RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Vidit cemo ko ce krepat, kad se dugovi krenu naplacivat... 

jes ti normalan?MostaracVelezovac je napisao/la:O dugovima - Zeljo drugi najzaduzeniji klub u BiH.
O platama - pitaj Amara sto prijeti otkazom.
O "trofejnijem" - kad Zeljo bude igro 1/4 finale kupa UEFA, kad Zeljo dostigne UEFA ranking 43eg najjaceg kluba, onda mozemo pricati o priznanjima. Trofeji u BiH pa i u YU su uvijek bili pod upitnikom politickih radnji i namjestanja, jedino na internacionalnoj sceni se vidi ko je ko - a tu je Velez (realno) dosegao nivo koji Zeljo nece nikad, a pogotovo ne pod Amarom Osimom.

žega,prži klocu izdrži
Einigkeit und Recht und Freiheit
Aco ko boga te molim, smirivaj situaciju, jer ovdje samo što još noževi i čakije nisu počele raditi... 

- Titova-Juga
- Kontakt:
Drzava se zove Bosna i Hercegovina a kad spominjes covjeka s avatara onda prvo ustanes levatinhopile87 je napisao/la:vidi mu sepe ne avataru **** bosnu juga je tvoja drzava, jesi ti jedan od onih sto je bacao cvijece na tenkove, samo jel i ti pises iz dijasporeTitova-Juga je napisao/la:Pile sibri beri baje jadan nebiokrepo tito krepo velez
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Zaosto si u vremenu dok ti je hahar sa avatara bio ziv.Titova-Juga je napisao/la:Drzava se zove Bosna i Hercegovina a kad spominjes covjeka s avatara onda prvo ustanes levatinhopile87 je napisao/la:vidi mu sepe ne avataru **** bosnu juga je tvoja drzava, jesi ti jedan od onih sto je bacao cvijece na tenkove, samo jel i ti pises iz dijasporeTitova-Juga je napisao/la:Pile sibri beri baje jadan nebiokrepo tito krepo velez
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
- Kontakt:
Zeljo je jedan od razloga zasto se susjedi smiju PLBiH - a vamo bi izigravali sampione.
Nisam ja jedini tog misljenja, evo taze od danas:
http://****/istaknuto/i-u-srbij ... -komedija/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://****/istaknuto/i-u-srbij ... -komedija/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
Otisao u srbiju po misljenjeMostaracVelezovac je napisao/la:Zeljo je jedan od razloga zasto se susjedi smiju PLBiH - a vamo bi izigravali sampione.
http://****/istaknuto/i-u-srbiji-nam-se-smiju-liga-bih-komedija/" onclick="window.open(this.href);return false;

- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Što se tiče stadiona,nije na mjestu i gotovo.Možete vi do sutra pričati kako i brojni evropski timovi imaju stadione van grada.To je istina.Ali u tim gradovima javni prevoz funkcionira besprijekorno,svakih 2-3 minute imaš neku liniju.
I nemojte opet započinjati neku priču kako onaj koji želi će ići,onaj koji ne,naći će opravdanje.
Preobar je osjećaj pješaka do stadiona,kao nekad,otac vodi sina,kao što je i mene stari vodio do Bijelog.
I onaj huk kad Velež da gol,pa se čuje u cijelom gradu a ne da odzvanja eho podnožjem Veleža i bjelopoljskom kotlinom.Duplo veća bi posjeta bila,100%.
Maštam,znam,ali imam pravo
I nemojte opet započinjati neku priču kako onaj koji želi će ići,onaj koji ne,naći će opravdanje.
Preobar je osjećaj pješaka do stadiona,kao nekad,otac vodi sina,kao što je i mene stari vodio do Bijelog.
I onaj huk kad Velež da gol,pa se čuje u cijelom gradu a ne da odzvanja eho podnožjem Veleža i bjelopoljskom kotlinom.Duplo veća bi posjeta bila,100%.

Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
- Titova-Juga
- Kontakt:
[quote="pile87"][quote="Titova-Juga"][quote="pile87"][quote="Titova-Juga"]Pile sibri beri baje
Nis se ti ne sekiraj, sad ce te lagano u provaliju sa astronomskim dugom. O zaostajanju se ne javljaj, ne znas ni kako ti se domovina zove
Nis se ti ne sekiraj, sad ce te lagano u provaliju sa astronomskim dugom. O zaostajanju se ne javljaj, ne znas ni kako ti se domovina zove
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
-
- Kontakt:
Prvo, nije samo Srbija nego svijet - evo dokaz bidonu:pile87 je napisao/la:Otisao u srbiju po misljenjeMostaracVelezovac je napisao/la:Zeljo je jedan od razloga zasto se susjedi smiju PLBiH - a vamo bi izigravali sampione.
http://****/istaknuto/i-u-srbiji-nam-se-smiju-liga-bih-komedija/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.telegraph.co.uk/sport/footba ... under.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Drugo, kao sto rekoh (a i sto se vidi u linku iznad) svi "trofeji" u BiH su pod upitnikom jer se radi (radilo) o korupciji - ko zna ko bi bio pobjednik da se nisu otimali stadioni, namjestale tekme, lova itd...
A sto se tice JEDINOG CISTOG MJERILA uspjeha BH fudbala - to je UEFA lista i uspjeh po svijetu. Lako je tekme namjestat u BiH i biti "trofejas" - a kad se izadje u Evropu i dobije 5:0 po prknu - onda svima bude jasno kako se doslo do titule.
A ako ne vjerujes misljenju u Srbiji - hajde da posjetimo UEFA club ranking za misljenje?
Cak i 1991/92 (posljednje godine kad je Velez igrao na SVOM stadionu) i kad je Velezu bio stadion otiman - cak i tada je Velez bio na visini na koju Zeljeznicar nikad prije i nikad poslije nije dospio - GLEDAJ I UZIVAJ:
http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uef ... k1991.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Jesi pogledo?
E haj sad shibe s Velezove teme.
- Titova-Juga
- Kontakt:
Bola medo sta raspravljas sa okorijelim nacionalistom i mrziteljom svega sto ima veze s velezom. Nije mu ovo prva epizoda provociranja na ovoj temi.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
-
- Kontakt:
Brato - sa ovim postom se mogu sloziti.tepsija je napisao/la:Što se tiče stadiona,nije na mjestu i gotovo.Možete vi do sutra pričati kako i brojni evropski timovi imaju stadione van grada.To je istina.Ali u tim gradovima javni prevoz funkcionira besprijekorno,svakih 2-3 minute imaš neku liniju.
Posjeta bi bila veca da je Velez u centru grada ili barem negdje gdje se pjeske moze doci.
Ali ne mislim da je to nesto sto cemo vidjeti u sljedecih 20 godina - upravo radi zemljaka kao Pile i kompanija koji su Mostaru 1000 puta zabili noz u ledja po pitanju bilo kojih investicija u Mostar, Velez ili bilo sta u ovom dijelu drzave. Kontaju da ce naucit fudbala igrat ako ukradu malo vise nego prethodne godine.
Ne znas ni citirati,mlad si naucices, samo mi reci sveCka ili danska tvoja domovina ?Titova-Juga je napisao/la:
-
- Kontakt:
Pile87,
Kad vec pricas o domovini i patriotizmu - zasto se ne oglasis na 20 godina izdaje Mostara i Veleza od strane Zeljeznicara koji nikad Velezu nije dao podrsku u borbi za povratak stadiona pod BB? A Zeljo nije jedini koji je ko k...va sutio dok se to radilo (radi politickih kalkulacija).
Gdje vam je patriotizam kad pocnete prodavat dio drzave radi svoje koristi?
I ti nesto njemu kazes? Haj bola razligu. Nemas ti ni drzave ni zemlje. Ti bi babin bashluk prodo za pare - a ne mene ili Velez. Haj zdrao. Imas svoju temu - idi smrdi tamo.
Kad vec pricas o domovini i patriotizmu - zasto se ne oglasis na 20 godina izdaje Mostara i Veleza od strane Zeljeznicara koji nikad Velezu nije dao podrsku u borbi za povratak stadiona pod BB? A Zeljo nije jedini koji je ko k...va sutio dok se to radilo (radi politickih kalkulacija).
I ti nesto njemu kazes? Haj bola razligu. Nemas ti ni drzave ni zemlje. Ti bi babin bashluk prodo za pare - a ne mene ili Velez. Haj zdrao. Imas svoju temu - idi smrdi tamo.
Zadnja izmjena: MostaracVelezovac, dana/u 29 jul 2013, 18:18, ukupno mijenjano 1 put.
- Titova-Juga
- Kontakt:
Jos malo pa ces hladit muda u banovicima izrode.pile87 je napisao/la:Ne znas ni citirati,mlad si naucices, samo mi reci sveCka ili danska tvoja domovina ?Titova-Juga je napisao/la:
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
MostaracVelezovac je napisao/la:Pile87,

DRUG NEBI TI PUNCA
Zeljeznicar izdao Mostar i Velez jbeote gudre dobre, sjebe ti mozak skroz.MostaracVelezovac je napisao/la:Pile87,
- Titova-Juga
- Kontakt:
Dajgle ih sto se skuplaju ko hijene i to ovi probrani sve, likcine.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
-
- Kontakt:
Evo pogledo snimak protiv Slavije da obratim paznju na broj gledaoca. Nova tribina iza gola je bila krcata od pocetka. Na prvom poluvremenu dedarska je bila vecinom prazna, ali se u drugom poluvremenu mozda trecinu napunila i onda oni na stajanju. Sve u svemu, ne vjerujem da bilo 2000 gledalaca, ali jeste bilo oko 1500.
- Titova-Juga
- Kontakt:
I moja je procjena oko milje ipo, al bice to sve bolje i bolje.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 8 gostiju.