Hajduk Split
- BosniaHerzegovina
- Kontakt:
Re: Hajduk Split
Ma kakvi retardirani danci, Hajduk ce proci Dilu, jer Aalborg nije prosao radi ovoga: u Danskoj klubovi imaju para koliko god hoces, samo sto ne znaju nogomet igrati, tu mislim na dance
Za sve ti hvala Amare!
Signore je napisao/la:Ne mogu da vjerujem kako Tudor prica da je Dila Gori favorit. Kako ga nije stid navijaca?
Cega ce biti stid Tudora? Mozda toga sto je na tablici ispred Dinama, mislim da su navijaci za sada preprezadovoljni Tudorom, pred mec sa Splitom Tudor je izjavljivao:Signore je napisao/la:...mislim da je izjava kako je Dila apsolutni favorit smijesna. Nemaju ni oni nekog pretjeranog iskustva u Europi, ovo im je tek druga sezona u povijesti kluba. Hajduk je favorit, neka bude i da je samo blagi favorit, ali je ipak favorit i ne znam zasto se bjezi od toga.
Tudor: Split je favorit u derbiju protiv nas, strašna su momčad
http://www.24sata.hr/nogomet/tudor-spli ... ama-325669" onclick="window.open(this.href);return false;
Dosao mec i Hajduk je tu strasnu momcad "pojeo za dorucak", nije nabrijavao ekipu izjavama pred novinarima nego (vjerovatno) jedino u svlacionici, iako mlad Tudor pokazuje da nije jedan u nizu balkanskih balvan-trenera koji se busaju pred meceve, najjaci, najbolji, a poslije meca...
Jako pametan potez Tudora, on ima ekipu gdje vecina igraca ima 18,19,20 godina, za njih bi bilo kakvo pa i minimalno podcjenjivanje protivnika bilo kontraproduktivno, bolje ovako, "bjezati" od ikakve uloge favorita, protivnik je favorit, strasan, mi moramo dati 200% da ih pobjedimo
Nije Tudor jedini trener koji je imao slican pristup, bilo je i drugih koji su "pilili naopako"...
Broj pretplata do jutros u 8:00h

