Ćiro Blažević
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- miralem444
- Kontakt:
Re: Ćiro Blažević
zao mi jeee...bgm nije ovako se trebalo zavrsit al sta cemo....tako mi se cinilo mocno sve tako jedinstveno..al sta cemo..hvala ciro sto si nam pokazao da mozemo...sad ko god dodje na mjesto selektora ima strasne igrace na svom papiru(dzeko,misimovic,spahic,ibisevic,pjanic,salihovic,hasagic....i drugi) uspjeh mora bit zagarantovan ova generacija mora ici na euro 2012..samo treba da nastavi tamo gdje je ciro stao....samo too...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
eto vam vas ciro valjda ste sad skontali kakav je to prevarant i covjek bez imalo obraza....
na kraju smo Virtual i ja bili u pravu.
You are someone else I am still right here
-
- Kontakt:
A jeli mislite da Ciro nije uzeo 20% za mnogo izdasnije ponude od Omana i Uzbekistana?deni_m1312 je napisao/la:ja volim sto igramo sa njemackom pa makar mu 100% islo....a ne bi valjalo da igramo sa omanom,katarom,onda bi govorili idu pare ispod stola,losi protivnici,kako cemo tako do velikog takmicenja....mi smo najpoganiji narod na svijetu,najlakse je sutat nekog kad je vec na poduNecromacer je napisao/la:Ovi su najjaci likovideni_m1312 je napisao/la:ćiro je jedina velika trenerska velicina sa ovih prostora koja je htjela da radi sa nama ovako naopakim i nakaradnim i to dzaba(5000 eura je dzaba)!![]()
Tek se sada saznalo i da od utakmice prijateljske ima 20%...Ciro izgleda u svemu imao klauzulu....npr. od plate clanova saveza Ciri ide 40%....od sponzora zna se 70%...od priajteljskih 20%...Oo kvalifikacionih 35% itd.
![]()
Sta ce "jadnik" jedva kraj sa krajem spajao...bas mi ga je zao.
Ako je zvanicno Ćiro podnio ostavku zaključajte temu da se sa njim više ne zajeb...... i ne raspravljamo o njemu,
eno ima tema o njegovom nasljedniku pa tu treba nastaviti, sve ostalo je bespotrebno
eno ima tema o njegovom nasljedniku pa tu treba nastaviti, sve ostalo je bespotrebno

SAMO ŽELJO
ima nas jos jaro moj sam ne mozes doci do rijeci od Ciroljubaca!fera je napisao/la:eto vam vas ciro valjda ste sad skontali kakav je to prevarant i covjek bez imalo obraza....
Danas Munib odlazi!
`ta će Ćiro !
Nesto se kleo i govorio da mu je mala plata od NFSBIH !
Koga je laqao ? Naravno nas , koji smo mu vjerovali i svaku njegovu rijec dizali u zrak
I onakvo ponasanje njegovo , koje je nas na neki nacin nasmijavalo , onakve izjave u javnosti o Misimovicu i o ostalim igracima su van svake pameti!
Neka je otisao ! Ovdje je pokazao da ide za parama i nije mu bitno da ce postici nesto s necim , nego samo vise para !
Ćiro nam je samo zamazivao oci od strane onih uhljupa iz NFSBIH !
I gdje ima savez s ljudima koji su osudjeni na 5 godina zatvora ?? Znaci samo kod nas
SAVEZ NAPOLJE,ZA BOLJE SUTRA !
Nesto se kleo i govorio da mu je mala plata od NFSBIH !
Koga je laqao ? Naravno nas , koji smo mu vjerovali i svaku njegovu rijec dizali u zrak

I onakvo ponasanje njegovo , koje je nas na neki nacin nasmijavalo , onakve izjave u javnosti o Misimovicu i o ostalim igracima su van svake pameti!
Neka je otisao ! Ovdje je pokazao da ide za parama i nije mu bitno da ce postici nesto s necim , nego samo vise para !
Ćiro nam je samo zamazivao oci od strane onih uhljupa iz NFSBIH !
I gdje ima savez s ljudima koji su osudjeni na 5 godina zatvora ?? Znaci samo kod nas

SAVEZ NAPOLJE,ZA BOLJE SUTRA !
"...biti srcem vezan,u tome lezi snaga..."
R.I.P. Vedran Puljić Pulja 1985-2009
R.I.P. Vedran Puljić Pulja 1985-2009
Haha, jeste...virtual je bas neprestano pisao o tome kako je ciro prevarant i covjek bez imalo obrazafera je napisao/la:eto vam vas ciro valjda ste sad skontali kakav je to prevarant i covjek bez imalo obraza....

