FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

FA7
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la FA7 » 29 jul 2013, 18:23

ahmad_tz je napisao/la:Odo updejtovat Navigon :lol:
slika

:lol: :D
Crveno-Crna i Blaugrana!
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 29 jul 2013, 18:44

Prijateljska utakmica ZLATIBOR : Fk Sloboda - Fk Metalac 1-1

Umjesto dogovorenog susreta protiv Borca iz Čačka, Crveno - crni su snage odmjerili sa FK Metalac iz Gornjeg Milanovca, inače članom srbijanske Prve lige.

Utakmica je završena rezultatom 1:1. Naš tim je došao u vodstvo golom Mirze Musića u 55. minuti. Nažalost, protivnik je došao do poravnanja u 87. minuti susreta.

Šef struke našeg tima Smajil Karić u ovom susretu je izveo sljedeću postavu:

Ribić, Mehanović, Mehidić, Ćejvanović, Salihović, Fejzić, Efendić, Omerović, Musić, Jaganjac, Mujkić.

Slobodina ekspedicija sutra bi trebala odigrati prijateljski susret protiv Zete, nakon čega je planiran povratak za Tuzlu.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 29 jul 2013, 19:27

FA7 je napisao/la:
ahmad_tz je napisao/la:Odo updejtovat Navigon :lol:
slika

:lol: :D
znao sam, ali nisam mogo odolit :mrgreen:

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 29 jul 2013, 20:44

Ipak protiv Metalca :D Čudi me da odma sutra igrate, ali eto
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 29 jul 2013, 20:46

Crveno - crni remizirali protiv Metalca

slika

Pripreme na Zlatiboru privode se kraju, a naši prvotimci su danas odigrali još jedan prijateljski meč.

Umjesto dogovorenog susreta protiv Borca iz Čačka, Crveno - crni su snage odmjerili sa FK Metalac iz Gornjeg Milanovca, inače članom srbijanske Prve lige.

Utakmica je završena rezultatom 1:1. Naš tim je došao u vodstvo golom Mirze Musića u 55. minuti. Nažalost, protivnik je došao do poravnanja u 87. minuti susreta.

Šef struke našeg tima Smajil Karić u ovom susretu je izveo sljedeću postavu:

Ribić, Mehanović, Mehidić, Ćejvanović, Salihović, Fejzić, Efendić, Omerović, Musić, Jaganjac, Mujkić.

Slobodina ekspedicija sutra bi trebala odigrati prijateljski susret protiv Zete, nakon čega je planiran povratak za Tuzlu.

fksloboda .ba

Evo druga tekma kako primamo gol u posljednim minutama utakmice :roll:
Pobjeda je bolja od orgazma!

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 29 jul 2013, 21:05

Ma samo neka se igra sa što jačim protivnicima...rezultati u pripremnom periodu nisu imperativ
tuzlanska Sloboda

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 29 jul 2013, 21:23

Drago mi je sto ga je sile zabio, mnogi ovdje na forumu ne vjeruju mu a momak ipak ima kvalitete da igra u prvih 11

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 29 jul 2013, 22:32

dobil smo mi ikoga u ovim pripremnim :? :D :D ...veliki strateg smajli tempira formu za prvenstvo.....ja ovom liku ne vjerujem sekunde...presmijesan mi je i ponasanjem i pricom
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 29 jul 2013, 22:33

Haman ne dobismo :mrgreen: .

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 29 jul 2013, 22:38

Jesmo komšije iz Banovića :D

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 29 jul 2013, 22:45

Rezultat je najmanje bitan, samo da su protivnici jaki (kao što i jesu). Mislim da smo u ovom trenutnku i u ovoj ligi jedina ekipa koja odradjuje pripreme malo konkretnije - pri tome mislim na odlazak tamo gdje su bolji uvjeti :mrgreen:

A kao što napisa drugar iznad pobjedili smo Budućnost away 8-)
075

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 29 jul 2013, 22:52

Rezultat je najmanje bitan u ovim pripremnim utakmicama, najbitnija je fizicka sprema igraca i kondicija, vidjet cemo kad krene prvenstvo kako ce to sve izgledati, ni ova utakmica protiv Bratstva nece nesto puno pokazati vidjet cete, mozda me i demantuju odmah ko zna, ali opet kazem sve cemo da vidimo pocetkom prvenstva koliko su igraci spremni i da li su odradili ozbiljno ove pripreme u Zlatiboru, jer kako sam cuo 3 treninga su imali dnevno to nije malo.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 29 jul 2013, 22:53

staragarda je napisao/la:dobil smo mi ikoga u ovim pripremnim :? :D :D ...veliki strateg smajli tempira formu za prvenstvo.....ja ovom liku ne vjerujem sekunde...presmijesan mi je i ponasanjem i pricom

