Drug potpisujem,sve do u rijec...amerosm je napisao/la:Ja mislim sljedeci izbornik je Zlatko Kranjcar, pa zatim slijedi Ilija Petkovic, pa onda Slaven Bilic. To su oni selektori kojima prvi put uvijek ide dobro.![]()
![]()
Sada salu na stranu. Za mene najbolje rijesenje je Sergej Barabrez, naravno da su tu jos Halilhodzic i Bajevic jos dva imena koja se vrte po medijima. Sto se Halilhodzica tice mislim da on nece prekinuti posao u reprezentaciji Obale Slonovace, i ako ima priliku da im donose KAN (Kup Africkih Nacija) i da na SP naredne godine doguraju dalkeo i ako se nalaze u grupi smrti (to daleko mislim prvi put prolazak grupne faze na SP) i time bi postao nacionalni heroj u toj zemlji, medjutim mi ne mozemo cekati do jula naredne godine da on to sve zavrsi. Ima dosta posla da se obavi pa tako da on kao moguci kandidat po mojoj logici otpada. Sto se Bajvice tice mislim da je on nekako realniji. Istina je on je prezeo AEK prije odredjenog vremena no njima ne ide bas dobro. U prvenstvu se tek nalaze na osmoj poziciji, a druga dva Grcka velikana (Panathinaikos i Olimyakos) imaju prednost od 14 odnosno 15 bodova. Isto tako nece dozivjeti Evropsko proljece, a mozda se covijek zasitio vise Grckog fudbala i trazi neki novi izazov, pa da preuzme nasu reprezentaciju. Mislim da je dokazao koliko voli Velez i Mostar, i uvijek je davao analizu nase igre. Sto se tice novca mogli bi napraviti isto rijesenje kao sto su uradili s Miroslavom Blazevicem, da dobija od prijateljskih utakmica, i od sponzora koje on dovede, jer je Dusan Bajevic veoma kvalitetan trener i repka bi imala i glavu i rep, pa meni licno ne bih smetalo da gore od pomenutih stvari dobija odredjen postotak. Najvise bih volio kad bi on tada uzeo za pomocnike Barbareza i Kodru, pa kad on ode nakon dva-tri cikulusa, da njih dvojca preuzmu ulogu kao sto je to uradila Svedka gdje je povjerenje dala dvojci kvalitetnih trenera, a vidio se i uspjeh. Ukoliko ovo sve padne u vodu onda bih volio da Barabarez oko sebe kao izbornik preuzme reprezentaciju i za svoje pomocnike uzme Kodru, Bolica, Hibica, mislim kad bih to uradio savezu bi bilo teze jer tada imaju cetiri vruhnske legende bh.sporta, odnoso bh.fudbala, i mislim da bi svako svojim savjetima doprinjeo uspjehu nase reprezentacije.
Novi selektor BiH nogometne reprezentacije?
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Novi selektor BiH nogometne reprezentacije?
Rotor Volgograd...
Nije Osim lud da preuzme ovu funkciju, nije njemu do toga, mislim da je najbolja opcija Bazdarevic, Kodro, Bolic, Susic, ili Barbarez drugo nedolazi u obzir, a te cice, mice cire, bile i sl. nemaju mjesta ovdje vise 

mB!
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
koliko se ja sječam rekao je dovešću bayern i igraće protiv sarajeva ili želje ili će dva sarajevaska kluba sklopiti jednu ekipu pa će igrati protiv bavaracaBoSna_pLayA je napisao/la:neka njega samo .. Savezu je do para i treba im neko ko ce dovoditi sponzore a to je Lothar Matteus a sa Matteusom pusimo od Moldavije nema sumnje Mattheus je za mjesto trenera jedna neznalica .. sjecate li se kad je ciro doso mattheus je isto bio kandidat pa nam je obecavo utakmicu protiv Bayern MinhenaMadafaka je napisao/la:ne znam sta ste navalili na osima, pa covjek je bolestan, jedva komunicira.
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
I po meni Sergej Barbarez , bio bi kao Slaven Bilic kad je tek dosao , pa i Kodro Bolic nebi bilo uopste lose...
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- Stone Island
- Kontakt:
Ne očekujte legende dok ne očistimo Savez. 

