BiH - USA (14.08.2013)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: BiH - USA (14.08.2013)
sto se tice ove tekme, neznam kakav ce biti rezultat.....ali jedno znam 100%, da cemo u obadvije utakmice protiv slovacke slaviti i da cemo u jednoj s najmanje 2 gola razlike slaviti.......100% momci!!!!! zivi bili pa vidjeli!
15 zapad i istok,10 ostalo,mislim da je pocela prodaja al' nisam 100% pozzPhantom je napisao/la:da li su izbacene cijene karata i kada pocinje prodaja?
gringonjaOnajDrugi je napisao/la:sto se tice ove tekme, neznam kakav ce biti rezultat.....ali jedno znam 100%, da cemo u obadvije utakmice protiv slovacke slaviti i da cemo u jednoj s najmanje 2 gola razlike slaviti.......100% momci!!!!! zivi bili pa vidjeli!
oo tisu @gringa

- Goalgetter
- Kontakt:
Pocela je prodaja karata 

-
- Kontakt:
hroni je napisao/la:gringonjaOnajDrugi je napisao/la:sto se tice ove tekme, neznam kakav ce biti rezultat.....ali jedno znam 100%, da cemo u obadvije utakmice protiv slovacke slaviti i da cemo u jednoj s najmanje 2 gola razlike slaviti.......100% momci!!!!! zivi bili pa vidjeli!
oo tisu @gringa![]()
![]()
legende

Ovo je bila jedna od stvarno rijetkih utakmica u kojim je Salihovic igrao na sredini.
Odradio je fantastican posao i 2010-e se prelijepo igralo
[youtube][/youtube]
Vrijedi pogledati sta je Miske Schweinieu radio a sta Pjanke Khediri.
8:31, Genijalnost Misimovica.
10:16, vidjelo se koliko su švabe zatvorene na sredini i kad imas 3 igraca koja su dobri kreatori igre lahko se kontre pucaju.
Jos koliko smo tada slabiju odbranu imali.
Šalkeovog Seu na lijevog Beka a Seju u sredinu, uh kako bi se onda napadacki moglo igrati na Svjetskom Prvenstvu.
-----------Dzeko-------------
----------------Ibisevic------
Lulic----Misimovic--Pjanic-
---Salihovic---Medunjanin-
Razmisljam kako bi se mi nosili protiv Top 10 reprezentacija svijeta, naletih na ovaj video i isti slucaj kao i protiv Francuza, u prvom ih razvlacili i nadigravali a vecinu drugog se spašavali.
Odradio je fantastican posao i 2010-e se prelijepo igralo

[youtube][/youtube]
10:16, vidjelo se koliko su švabe zatvorene na sredini i kad imas 3 igraca koja su dobri kreatori igre lahko se kontre pucaju.
Šalkeovog Seu na lijevog Beka a Seju u sredinu, uh kako bi se onda napadacki moglo igrati na Svjetskom Prvenstvu.

Razmisljam kako bi se mi nosili protiv Top 10 reprezentacija svijeta, naletih na ovaj video i isti slucaj kao i protiv Francuza, u prvom ih razvlacili i nadigravali a vecinu drugog se spašavali.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Ne može ovako jer ti ostanu samo tri mjesta za zadnju liniju. Medunjanin ili Ibišević moraju van ove postave.BadrHari je napisao/la: -----------Dzeko-------------
- katalinski
- Kontakt:
nisam u zadnje vrijeme stvarno gledao hofenhajm ali koliko cesto salihovic igra na ovoj poziciji zadnjeg veznog DM,jedostavno mi za njega prirodnije da ga vidim uz lijevu aut liniju ,bek ili cak prirodnije krilo- LB , LW. ?
vidim cesto ga ljuti stavljaju na tog zadnjeg veznog ,pa cisto pitam_?
vidim cesto ga ljuti stavljaju na tog zadnjeg veznog ,pa cisto pitam_?
Ajvatar
skontaj nam zadje linije Jahić-Nadarević-Spahić-Mravac....BadrHari je napisao/la:Ovo je bila jedna od stvarno rijetkih utakmica u kojim je Salihovic igrao na sredini.
Odradio je fantastican posao i 2010-e se prelijepo igralo![]()
[youtube][/youtube]
Šalkeovog Seu na lijevog Beka a Seju u sredinu, uh kako bi se onda napadacki moglo igrati na Svjetskom Prvenstvu.![]()
sad smo jači 5 puta,
tada nismo imali krila nikako...
Bratstvo do groba....
- skyisthelimit
Goalgetter je napisao/la:Pocela je prodaja karata
AKo je 24 ooo pustano, to je premalo..
15.10 - 15.06 ...
Pa ne može više ljudi stati Allah ti se smilovo.Neće pustiti 90 hiljada karata ako imaju 24 hiljade stolica.skyisthelimit je napisao/la:Goalgetter je napisao/la:Pocela je prodaja karata
DRUG NEBI TI PUNCA
- BritishCore
- Kontakt:
bagrcavi je napisao/la:Pa ne može više ljudi stati Allah ti se smilovo.Neće pustiti 90 hiljada karata ako imaju 24 hiljade stolica.skyisthelimit je napisao/la:Goalgetter je napisao/la:Pocela je prodaja karata

