FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

likusa
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la likusa » 30 jul 2013, 13:01

BlueTigers1987 je napisao/la:U nedelju ide 100 baklji ;) Sve ce da gori a vi placiteeee
mene samo tjesi sto su takvi kao ti u manjini ;) Ima nas koji vise volimo želju od bilo cega
Željeznicar za život cijeli !

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 30 jul 2013, 13:01

BlueTigers1987 je napisao/la:U nedelju ide 100 baklji ;) Sve ce da gori a vi placiteeee
Mozes ti, boli tebe **** za Zeljom. ;)
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 30 jul 2013, 13:05

ellaxaz je napisao/la:Sabahudin Žujo: Bojim se da ljudi koji vode Želju nemaju jasnu viziju

http://****.ba/novost/120650/nocache" onclick="window.open(this.href);return false;

radio sarajevo
Kakve si ti vizije imo ubleharu jedan, Mercedes Arene, budžete od 5 miliona €, grupne faze evropa lige.Nije te stid lajati mamlaze jedan
DRUG NEBI TI PUNCA

blu

Post Postao/la blu » 30 jul 2013, 13:21

bagrcavi je napisao/la:
ellaxaz je napisao/la:Sabahudin Žujo: Bojim se da ljudi koji vode Želju nemaju jasnu viziju

http://****.ba/novost/120650/nocache" onclick="window.open(this.href);return false;

radio sarajevo
Kakve si ti vizije imo ubleharu jedan, Mercedes Arene, budžete od 5 miliona €, grupne faze evropa lige.Nije te stid lajati mamlaze jedan
Ma ovi su još gori uhljupi ja mislim da smo jedini klub u europi koji je igrao bez sponzora na dresu to sve govori o radu sadasnje uprave kluba i necudi me sto Amar nemoze vise da trpi taj nerad i zivljenje na racun kluba starih legendi a jedna od tih stari legendi po citav dan sjedi u makijatu i ispija pive na racun svog nerada. :oops:
Jug vas bodri iz sveg glasa,ponos grada radnička klasa! FK Željeznicar.

GANI60
Kontakt:

Post Postao/la GANI60 » 30 jul 2013, 13:26

anonimni je napisao/la:
Consigliere je napisao/la:2 miliona treba traziti 8-)
Feninga?
+1
AMAR AMAR OSIM OSIM

BlueTigers1987
Kontakt:

Post Postao/la BlueTigers1987 » 30 jul 2013, 13:32

Moja ljubav prema klubu nikad nece doci u pitanje , nemam fakat snage da se raspravljam sa vama , ali reci da mene boli ona stvar za Zeljom je jadno takodje reci da sam i meni slicni u manjini je stvarno komicno 8-) Baklje su se palile i uvijek ce se paliti. Manijak ne moze bit svak' ;)

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 30 jul 2013, 13:33

BlueTigers1987 je napisao/la:Moja ljubav prema klubu nikad nece doci u pitanje , nemam fakat snage da se raspravljam sa vama , ali reci da mene boli ona stvar za Zeljom je jadno takodje reci da sam i meni slicni u manjini je stvarno komicno 8-) Baklje su se palile i uvijek ce se paliti. Manijak ne moze bit svak' ;)
doslo je vrijeme kad se treba odreci il amara il baklji pa ti vidi cega ces se odreci?

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 30 jul 2013, 13:36

BlueTigers1987 je napisao/la:Moja ljubav prema klubu nikad nece doci u pitanje , nemam fakat snage da se raspravljam sa vama , ali reci da mene boli ona stvar za Zeljom je jadno takodje reci da sam i meni slicni u manjini je stvarno komicno 8-) Baklje su se palile i uvijek ce se paliti. Manijak ne moze bit svak' ;)
Sve si nam rekao, nemoj više...
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 30 jul 2013, 13:37

pa tacno varirate od 10-15 ovisno o utakmici ;)
Željeznicar za život cijeli !

BlueTigers1987
Kontakt:

Post Postao/la BlueTigers1987 » 30 jul 2013, 13:41

jug-onostalgicar je napisao/la:
BlueTigers1987 je napisao/la:Moja ljubav prema klubu nikad nece doci u pitanje , nemam fakat snage da se raspravljam sa vama , ali reci da mene boli ona stvar za Zeljom je jadno takodje reci da sam ja i meni slicni u manjini je stvarno komicno 8-) Baklje su se palile i uvijek ce se paliti. Manijak ne moze bit svak' ;)
doslo je vrijeme kad se treba odreci il amara il baklji pa ti vidi cega ces se odreci?
Vi fakat mislite da su glavni problem baklje i da zbog toga Amar hoce da se povuce? :o :o PYRO IS NOT A CRIME :!:

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 30 jul 2013, 13:44

Tužno je ovo što ću napisati, možda i nisam upravu, ne znam..
Ali imam osjećaj da je uprava Sarajeva puno ozbiljnija od naše. Evo sad čitam dobit će nekog jakog generalnog sponzora, potpisali su onaj ugovor sa Cardifom i slično. Možemo pričati šta hoćemo, ali to su solidni pomaci u okvirima bh fudbala. Kod njih ne valja transfer politika i to što im odlaze i dolaze igrači svako malo.
Ima kod njih još stvari što ne valjaju, daleko od toga da je to neka idealna uprava, ali su ozbiljniji od nas kad se pogleda kompletna slika i kad se u obzir uzmu rezultati.
Ponavaljam, možda nisam upravu, ali sam stekao takav utisak.