Slazem se.. Barbarez je legenda.. i mislim da bi se odlicno snasao kao selektor..Bosnier je napisao/la:I po meni Sergej Barbarez , bio bi kao Slaven Bilic kad je tek dosao , pa i Kodro Bolic nebi bilo uopste lose...
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
Prvo nerealne zelje:
Ivica Osim, star i nije u fizickom stanju da vise vodi reprezentaciju sto je velika steta
Vahid Halihodzic, pod ugovorom i ide na svjetsko prvenstvo, suvisno diskutovati
Safet Susic, bez oficjelnog angazmana al ocito i bez ambicije da bude selektor, ponudit al se ne nadat
Mesa Bazdarevic, pod ugovorom u Grenoblu, ekipi od koje se nista ne ocekuje ove sezone tako da nema sanse da ga odpuste
Dusan Bajevic, takodjer pod ugovorom i idemu solidno tako da se ne treba nadat
Faruk Hadzibegic upravo prihvatio novi angazman u francuskoj ligue 2 za bastille
Pa onda realne nezelje: Blaz Sliskovic BAKA, Fuad muzurovic Dajdza, Mehmed Janjos Cala,
A onda ono cemu se nadat: Barbarez, Kodro, Bolic,
Ivica Osim, star i nije u fizickom stanju da vise vodi reprezentaciju sto je velika steta
Vahid Halihodzic, pod ugovorom i ide na svjetsko prvenstvo, suvisno diskutovati
Safet Susic, bez oficjelnog angazmana al ocito i bez ambicije da bude selektor, ponudit al se ne nadat
Mesa Bazdarevic, pod ugovorom u Grenoblu, ekipi od koje se nista ne ocekuje ove sezone tako da nema sanse da ga odpuste
Dusan Bajevic, takodjer pod ugovorom i idemu solidno tako da se ne treba nadat
Faruk Hadzibegic upravo prihvatio novi angazman u francuskoj ligue 2 za bastille
Pa onda realne nezelje: Blaz Sliskovic BAKA, Fuad muzurovic Dajdza, Mehmed Janjos Cala,
A onda ono cemu se nadat: Barbarez, Kodro, Bolic,
Ljudi moji, ko god da dodje isto ce nam biti, sve do ne dodje do kompletne izmjene u cijelom Savezu. Za to se sad treba boriti, a ne ko ce nam biti novi selektor. Ima do novih Kval-tekmi jos puno vremena, i to vrijeme treba iskoristi, vrsiti pritisak, biti svi slozni ko jedan, rame uz rame, sve dok se **** ne maknu.
Eh, tek onda postaviti finu garnituru, pustiti onda njih da nadju selektora, i poceti nove kval-tekme. I sigurno ce dobri reultati doci. Sve dok to ne uradimo, nema potrebe naglabati ime novog selektora. Jasno ko dan. Pozz
Eh, tek onda postaviti finu garnituru, pustiti onda njih da nadju selektora, i poceti nove kval-tekme. I sigurno ce dobri reultati doci. Sve dok to ne uradimo, nema potrebe naglabati ime novog selektora. Jasno ko dan. Pozz
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
ako već ne mogu ili neće kodro (a on je jasno rekao da neće dok ne ki ljudi ne odu) i barbarez, umjesto potrošenih bake i muzurovića, ja bih od domaćih onog dragana jovića, trenera zrinskog, pa možda i ovog čalu iz sarajeva, čovjek je dobru taktiku odradio u kupu uefa...
a bajević i ostali su pod ugovorima, tako da se tu nema šta očekivati...
možda nije loša opcija onaj stjepanović koji je jednom bio kandidat, ili aleksandar ristić...i katanec, naravno, samo se bojim da bi s njim igrali defanzivni fudbal...
e, sad , o parama i koliko koštaju, to ne mogu razglabat...
možda nije loša opcija onaj stjepanović koji je jednom bio kandidat, ili aleksandar ristić...i katanec, naravno, samo se bojim da bi s njim igrali defanzivni fudbal...
ama zna to svak, al to je borba protiv vjetrenjača, jedino se stanje može promijeniti poslije izbora u državi, 2010. naravno ako ovi dosadašnji ne ostanu na vlasti, a ostat će po običaju...savez je smao odraz stanja u državi, i to zabetoniran odraz...Adinjo je napisao/la:Ljudi moji, ko god da dodje isto ce nam biti, sve do ne dodje do kompletne izmjene u cijelom Savezu. Za to se sad treba boriti, a ne ko ce nam biti novi selektor. Ima do novih Kval-tekmi jos puno vremena, i to vrijeme treba iskoristi, vrsiti pritisak, biti svi slozni ko jedan, rame uz rame, sve dok se **** ne maknu.
jedino ako sudstvo šta ne odradi još, osim ušketa i kureša...a teško...mada je i ovo pomak...
sergej barbarez ima trenutno najvece sanse, ne zbog znanja koje jos nije pokazao i sa nama bi mu bio prvi put, vec zbog autoriteta i sarma, koji bi odrzao citavu repku u dobroj atmosferi... a nebi bio ni bajevic los
neko inostrano rijesenje bila bi losa opcija
neko inostrano rijesenje bila bi losa opcija
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
ja navij'o sam za vas!
frenki je napisao/la:ako već ne mogu ili neće kodro (a on je jasno rekao da neće dok ne ki ljudi ne odu) i barbarez, umjesto potrošenih bake i muzurovića, ja bih od domaćih onog dragana jovića, trenera zrinskog, pa možda i ovog čalu iz sarajeva, čovjek je dobru taktiku odradio u kupu uefa...
kakav crni cala, taman se oslobodimo nakon toliko godina bunkera, i sad treba da nas cala vodi... pa cala je jedva pod ogromnim pritiskom navijaca poceon igrati sa dva spica, prije toga sa radnikom iz hadzica sa jednim.
ma kakve veze sto neko ima iugovor pogotovo sa klubom. bajevic moze voditi i klub i repku nebi bio prvi trener koji to radi
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ja navij'o sam za vas!
ja navij'o sam za vas!
-
- Kontakt:
Novi selektor će da bude SRECKO KATANEC
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
džakailibu je napisao/la:Novi selektor će da bude SRECKO KATANEC

-
- Kontakt:
a sta mislite za izeta fazlinovica............

umene zeljo je napisao/la:a sta mislite za izeta fazlinovica............![]()
![]()

IBRO ZUKANOVIC,,,,,ili Srecko Katanec...

"Jedina zelja mi je da svi ljudi iz moje zemlje navijaju za svoju domovinu u kojoj su rodjeni bez obzira na vjeru i porijeklo"SERGEJ BARBAREZ
Chuck Norris
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Nama treba trener koji ima iskustvo u inostranstvu. Dakle, Barbarez ne dolazi u obzir a svakako on nece nikad pristati da "radi" s ovim Savezom. 

Pa vidis da se sali.jalehordas je napisao/la:Wolverine je napisao/la:Ivo Istuk.
Mora da se salis cuj Ivo Istuk covjek nema pojma
Safet Susic dobro bi dosao

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.