Rekonstrukcija stadiona u BiH
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
kad ce vise ovi iz uefe donjet zvanicnu odluku koji se stadion renovira
Mogla bi reprezentacija za promjenu koju tekmu i u Bihacu odigrati nakon dugo vremena, i da UEFA donese odluku da se stadion Pod Boricima malo bolje sredi, ipak se tu igrala Evropa ne tako davno...

NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...
samo je jedna stvar koju zaboravljatte, ovom delegatu nije bitno je kosevo ima atletsku ili nema
njemu je bitan stadion sa najvecom perspektivom i najvecom mogucnosti izgradnje...
kao sto sam naveo, kosevo nudi kao i zenica dosta novca za ulaganje, grbavica ne nudi nista svog novca... kosevo ima najveci PROSTORR za gradnju oko stadiona i mnogo toga vec postojeceg na stadionu (VELIKA VIP LOZA, "VOZ" ZA KOMENTAORE itd)
sve je na ovom "komesaru"

njemu je bitan stadion sa najvecom perspektivom i najvecom mogucnosti izgradnje...
kao sto sam naveo, kosevo nudi kao i zenica dosta novca za ulaganje, grbavica ne nudi nista svog novca... kosevo ima najveci PROSTORR za gradnju oko stadiona i mnogo toga vec postojeceg na stadionu (VELIKA VIP LOZA, "VOZ" ZA KOMENTAORE itd)
sve je na ovom "komesaru"
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
Evo jedan petominutni video o reprezentaciji.
Bosna i Hercegovina - Put do Svjetskog prvenstva 2014 "Sada smo jači!"
[youtube][/youtube]
Bosna i Hercegovina - Put do Svjetskog prvenstva 2014 "Sada smo jači!"
[youtube][/youtube]
posjetite http://www.realmadridcf.info/
- Consigliere
- Kontakt:
Jesi ti radio video? Odlican posao, svaka cast 

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Jesam, ja sam radio. HvalaConsigliere je napisao/la:Jesi ti radio video? Odlican posao, svaka cast

posjetite http://www.realmadridcf.info/
.
Zadnja izmjena: stampy, dana/u 20 feb 2017, 11:58, ukupno mijenjano 1 put.
Jebote gdje mi živimo kad se i montiranje tronošca za kameru smatra rekonstrukcijom stadiona.
- 7aprildomemoj
+1Chuckie je napisao/la:Jebote gdje mi živimo kad se i montiranje tronošca za kameru smatra rekonstrukcijom stadiona.

moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
Bas smo jadni.
I onaj travnjak u ZE je na silu napravljen samo da bi reprezentacija imala gdje igrati - sreca pa je Opcina to mogla da plati, trening centar također uz pomoc UEFA.

I onaj travnjak u ZE je na silu napravljen samo da bi reprezentacija imala gdje igrati - sreca pa je Opcina to mogla da plati, trening centar također uz pomoc UEFA.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
ne znam šta je smiješno s ovim novinarskim kabinama u Mostaru? pa ljudi rade to na osnovu pravilnika o licenciranju, gdje jasno piše da svaki stadion mora imati novinarske lože, a na tome se upravo i radi...ljudi u veležu ne prave ovo napamet, nego je ovo davno zamišljeno.
umjesto što su čekali da se riješe stvari s BB, pare koje su otišle u vazduh, mogle su odmah biti uložene u ovaj stadion, jer bi Velež dosad možda imao skoro završen stadion...nije se imalo izbora, negdje su morali igrati, a ovaj nije daleko od Mostara.
EDIT: Zaboravio sam napomenuti jednu bitnu stvar: Prije nekoliko godina predstavnici UEFA-e su dolazili u Mostar u obilazak stadiona u Vrapčićima, gdje su razgovarali s čelnicima kluba u vezi stadiona. Tada je rečeno da stadion ispunjava uslove za PL, ali ne za Evropske utakmice, pa su čelnici UEFA-e ljudima u klubu dali upute šta je potrebno da se ispune minimalni uslovi za odigravanje utakmica u evropskim takmičenjima, a ova novinarska loža je jedan od uslova. UEFA će Veležu pomoći u ostvarivanju barem minimalnih uslova. Ovoga se sjećam dobro.
Da UEFA ne laže, govori činjenica da su Veležu već dali oko 70.000 Eura za plastičnu travu.
umjesto što su čekali da se riješe stvari s BB, pare koje su otišle u vazduh, mogle su odmah biti uložene u ovaj stadion, jer bi Velež dosad možda imao skoro završen stadion...nije se imalo izbora, negdje su morali igrati, a ovaj nije daleko od Mostara.
EDIT: Zaboravio sam napomenuti jednu bitnu stvar: Prije nekoliko godina predstavnici UEFA-e su dolazili u Mostar u obilazak stadiona u Vrapčićima, gdje su razgovarali s čelnicima kluba u vezi stadiona. Tada je rečeno da stadion ispunjava uslove za PL, ali ne za Evropske utakmice, pa su čelnici UEFA-e ljudima u klubu dali upute šta je potrebno da se ispune minimalni uslovi za odigravanje utakmica u evropskim takmičenjima, a ova novinarska loža je jedan od uslova. UEFA će Veležu pomoći u ostvarivanju barem minimalnih uslova. Ovoga se sjećam dobro.
Da UEFA ne laže, govori činjenica da su Veležu već dali oko 70.000 Eura za plastičnu travu.
Šta bi s onim semaforom iz Njemačke što je trebao u Gradačac?
Je li se išta dešava sa Tušnjem? Ako se ne varam još davno je priča da je sljedeći korak postavljanje stolica.
Je li se išta dešava sa Tušnjem? Ako se ne varam još davno je priča da je sljedeći korak postavljanje stolica.
- AdiRajvosa
- Kontakt:
Jesu li ono za Gardacac pored tog semafora spominjali i neke reflektore, da su kao otkupili sa nekog stadiona u Njemackoj koji se rusi???
-
- Kontakt:

¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
Ma samo nek se radi ne kontam koji vam je qrac kad se radi serete, kad se ne radi isto tako... ohladite malo
-
- Kontakt:
Eno vidi se malo moje zgrade iza gola
a inace oko tog centra sam stalno a pogotovo je mocno navece kad se reflektori ukljuce

Mi smo znali imati Tjelesno ovdje pored.Iz Medicinske trčeći do gore da se zagriješ i onda fudbala ovdje poredkinder_jaje je napisao/la:Eno vidi se malo moje zgrade iza golaa inace oko tog centra sam stalno a pogotovo je mocno navece kad se reflektori ukljuce

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
thegunn je napisao/la:kad ce vise ovi iz uefe donjet zvanicnu odluku koji se stadion renovira
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
evo jedna slika iz Dervente
FK Tekstilac koji trenutno nastupa u drugoj ligi rs dobio je tribinu koja treba da dobije i krovnu konstrukciju ovih dana. jedna zanimljivost vezana za ovaj stadion je ta da stadion moze da se pohvali sa izvanrednim kvalitetom trave i jako se dobro odrzava. bolji je sigurno od 80% premijerligaskih stadiona kada je trava u pitanju.

FK Tekstilac koji trenutno nastupa u drugoj ligi rs dobio je tribinu koja treba da dobije i krovnu konstrukciju ovih dana. jedna zanimljivost vezana za ovaj stadion je ta da stadion moze da se pohvali sa izvanrednim kvalitetom trave i jako se dobro odrzava. bolji je sigurno od 80% premijerligaskih stadiona kada je trava u pitanju.

[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.