la:@Bluetigers BOLI TEBE ZA ŽELJU, JER JE TEBI CILJ UTAKMICE DOĆI I ZAPALIT BAKLJU!
Kako te ba nije stid reci da mene boli ona stvar za Zelju i da mi je cilj doci i zapaliti baklju? Isti ti sto pale baklje , prate svoj tim na svakom gostovanju , satima putuju , gladaju ,itd.. reci fini decko koliko ti imas gostovnja? (ne pikaj Otoku i Kosevo ) 0 ? Pa da , takvi kao ti nam i ne trebaju...nema te sile koja ce nam zabranit baklje...INAT SILAN BOSANSKI
bravo! inati se, otjeraj osima, zavali klub u dugovanja, pa kad opet budemo 9. onda zapali baklju!
jel broj gostovanja dokaz ljubavi? ako vi ljubav dokazujete tako što ćete zapaliti baklju takva ljubav ne treba ako ti svako kolo donese minus u budzetu.. TO JE I OSIM GOVORIO, a ti i slični njemu tjerate inat silan bosanski..
mene bi na tvom mjestu bilo stid pjevat pjesmu AMARU!
p.s. KOME SE INATITE? pa haj da savez plaća baklje? al ŽELJO IH PLAĆA! nešto nije uredu u tom razmišljanju!
Zadnja izmjena: inacefindecko, dana/u 30 jul 2013, 14:16, ukupno mijenjano 1 put.

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 30 jul 2013, 14:15

@head
Zašto misliš da nije istina, još vjeruješ u te dane, ha ? Logika teška 7 godina, pa to i u Tibetu bolje za podnijeti, a ne dolaziti ovdje i provocirati, zar i to lažem. ?
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer, Mamba21 i 44 gosta.