"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Ovaj Tudor kao da ima 20 godina trenerskog iskustva. Naveća pozitiva HNL-a u ovoj godini.
Što se tiče ove vaše rasprave oko jačine i kvalitete Hajduka, pa samim time i njegove uloge protiv Dile Gore, par vas je pogodilo srž (ciza, Fidelis, goražde).
Dakle, Hajduk kao Hajduk, kao samo ime, kao povijest jest netko i nešto (u našim ex-yu prostorima i mrvicu šire) i dugo je stvarana reputacija i ugled. Al, od tog kluba, ostalo je samo ime. GOLO IME.
Ako ostavimo po strani financije i situaciju oko preživljavanja kluba i usredotočimo se samo na ekipu, današnji Hajduk je prije svega najmlađi Hajduk u povijesti kluba. Kostur ekipe čine igrači između 18-21 godine. Pa samo je Vršajević igrač sa preko 25 godina!!! Od takvog Hajduka se ne može očekivati da će rušiti protivnike samo zbog imena koje je već izblijedilo, niti se može od igrača očekivati imperativ i pritisak pobjede u svakoj utakmici. Nema toliko potrebnog iskustva. Pa ne kaže se džabe da je bolje gram iskustva nego tovar teorije. I zbog toga, ni sami navijači, ni Torcida ne očekuju osvajanje prvenstva i kupa, grupnu fazu Europske lige, iako bi mi to svi htjeli. Nakon dugo vremena navijači postaju realni, vide da se možemo boriti samo s onim što imamo u vlastitom kadru. Treba biti realan i čvrsto na zemlji. I zato Hajduk nije favorit, ni protiv Splita, ni Rijeke, a ni te Dile Gore.
Tudor radi odličan posao u klubu, kako na terenu što se vidi u stvarno dobroj igri (jedino protiv Turnova u Splitu je bilo slabije izdanje), teži se pas igri, što duže držati loptu u posjedu, strpljivo graditi napad i onda ubosti kad se protivnik izmori. A tako i van njega u motivaciji mladića gdje ne dopušta ikome da se izdigne. Skromno i šutke odrađivati posao. I tako treba.
Kad ja vidim da nema napamet dugih lopti, da nema uopće dugih lopti, kad vidim da golman ne izbija loptu nego dodaje po zemlji, kad vidim da igraju pas igru, KAD VIDIM DA IMAJU KONKRETNE AKCIJE, i kad vidim da se bore, ma mogu izgubiti i 10:0. Jer tako igra današnji Hajduk i to je ono što mi se sviđa!
Ovoj ekipi treba samo vremena i ja sam uvjeren da će biti najbolji. Mora biti oscilacija, to je neminovno, ali treba biti strpljiv da se dobije iskustvo.
HAJDUK ŽIVI VJEČNO
Dakle, Hajduk kao Hajduk, kao samo ime, kao povijest jest netko i nešto (u našim ex-yu prostorima i mrvicu šire) i dugo je stvarana reputacija i ugled. Al, od tog kluba, ostalo je samo ime. GOLO IME.
Ako ostavimo po strani financije i situaciju oko preživljavanja kluba i usredotočimo se samo na ekipu, današnji Hajduk je prije svega najmlađi Hajduk u povijesti kluba. Kostur ekipe čine igrači između 18-21 godine. Pa samo je Vršajević igrač sa preko 25 godina!!! Od takvog Hajduka se ne može očekivati da će rušiti protivnike samo zbog imena koje je već izblijedilo, niti se može od igrača očekivati imperativ i pritisak pobjede u svakoj utakmici. Nema toliko potrebnog iskustva. Pa ne kaže se džabe da je bolje gram iskustva nego tovar teorije. I zbog toga, ni sami navijači, ni Torcida ne očekuju osvajanje prvenstva i kupa, grupnu fazu Europske lige, iako bi mi to svi htjeli. Nakon dugo vremena navijači postaju realni, vide da se možemo boriti samo s onim što imamo u vlastitom kadru. Treba biti realan i čvrsto na zemlji. I zato Hajduk nije favorit, ni protiv Splita, ni Rijeke, a ni te Dile Gore.
Tudor radi odličan posao u klubu, kako na terenu što se vidi u stvarno dobroj igri (jedino protiv Turnova u Splitu je bilo slabije izdanje), teži se pas igri, što duže držati loptu u posjedu, strpljivo graditi napad i onda ubosti kad se protivnik izmori. A tako i van njega u motivaciji mladića gdje ne dopušta ikome da se izdigne. Skromno i šutke odrađivati posao. I tako treba.
Kad ja vidim da nema napamet dugih lopti, da nema uopće dugih lopti, kad vidim da golman ne izbija loptu nego dodaje po zemlji, kad vidim da igraju pas igru, KAD VIDIM DA IMAJU KONKRETNE AKCIJE, i kad vidim da se bore, ma mogu izgubiti i 10:0. Jer tako igra današnji Hajduk i to je ono što mi se sviđa!
Ovoj ekipi treba samo vremena i ja sam uvjeren da će biti najbolji. Mora biti oscilacija, to je neminovno, ali treba biti strpljiv da se dobije iskustvo.
HAJDUK ŽIVI VJEČNO
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
- Consigliere
- Kontakt:
Sta su ove pretplate? Godisnje ulaznice? koliko kostaju?
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
http://hajduk.hr/sadrzaj/pdf/2013-06-20-pretplate.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
Consigliere je napisao/la:Sta su ove pretplate? Godisnje ulaznice? koliko kostaju?
Edo Peci je prije 10 godina govorio šta će biti i da treba krenuti drugim putem.... on je predlagao da se žrtvuju 3-4 sezone i da sa klupskim podmlatkom krenu u budućnost... jbg bio je u pravu... danas niti ima trofeja niti igrača niti Hajduk nešto može...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
joj nemoj samo njega spominjat hajdukovim navijacimaDANTES je napisao/la:Edo Peci je prije 10 godina govorio šta će biti i da treba krenuti drugim putem.... on je predlagao da se žrtvuju 3-4 sezone i da sa klupskim podmlatkom krenu u budućnost... jbg bio je u pravu... danas niti ima trofeja niti igrača niti Hajduk nešto može...

RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Hajduk - Dila Gori, prognoza 2:1

Dileri nisu svjesni kakav ih pakao ceka veceras na Poljudu,ocekujem pobjedu bez primljenog gola

...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Dečki, sve ste rekli 
Koreografija je postavljena prije sat dva, stadion će biti krcat (30 iljada duša), sve je spremno za feštu.
Nadam se samo dobroj igri, a potpisujem odmah bilo kakvu pobjedu.
Ajmo bijeli!!!! Samo hajdučki!!

Koreografija je postavljena prije sat dva, stadion će biti krcat (30 iljada duša), sve je spremno za feštu.
Nadam se samo dobroj igri, a potpisujem odmah bilo kakvu pobjedu.
Ajmo bijeli!!!! Samo hajdučki!!
Uh, kad krene oriti "Dalmatinac sam" po punom Poljud.
ma, kakav youll never walk alone.
Ja sam dite s mora
moja mati je Dalmacija
imam barku i gitaru
srce koje ljubit zna
nema meni do mog juga
i do mojih borova
svo bi zlato ovog svita
za moj bili kamen da.
Dalmatinac sam,
tu sam rođen ja
plavo more zna
da ga volin ja
splitskog Hajduka.
Dalmatinac sam
ovo je moj dom
tu su moji didovi
davno sidro bacili
mene vezali.
Ja sam dite s bilog žala
di je pisma galeba
di je zemlja vode žedna
di su stabla maslina
di su ljudi iste loze
di je sveta nedilja
svo bi zlato ovog svita
za moj bili kamen da.

Ja sam dite s mora
moja mati je Dalmacija
imam barku i gitaru
srce koje ljubit zna
nema meni do mog juga
i do mojih borova
svo bi zlato ovog svita
za moj bili kamen da.
Dalmatinac sam,
tu sam rođen ja
plavo more zna
da ga volin ja
splitskog Hajduka.
Dalmatinac sam
ovo je moj dom
tu su moji didovi
davno sidro bacili
mene vezali.
Ja sam dite s bilog žala
di je pisma galeba
di je zemlja vode žedna
di su stabla maslina
di su ljudi iste loze
di je sveta nedilja
svo bi zlato ovog svita
za moj bili kamen da.
A evo i pjesme Dilera iz Gruzije
diler dobru drogu dila, o dila dila da, diler dila dobar dop, o dila dila da, dobrodušni diler daje, o dila dila da, dobroj djeci kinder jaje, o dila dila da...Dallas, Damask, Dublin, Dicmo...
[youtube][/youtube]
diler dobru drogu dila, o dila dila da, diler dila dobar dop, o dila dila da, dobrodušni diler daje, o dila dila da, dobroj djeci kinder jaje, o dila dila da...Dallas, Damask, Dublin, Dicmo...
[youtube][/youtube]
- Consigliere
- Kontakt:
Hajduk! Ovo nema nigdje
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
meni je bolja ona "dalmacijo" protiv Anderlechta..To je bilo odlicno.
RIP CITY!
Kalinić;Mikanović,Maloča,Milović,Jozinović;Vršajević,Andrijašević,Pašalić;Caktaš,Sušić,Maglica
Sretno Bili!!!
Sretno Bili!!!
HRHB
HRHB
- Consigliere
- Kontakt:
Kakav gol primise... 

E nek je isključen Jozinović, samo smeta na terenu. Em ne zna ubaciti, em ne zna probiti po strani.
Što reći? Borbeni su, agresivni, al prespori i bez ideje.
Valjda će biti bolje u uzvratu.
Malo me posjeta iznenadila, mislio sam ipak da će biti pun Poljud.
Što reći? Borbeni su, agresivni, al prespori i bez ideje.
Valjda će biti bolje u uzvratu.
Malo me posjeta iznenadila, mislio sam ipak da će biti pun Poljud.
Koliko samo fali Andjelkovic...
Decki su se borili do kraja,zasluzili su pljesak na kraju
Decki su se borili do kraja,zasluzili su pljesak na kraju
HRHB
HRHB
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.