Na Zlatiboru ja mislim da nismo ali evo druga tekma u finišu utakmice primamo gol :roll:

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 30 jul 2013, 00:04

drugovi moji Azmiru se opasno minira stolica , i pitanje je koliko ce izdrzati na kormilu potrebna mu je podrska svih nas ... PROBUDITE SE MALO , ne smijemo dopustiti da ovom covjeku fali dlak s glave !!! trenutno je u klubu SAM protiv svih , nikome ne odgovara to sto je zaveo neki red !!! vidit cete svasta ce se izdesavati ....

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 30 jul 2013, 00:55

Mene interesuje dokle se doslo sa sjeverom. Znam da se pravila ona podloga za stolice, pa dal je to uradjeno.
I stolice su se nasle i izabrale al znam da je bio onaj neki zalbeni period posto je to islo preko tendera.

Eh znal neko kolko je ostalo tog zalbenog perioda ako je ostalo i hocel se pocet postavlja to vise, prventvo pocinje za 20 dana.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 30 jul 2013, 07:06

RUDARSKA2 je napisao/la:drugovi moji Azmiru se opasno minira stolica , i pitanje je koliko ce izdrzati na kormilu potrebna mu je podrska svih nas ... PROBUDITE SE MALO , ne smijemo dopustiti da ovom covjeku fali dlak s glave !!! trenutno je u klubu SAM protiv svih , nikome ne odgovara to sto je zaveo neki red !!! vidit cete svasta ce se izdesavati ....

Cuo sam da cak I fuki je okreno ledja ali preko neta ..jarane moj svjesno su nam ti ljudi smjesti li ispadanje iz lige i sad nastoje osporiti rad Azmira....**** im ja svima majku lopovsku
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 30 jul 2013, 10:28

Lopovi marš iz SVETINJE :!:

Mada mislim da Azmir zna skim ima posla,nije on glup kao ovi prije njega ;)

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 30 jul 2013, 11:03

RUDARSKA2 je napisao/la:drugovi moji Azmiru se opasno minira stolica , i pitanje je koliko ce izdrzati na kormilu potrebna mu je podrska svih nas ... PROBUDITE SE MALO , ne smijemo dopustiti da ovom covjeku fali dlak s glave !!! trenutno je u klubu SAM protiv svih , nikome ne odgovara to sto je zaveo neki red !!! vidit cete svasta ce se izdesavati ....
Mislim da se ne minira njemu direktno već Smajilu...

Svakako da je Azmirov rad prepoznat od svakoga tko nema i nije nikada imao nikakvu direktnu korist od FK Sloboda.
Pričamo o onima što su imali, a i što bi i sada čalaknuli dio kolača...što od omladinskog pogona, što od opčinske tranše, što sebe vide u ulozi trenera...najobičniji "čaršijski" klošari. I zaista, oni i jesu sve lafo čaršija, jedan set ljudi koji kroz Slobodu našli svoje mjesto u društvo, a u stvari radi se o setu ljudi sa ograničenim sposobnostima i kapacitetima u svim mogučim poljima životnog i društvenog rada. Zato ja i naježim kada čujem te priče na relaciji čaršija-rurala :roll:
tuzlanska Sloboda

samke12345
Kontakt:

Post Postao/la samke12345 » 30 jul 2013, 11:14

OFK GRADINA SREBRENIK - FK Sloboda Tuzla (subota, Gradski stadion Srebrenik)

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 30 jul 2013, 15:00

ma samo se ja bojim da covjek nece rec "sto meni treba sve ovo", jer gov.na su ono samo takva, ona tipicna tuzlanska djubrad koja kad se uhljebe negdje do kosti to ogule i pokradu kao sto su Slobodu...

ogromne talove su im sjebali, sjebao im sigurno za njih 4-5 dobru mjesecnu platu od 1500-2000 maraka na racun Slobode i naravno da ce se boriti, i da uspiju zgadit covjeku i otjerat ga ne bi me ni sekunde cudilo..stoka je to, sve je do nas da punimo stadione i damo covjeku podrsku i medijski i na tribinama i kako god. Ako njeg otjeraju to je kljuc u bravu i opet povratak na staro...tacno da krenes imenovat ih redom ne znas ko je gore djubre i ko je duze parazitirao na racun Slobode.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.