"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću
- Omerbavarac
- Kontakt:
Da i Kosevo ponovo osjeti reprezentativnu atmosferu.
24 hiljade je odlican broj, a ja se nadam da ce se sve rasprodati jer definitivno je to da je repka postala pravi brend i da ce ljudi dati zadnju paru samo da odu gledati uzivo.
Sto se ove tekme tice, ja ocekujem da ih cjepnemo barem dva razlike, taman onoliko puta koliko smo kvalitetniji od njih.
24 hiljade je odlican broj, a ja se nadam da ce se sve rasprodati jer definitivno je to da je repka postala pravi brend i da ce ljudi dati zadnju paru samo da odu gledati uzivo.
Sto se ove tekme tice, ja ocekujem da ih cjepnemo barem dva razlike, taman onoliko puta koliko smo kvalitetniji od njih.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Jesu carevi ovi nijemci kada je u pitanju organizacija utakmica. Ne samo da su nabavili ogromnu zastavu BiH nego su nam i himnu dva puta odsviraliBadrHari je napisao/la:Ovo je bila jedna od stvarno rijetkih utakmica u kojim je Salihovic igrao na sredini.
Odradio je fantastican posao i 2010-e se prelijepo igralo![]()
[youtube][/youtube]
Šalkeovog Seu na lijevog Beka a Seju u sredinu, uh kako bi se onda napadacki moglo igrati na Svjetskom Prvenstvu.![]()

A sto se tice utakmice, nama je to bio kraj sezone a nijemci su se spremali za SP u Juznoj Africi, zbog toga smo pali u drugom poluvremenu. Ne kazem da bi ih dobili da smo bili u punoj snazi, ali sigurno bi jos bolje odigrali.
Dzeko gleda sto drugi put pocinje Himna nije mu jasno
.
Jos su se Panceri odlicno pripremili za ovo Svjetsko, velike fudbalske nacije sa 4 komada slali kuci.
Mi im tiki taku u po Frankfurta prosipali prvo poluvrijeme
.
Sto se tice organizacije i Njemacke, tu je suvisno ista pisati.
Svako svjetsko bi trebalo u Njemackoj biti i svako sljedece bi bilo bolje od prethodnog.
Zadnje 2006 sto su organizovali je vjerovatno najbolje ikad.
Gledas sad Brazil nemaju za hljeba, Milioni ljudi protestuju... A nacija koja najvise voli fudbal.
Toliko im je lose stanje....
@katalinski, Sejo im je zadnji vezni kreator u ekipi zadnje 2 sezone kao sto je Pirlo Juveu i Schweinsteiger Bayernu.
Znaci najvazniji igrac. Odlicno se na toj poziciji snalazi. Znas njegove defanzivnu borbenost na beku, eh pogledaj Hoffenheim i vidjeti ces kako im on pocinje akcije, kombinira sa veznjacima na sredini i dijeli lopte.
bas orkestrira igru ko veliki. Samo igra sa poluprofesionalcima pa njegov klub i nije bas uspjesan i brzo ce ispasti.

Jos su se Panceri odlicno pripremili za ovo Svjetsko, velike fudbalske nacije sa 4 komada slali kuci.
Mi im tiki taku u po Frankfurta prosipali prvo poluvrijeme

Sto se tice organizacije i Njemacke, tu je suvisno ista pisati.
Svako svjetsko bi trebalo u Njemackoj biti i svako sljedece bi bilo bolje od prethodnog.
Zadnje 2006 sto su organizovali je vjerovatno najbolje ikad.
Gledas sad Brazil nemaju za hljeba, Milioni ljudi protestuju... A nacija koja najvise voli fudbal.
Toliko im je lose stanje....
@katalinski, Sejo im je zadnji vezni kreator u ekipi zadnje 2 sezone kao sto je Pirlo Juveu i Schweinsteiger Bayernu.
Znaci najvazniji igrac. Odlicno se na toj poziciji snalazi. Znas njegove defanzivnu borbenost na beku, eh pogledaj Hoffenheim i vidjeti ces kako im on pocinje akcije, kombinira sa veznjacima na sredini i dijeli lopte.
bas orkestrira igru ko veliki. Samo igra sa poluprofesionalcima pa njegov klub i nije bas uspjesan i brzo ce ispasti.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Repki SAD ce se vjerovatno u Sarajevu prikljuciti mladi napadac AZ Alkmaar, inace islandjanin, Aron Jóhannsson. Klinsman njega i John Anthony Brooks-a vec duze vrijeme nastoji privoliti da igraju za repku SAD i dace im izgleda priliku u Sarajevu da pokazu svoj talent.
http://www.mlssoccer.com/news/article/2 ... aron-johan
http://www.mlssoccer.com/news/article/2 ... aron-johan
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
Zanimljivo citat sta Amerikanci misle o tekmi i BiH: http://www.bigsoccer.com/community/thre ... h.1991314/" onclick="window.open(this.href);return false;
Najjaci ovaj sa Franz Ferdinandom.
Najjaci ovaj sa Franz Ferdinandom.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Consigliere
- Kontakt:
Utakmice u gostima sa Njemackom i Francuskom skoro identicne: dominacija u prvom, pad u drugom poluvremenu. Odgovarao nam je dobar teren, i ove polukontre kad se protivnik otvori.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
-
- Kontakt:
U koliko sati je utakmica ?
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
19:30 ako ne grijesimAmar Dzeko je napisao/la:U koliko sati je utakmica ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.