Sve ovo znači da je do ljudi koji su u upravi Želje, jer Sarajevo, uz dužno poštovanje, nema neke rezultate za razliku od Želje.
I što također znači da je Osim dao 300 posto od sebe, rezultati su tu, ali napredak skroz mali.
Zamislite kako bi to izgledalo da je iza Amara neka ozbiljna uprava koja bi mu omogućila jakog generalnog sponzora i veći broj običnih sponzora, eventualne korekcije na stadionu, trening kamp, bolje ugovore igračima, stručne i školovane ljude zadužene za marketing, stručne i školovane sportske radnike i slično.
Da je tako bilo od prvog dana, ja vam garantujem da bi Željo imao bar jedan izlet u Evropi.

Realno, gdje ima to da trener ili manager kluba troši svoje pare u klubu ? Možda je to lijepo i simpatično za čuti, jer Amar time dokazuje svoju ljubav prema Želji, ali to nije normalno i to ne treba da se dešava.

Ne znam majke mi moje..
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Zeman
Kontakt:

Post Postao/la Zeman » 30 jul 2013, 13:48

Dex je napisao/la:Bucaspor zainteresovan za Adilovića
koliko traže da im platimo?
NAPRIJED NARODE!

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 30 jul 2013, 13:50

Upravo tako, ova ekipa bez Amara bi bila oko 10tog mjesta. Znaci Brko je taj koji izvlaci maksimum, ali je jasno da ovako vise ne moze. Pa eto nije ga bilo samo jedan dan i Pehilj i Colic se pobise. U posljednje 4 godine se to nije desilo. Nije niko iznad Zelje, ali je Amar veoma visoko.
Sport je lijek za tijelo i duh.

htcxone
Kontakt:

Post Postao/la htcxone » 30 jul 2013, 13:51

storm_raider je napisao/la:Upravo tako, ova ekipa bez Amara bi bila oko 10tog mjesta. Znaci Brko je taj koji izvlaci maksimum, ali je jasno da ovako vise ne moze. Pa eto nije ga bilo samo jedan dan i Pehilj i Colic se pobise. U posljednje 4 godine se to nije desilo. Nije niko iznad Zelje, ali je Amar veoma visoko.
a tuča bajića na treningu prije plzena?
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!

31 31 31 31 31 31 31

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 30 jul 2013, 13:52

htcxone je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:Upravo tako, ova ekipa bez Amara bi bila oko 10tog mjesta. Znaci Brko je taj koji izvlaci maksimum, ali je jasno da ovako vise ne moze. Pa eto nije ga bilo samo jedan dan i Pehilj i Colic se pobise. U posljednje 4 godine se to nije desilo. Nije niko iznad Zelje, ali je Amar veoma visoko.
:lol: :lol: :lol: dobar Memo dobar.
DRUG NEBI TI PUNCA

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 30 jul 2013, 13:53

Necu ulaziti u to kakav je Zujo bio, ali sto se tice uprave i previse povrijedjenih je upravu. Ova uprava nije nista bolja od prosle. Iskreno sam ocekivao da ce Gredic veliku cistku napraviti, ali izgleda da se on ne pita ni 5 %.
NO PYRO NO PARTY

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 30 jul 2013, 13:53

Zeman je napisao/la:
Dex je napisao/la:Bucaspor zainteresovan za Adilovića
koliko traže da im platimo?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 30 jul 2013, 13:53

htcxone je napisao/la:
Ma dobro ja znam da bi ti volio da Osim ode, sto je i normalno je l' te, ali navijati preko interneta za svoj tim i dok igraju protiv Kukesija(pekara-ljekara-apotekara) biti na forumu je vec podvig vise, cak i za vas internet navijace.
Zadnja izmjena: storm_raider, dana/u 30 jul 2013, 13:54, ukupno mijenjano 1 put.
Sport je lijek za tijelo i duh.

Plavetnilo
Kontakt:

Post Postao/la Plavetnilo » 30 jul 2013, 13:54

BlueTigers1987 je napisao/la:
jug-onostalgicar je napisao/la:
BlueTigers1987 je napisao/la:Moja ljubav prema klubu nikad nece doci u pitanje , nemam fakat snage da se raspravljam sa vama , ali reci da mene boli ona stvar za Zeljom je jadno takodje reci da sam ja i meni slicni u manjini je stvarno komicno 8-) Baklje su se palile i uvijek ce se paliti. Manijak ne moze bit svak' ;)
Vi fakat mislite da su glavni problem baklje i da zbog toga Amar hoce da se povuce? :o :o PYRO IS NOT A CRIME :!:
Naravno da baklje nisu problem, problem su pare koje klub daje zbog tih baklji. Ja sam za to da vi i dalje palite baklje, šta fali, baš fin ugođaj, ali sam i za to da svako od vas koji ima namjeru zapaliti baklju pri ulasku na stadion ostavi i 50KM da klub ima od čega platiti kaznu. Svatko tko misli da paljenjem baklje dokazuje da je manijak nije baš čist u glavi.

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 30 jul 2013, 13:55

bagrcavi je napisao/la:
htcxone je napisao/la:
:lol: :lol: :lol: dobar Memo dobar.
Memi crv sa rogova ušao u nos, pa mu pojeo mozak.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin, Lokomotifa, Paromlinac i 50 gostiju.