FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ma daće oni minimalno 500 000 eura za Adilovića ,ako dodje do transfera ... Nije to mala maca 

SRUSICE HORDE SVE KORDONE,SJEVER GINE ZA SAMPIONE
U BOJ SVI ZNAJTE DA SMO JACI,RUSE SVE VASI NAVIJACI
KAD JE TESKO TI NEMOJ STATI,DOBRO ZNAJ SVE CU TEBI DATI
DUSU,PONOS ZIVOT SVOJ,VJECNO S TOBOM SJEVER TVOJ
NA NA NA NA ....
U BOJ SVI ZNAJTE DA SMO JACI,RUSE SVE VASI NAVIJACI
KAD JE TESKO TI NEMOJ STATI,DOBRO ZNAJ SVE CU TEBI DATI
DUSU,PONOS ZIVOT SVOJ,VJECNO S TOBOM SJEVER TVOJ
NA NA NA NA ....
- Consigliere
- Kontakt:
2 miliona treba traziti 

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Feninga?Consigliere je napisao/la:2 miliona treba traziti
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Jedina i prava istina oko trenutne situacije je da se Amar posvadjao sa nekim u upravi, da li sa nekim odredjenim pojedincem ili vise njih, to stvarno ne znam.
Iskreno, sve se bojim da je sa onim uhljupom od Dzele, kojem je svakako odavno vrijeme da se makne sa pozicije u klubu.(ako je on u pitanju, pravi je trenutak za odstraniti ga)
Nadam se da ce ipak doci sve na svoje, Amar je napravio i jos pravi jednu lijepu pricu i podlogu sto se ekipe tice, bas bio veliki gubitak sad ostati bez njega, a uprava mora pod hitno da se ukljuci i prati ambicije ekipe.
Takodjer Amar ima i neke ponude iz vana, ali mislim i nadam se da nisu prva opcija, nego da je prioritet ostanak, pa su jos u procesu pregovora/moljakanja/sastancenja da ostane.(ne znam koji su njegovi zahtjevi, ali nisu nerealni)
Sve u svemu vidjet cemo, ako ne bude na klupi protiv Travnika, trebalo bi se bas dobro zapitati i zabrinuti, a naravno i reagovati da ne bude kasno!!!
Iskreno, sve se bojim da je sa onim uhljupom od Dzele, kojem je svakako odavno vrijeme da se makne sa pozicije u klubu.(ako je on u pitanju, pravi je trenutak za odstraniti ga)
Nadam se da ce ipak doci sve na svoje, Amar je napravio i jos pravi jednu lijepu pricu i podlogu sto se ekipe tice, bas bio veliki gubitak sad ostati bez njega, a uprava mora pod hitno da se ukljuci i prati ambicije ekipe.
Takodjer Amar ima i neke ponude iz vana, ali mislim i nadam se da nisu prva opcija, nego da je prioritet ostanak, pa su jos u procesu pregovora/moljakanja/sastancenja da ostane.(ne znam koji su njegovi zahtjevi, ali nisu nerealni)
Sve u svemu vidjet cemo, ako ne bude na klupi protiv Travnika, trebalo bi se bas dobro zapitati i zabrinuti, a naravno i reagovati da ne bude kasno!!!
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
hoce li to biti kao i sa šehićem pa da para ne vidimo..... **** jedna turska, veceg cigana od turcina nema
Po rasporedu za ovu sezonu Željo u prvenstvu igra dva puta srijedom, i to:
9. kolo (25. 09. 2013. Željo - Leotar) i
14. kolo (30. 11. 2013. Sarajevo - Željo)
9. kolo (25. 09. 2013. Željo - Leotar) i
14. kolo (30. 11. 2013. Sarajevo - Željo)
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
žujo..gušo..buki
svi krivi...
Jel to baš tako....????
svi krivi...
Jel to baš tako....????
Ko je spomenuo ovu trojicu , a pogotovo Gušu ovdje ?stadion je napisao/la:žujo..gušo..buki
svi krivi...
Jel to baš tako....????
ZELJEZNICAR 1921!
Sretoh nekog turčina na ferhadiji, reko kume de mi reci šta je sa Amarom? -Kaže on: "Hu iz Amar" 

