mene samo tjesi sto su takvi kao ti u manjiniBlueTigers1987 je napisao/la:U nedelju ide 100 bakljiSve ce da gori a vi placiteeee

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
mene samo tjesi sto su takvi kao ti u manjiniBlueTigers1987 je napisao/la:U nedelju ide 100 bakljiSve ce da gori a vi placiteeee
Mozes ti, boli tebe **** za Zeljom.BlueTigers1987 je napisao/la:U nedelju ide 100 bakljiSve ce da gori a vi placiteeee
Kakve si ti vizije imo ubleharu jedan, Mercedes Arene, budžete od 5 miliona €, grupne faze evropa lige.Nije te stid lajati mamlaze jedanellaxaz je napisao/la:Sabahudin Žujo: Bojim se da ljudi koji vode Želju nemaju jasnu viziju
http://****.ba/novost/120650/nocache" onclick="window.open(this.href);return false;
radio sarajevo
Ma ovi su još gori uhljupi ja mislim da smo jedini klub u europi koji je igrao bez sponzora na dresu to sve govori o radu sadasnje uprave kluba i necudi me sto Amar nemoze vise da trpi taj nerad i zivljenje na racun kluba starih legendi a jedna od tih stari legendi po citav dan sjedi u makijatu i ispija pive na racun svog nerada.bagrcavi je napisao/la:Kakve si ti vizije imo ubleharu jedan, Mercedes Arene, budžete od 5 miliona €, grupne faze evropa lige.Nije te stid lajati mamlaze jedanellaxaz je napisao/la:Sabahudin Žujo: Bojim se da ljudi koji vode Želju nemaju jasnu viziju
http://****.ba/novost/120650/nocache" onclick="window.open(this.href);return false;
radio sarajevo
+1anonimni je napisao/la:Feninga?Consigliere je napisao/la:2 miliona treba traziti
doslo je vrijeme kad se treba odreci il amara il baklji pa ti vidi cega ces se odreci?BlueTigers1987 je napisao/la:Moja ljubav prema klubu nikad nece doci u pitanje , nemam fakat snage da se raspravljam sa vama , ali reci da mene boli ona stvar za Zeljom je jadno takodje reci da sam i meni slicni u manjini je stvarno komicnoBaklje su se palile i uvijek ce se paliti. Manijak ne moze bit svak'
Sve si nam rekao, nemoj više...BlueTigers1987 je napisao/la:Moja ljubav prema klubu nikad nece doci u pitanje , nemam fakat snage da se raspravljam sa vama , ali reci da mene boli ona stvar za Zeljom je jadno takodje reci da sam i meni slicni u manjini je stvarno komicnoBaklje su se palile i uvijek ce se paliti. Manijak ne moze bit svak'
pa tacno varirate od 10-15 ovisno o utakmiciBlueTigers1987 je napisao/la:Moja ljubav prema klubu nikad nece doci u pitanje , nemam fakat snage da se raspravljam sa vama , ali reci da mene boli ona stvar za Zeljom je jadno takodje reci da sam i meni slicni u manjini je stvarno komicnoBaklje su se palile i uvijek ce se paliti. Manijak ne moze bit svak'
Vi fakat mislite da su glavni problem baklje i da zbog toga Amar hoce da se povuce?jug-onostalgicar je napisao/la:doslo je vrijeme kad se treba odreci il amara il baklji pa ti vidi cega ces se odreci?BlueTigers1987 je napisao/la:Moja ljubav prema klubu nikad nece doci u pitanje , nemam fakat snage da se raspravljam sa vama , ali reci da mene boli ona stvar za Zeljom je jadno takodje reci da sam ja i meni slicni u manjini je stvarno komicnoBaklje su se palile i uvijek ce se paliti. Manijak ne moze bit svak'
koliko traže da im platimo?Dex je napisao/la:Bucaspor zainteresovan za Adilovića
a tuča bajića na treningu prije plzena?storm_raider je napisao/la:Upravo tako, ova ekipa bez Amara bi bila oko 10tog mjesta. Znaci Brko je taj koji izvlaci maksimum, ali je jasno da ovako vise ne moze. Pa eto nije ga bilo samo jedan dan i Pehilj i Colic se pobise. U posljednje 4 godine se to nije desilo. Nije niko iznad Zelje, ali je Amar veoma visoko.
htcxone je napisao/la:a tuča bajića na treningu prije plzena?storm_raider je napisao/la:Upravo tako, ova ekipa bez Amara bi bila oko 10tog mjesta. Znaci Brko je taj koji izvlaci maksimum, ali je jasno da ovako vise ne moze. Pa eto nije ga bilo samo jedan dan i Pehilj i Colic se pobise. U posljednje 4 godine se to nije desilo. Nije niko iznad Zelje, ali je Amar veoma visoko.
Zeman je napisao/la:koliko traže da im platimo?Dex je napisao/la:Bucaspor zainteresovan za Adilovića
Ma dobro ja znam da bi ti volio da Osim ode, sto je i normalno je l' te, ali navijati preko interneta za svoj tim i dok igraju protiv Kukesija(pekara-ljekara-apotekara) biti na forumu je vec podvig vise, cak i za vas internet navijace.htcxone je napisao/la:a tuča bajića na treningu prije plzena?storm_raider je napisao/la:Upravo tako, ova ekipa bez Amara bi bila oko 10tog mjesta. Znaci Brko je taj koji izvlaci maksimum, ali je jasno da ovako vise ne moze. Pa eto nije ga bilo samo jedan dan i Pehilj i Colic se pobise. U posljednje 4 godine se to nije desilo. Nije niko iznad Zelje, ali je Amar veoma visoko.
Naravno da baklje nisu problem, problem su pare koje klub daje zbog tih baklji. Ja sam za to da vi i dalje palite baklje, šta fali, baš fin ugođaj, ali sam i za to da svako od vas koji ima namjeru zapaliti baklju pri ulasku na stadion ostavi i 50KM da klub ima od čega platiti kaznu. Svatko tko misli da paljenjem baklje dokazuje da je manijak nije baš čist u glavi.BlueTigers1987 je napisao/la:Vi fakat mislite da su glavni problem baklje i da zbog toga Amar hoce da se povuce?jug-onostalgicar je napisao/la:doslo je vrijeme kad se treba odreci il amara il baklji pa ti vidi cega ces se odreci?BlueTigers1987 je napisao/la:Moja ljubav prema klubu nikad nece doci u pitanje , nemam fakat snage da se raspravljam sa vama , ali reci da mene boli ona stvar za Zeljom je jadno takodje reci da sam ja i meni slicni u manjini je stvarno komicnoBaklje su se palile i uvijek ce se paliti. Manijak ne moze bit svak'
![]()
PYRO IS NOT A CRIME
Memi crv sa rogova ušao u nos, pa mu pojeo mozak.bagrcavi je napisao/la:htcxone je napisao/la:a tuča bajića na treningu prije plzena?storm_raider je napisao/la:Upravo tako, ova ekipa bez Amara bi bila oko 10tog mjesta. Znaci Brko je taj koji izvlaci maksimum, ali je jasno da ovako vise ne moze. Pa eto nije ga bilo samo jedan dan i Pehilj i Colic se pobise. U posljednje 4 godine se to nije desilo. Nije niko iznad Zelje, ali je Amar veoma visoko.![]()
![]()
dobar Memo dobar.