100% sportski i krajnje opušten potpis
Ciro p.e.d.e.r.u
Munibe ponesi sapun
Munibe ponesi sapun
Rece 14-godisnjakKarim_Madrid je napisao/la:Bravo Ciro neka si napustio BH repku njoj pomoci nema..

- rob do bagro
- Kontakt:
Maloljetnicki delikvenatpinoche je napisao/la:Rece 14-godisnjakKarim_Madrid je napisao/la:Bravo Ciro neka si napustio BH repku njoj pomoci nema..

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
A ko je u pravu, svi zajedno utrpamo mu k.aruuuuuKarim_Madrid je napisao/la:Naravnopinoche je napisao/la:Rece 14-godisnjakKarim_Madrid je napisao/la:Bravo Ciro neka si napustio BH repku njoj pomoci nema..![]()
Ciro je upravu jer kolica su se srusila BH repke opet nazad na 5 mijesto i kiksevi u Litvaniji
![]()

DRZ SE MUNIBE,ZNAM DA NIJE LAKO UKRAST,AL STA CES
IMA NAS KOJI TE CIJENIMO,ZNAM DA TI JE TREBALO DOSTA VREMENA DA POSTANES LOPOV,AL I TO JE ODLIKA VELIKIH LJUDI

IMA NAS KOJI TE CIJENIMO,ZNAM DA TI JE TREBALO DOSTA VREMENA DA POSTANES LOPOV,AL I TO JE ODLIKA VELIKIH LJUDI

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Neka je otisao samo zbog ovih glupana sto ga pljuju, a do skora su se kleli u njeg!!!E zato cete sad strepit kad nam dodju Madjari pa nam opet uvale 3-4 komada

Rotor Volgograd...
- rob do bagro
- Kontakt:
Vodi ga sebi kuci yebo te Ciro vise...sta si zapeo za njega
Idi mu ljubi stope.
Molio bih da se zakljuca vise ova tema...Jer ovaj covjek nije vise dio nas
Idi mu ljubi stope.
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
rob do bagro je napisao/la:Vodi ga sebi kuci yebo te Ciro vise...sta si zapeo za njega
Idi mu ljubi stope.
PMK
Rotor Volgograd...
- rob do bagro
- Kontakt:
Ma ja nemas sta pametno ni napisat...i ocekivao sam taj odg.
Bravo seljacino
Bravo seljacino

SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
alo ba jesi li ti normalan...Prvi pocnes vrijedjat,i sad si ti ko neka zrtva,ma daj postedi nas allahati svojih komentara!!!
Rotor Volgograd...
- Stone Island
- Kontakt:
Još Iljo i Čeko ostali.
Nema predaje !
BHF,samo naprijed !

Nema predaje !
BHF,samo naprijed !
demagog i kriminalac , koji je igrao sistemom kojim vise niko ne igra , ovi iz saveza ga doveli da im spasi guzice i unazadi nas fudbal za jos 10 godina , sad kad je ispunio cilj pokupio lovu moze da ide , nama treba selektor koji ce imati plan kako da igramo za 4 godine a ne kako skupiti tim koji ce igrati sad prijateljsku kod elfa , japanci napravili plan za narednih 99 godina a kod nas se sve radi od danas do sutra , pa se zapitajte gdje bi bili i gdje ce mo biti za 10 godina sa ovim savezom i sa cirom ili njemu slicnim kriminalcu , sistem to nam treba sistem i plan , moramo nasu ligu da dignemo na visi nivo , a sa cirom kojeg neki zale a koji i poslije presude podrzava muniba bi samo tonuli
a suljo :ugeek: :ugeek: :ugeek:Stone Island je napisao/la:Još Iljo i Čeko ostali.![]()
Nema predaje !
BHF,samo naprijed !
Rotor Volgograd...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.