zaboljisportuBiH je napisao/la:edinjo-bih je napisao/la:Polutak-Lazic-Gacic-Curevac-Smajlovic su 1996. godiste i imaju pravo nastupa aBd i sledece godine, uz njih i oni koji su falili (Garic-Predic-Loncar pa i Sehic).
ZAr je Predić 96?
Ko je Lončar? Fali ti DAdo Stipanović (sad će @neno da se nadoveže). JA bih dodao i malog Jahića iz Sparsa i naravno Atića, Đedoviće, Pirića...
EDIT: vidim pričao si i o Karavdiću. Pored njega i Omeragića treba pokušati dovesti.
Vidim pričalo se i o DŽediju. mali je trenirao u Bosni i mogao je igrati za nas. Naravno tada nije bilo nikoga ko je i blizu Harunovog rada. Dijete koje je bilo veliki talenat otišlo u Tursku u Efes čini mi se i naravno ljudi ga vrbovali. Ljudi su makedonci i imaju nekih bosankih korijena. NE mogu se sjetiti kojih. Inače fina i kulturna porodica kakv j ei sam Džedi. Da je sad ovdje i da mu je 13-14 godina kao što je imao tada igrao bi za BiH sigurno. BRat mu je igrao za Makedoniju.
I na kraju pošto nisam stigao napisati VELIKE ČESTITKE MOMCIMA I SVIMA KOJI SU NA NAJMANJI NAČIN POMOGLI. VELIKA JE OVO STVAR ZA NAŠU KOŠARKU.
markus loncar, trenutno je u cedeviti
kao igrac jos nije nesto pokazao, ali je nesto slicno kao polutak, visok mislim oko 210-212 jak ko zemlja da se od njega istetsat jedan veoma solidan centar
problem je sto su hrvati trazili ispisnicu za njega, a mi nismo dali i zbog toga nije igrao citavu sezonu, ali opet sada kada moze zaigrati za hrvatsku nije, koliko znam da su nasi pricali sa njegovima i ovi su ostali pozitivno iznenadzeni
e sada vdijecemo sta vrijeme nosi i za koga ce se on na kraju odluciti
omeragica definitivno trebamo pokusati vratiti
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10