Jesul dosle pare od evrope ili se to naplacuje na kraju sezone ?? Al ovu utakmicu protiv plzena smo zaradili sigurno oko 200 000 na ulaznicama jos clanske,godisnje ima finih para valjda je dovoljno da se podmire te zaostale obaveze ??ŽELJO_4_life je napisao/la:Po nekoj info koju sam ja cuo ŠEF je dao ultimatum od 10-15dana da se skupe pare za plate i premije. Jer po 100% provjerenoj informaciji neki uposlenici nisu primili plate vec 3.mjesec.
odakle ti to ? Na glavnoj stoji 03.08 u 17:30pinki je napisao/la:nedjelja 20 i 30plavalokomotiva je napisao/la:Kada je novi termin za odigravanje utakmice protiv Travnika ?
Za nas je bolje da Adilovic ostane barem cemo imate koristi od njega...
NO PYRO NO PARTY
Sabahudin Žujo: Bojim se da ljudi koji vode Želju nemaju jasnu viziju
http://****.ba/novost/120650/nocache" onclick="window.open(this.href);return false;
radio sarajevo
http://****.ba/novost/120650/nocache" onclick="window.open(this.href);return false;
radio sarajevo
Zadnja izmjena: ellaxaz, dana/u 30 jul 2013, 12:35, ukupno mijenjano 2 puta.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
Koliko god nama ovo bila ko neka nocna mora ovo se moralo desiti.
Ima ona slika Amarova kako vuce lokomotivu onu na istoku. Covjek je bukvalno ko na toj slici godinama skoro sam vukao ovu nasu lokomotivu i uspio da osvoji skoro sve sto je mogao. U medjuvremenu se covjeku punila casa i punila i... ocito je doslo do vrha.
Koliko god bila mucna situacija u neku ruku je dobro sto je doslo do ovoga. Sad je bukvalo ili ili. Ili ce ljudi u klubu i navijaci nastaviti da se ponasaju kako se se ponasali (u ovoj opciji bez Amara). U ovoj opciji tonemo brze od kamena opet u sivilo kojeg smo vec prezivjeli. Ili ce i uprava i navijaci i svi svi da se trznu iz ovog lijepog sna koji nam je stvorio nas Brko i da pocnemo svi skupa da radimo na jacanju kluba. Uprava tako sto ce poceti napokon da radi svoj posao i da obezbijedi pare, a ne da gleda u nebo i ceka kad ce se prodati Dzeko, a mi navijaci da ne palimo vise glupe baklje i ustedimo svom Zelji 200.000 ove sezone. Ovako mi mozemo biti generalni sponzor svom glubu, plus ako jos svi koji se "kunemo" u svog Zelju kupimo tu clansku eto ti ga fina finansijska inekcija.
MORAMO SE PROBUDITI inace ce biti kasno i na klupi nase svetinje cemo ugledati nekog Hotica ili Krunica (pu pu pu).
Ima ona slika Amarova kako vuce lokomotivu onu na istoku. Covjek je bukvalno ko na toj slici godinama skoro sam vukao ovu nasu lokomotivu i uspio da osvoji skoro sve sto je mogao. U medjuvremenu se covjeku punila casa i punila i... ocito je doslo do vrha.
Koliko god bila mucna situacija u neku ruku je dobro sto je doslo do ovoga. Sad je bukvalo ili ili. Ili ce ljudi u klubu i navijaci nastaviti da se ponasaju kako se se ponasali (u ovoj opciji bez Amara). U ovoj opciji tonemo brze od kamena opet u sivilo kojeg smo vec prezivjeli. Ili ce i uprava i navijaci i svi svi da se trznu iz ovog lijepog sna koji nam je stvorio nas Brko i da pocnemo svi skupa da radimo na jacanju kluba. Uprava tako sto ce poceti napokon da radi svoj posao i da obezbijedi pare, a ne da gleda u nebo i ceka kad ce se prodati Dzeko, a mi navijaci da ne palimo vise glupe baklje i ustedimo svom Zelji 200.000 ove sezone. Ovako mi mozemo biti generalni sponzor svom glubu, plus ako jos svi koji se "kunemo" u svog Zelju kupimo tu clansku eto ti ga fina finansijska inekcija.
MORAMO SE PROBUDITI inace ce biti kasno i na klupi nase svetinje cemo ugledati nekog Hotica ili Krunica (pu pu pu).
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
objasnit papcima koji baklje bacaju i pjevaju nacionalisticke pjesmice koje obicno povede vodja
da ne govorim o kretenima koji su toliko duboko u klubu da ne zele ni raditi ni izaci iz kluba
da ne govorim o kretenima koji su toliko duboko u klubu da ne zele ni raditi ni izaci iz kluba
Neznam jludi ovo nece na dobro posto mi je komšo Cviko nisam ga nikako mogao uhvatiti da ga pitam za amara do jucer kaze nemoj se iznenaditi ako ode 

Jug vas bodri iz sveg glasa,ponos grada radnička klasa! FK Željeznicar.
Ja stvarno ne kuzim to sa bakljama, hajdi kad je neki derbi pa se skupi par hiljada ljudi pa se napravi neka dimna zavjesa da bar na nesto lici...........
Al kad vidim da jedan ili dva drze po baklju a one se onako puse ko da je neko flasu zapalio stvarno bude smijesno i zalosno........... sad u gradaccu fino navijate a neki biserko u cosku malo buckasatij u bijeloj majci je zapali i mase sa njom ko nesto je postigo sa tim....... a delegat inace puno vise buckastij jedva se dize sa klupe i skoro pa trci tamo da to dobro snimi........ zalosno bgm....... bezveze izbijate pare iz kluba
Al kad vidim da jedan ili dva drze po baklju a one se onako puse ko da je neko flasu zapalio stvarno bude smijesno i zalosno........... sad u gradaccu fino navijate a neki biserko u cosku malo buckasatij u bijeloj majci je zapali i mase sa njom ko nesto je postigo sa tim....... a delegat inace puno vise buckastij jedva se dize sa klupe i skoro pa trci tamo da to dobro snimi........ zalosno bgm....... bezveze izbijate pare iz kluba
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
klosarska posla, treba to popisat po trbini pa kad dobije 500 kazne nece se sjetit vise da je uzme u ruke
- Trequartista
- Kontakt:
Mi ako ga prodamo Turcima, očima ćemo vidjeti samo prvu ratu transfera, a ostalo će po običaju kad su turčini u pitanju nestati u magli.
Rizično bi bilo Adilovića prodati u Buča potok.
Rizično bi bilo Adilovića prodati u Buča potok.

"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
-
- Kontakt:
U nedelju ide 100 baklji
Sve ce da gori a vi placiteeee

To tigre, vidim da si shvatio poentu svega ovoga.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.