Sead Kolašinac
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Citizen-X
- Kontakt:
Re: Sead Kolašinac
nista dok ne zaigra...
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
- Cautinho
- Kontakt:
Ne razumijem opet sta je tu sad neki napredak u odnosu na mjesec dana prije npr.
Naravno,vrlo je blizu da zaigra za nas,ali nije to jos ni gotovo,a i dosta ce vremena proci.
Da hoce sredit ti di SP-a.
Poslano sa moj Digitron FCB
Naravno,vrlo je blizu da zaigra za nas,ali nije to jos ni gotovo,a i dosta ce vremena proci.
Keep walking.
nisi valjda to i za bosnu poceo navijatCautinho je napisao/la:Ne razumijem opet sta je tu sad neki napredak u odnosu na mjesec dana prije npr.

ocigledno si ozbiljno shvatio napisano i ignorisao navodnike i smajli na kraju... oni koji malo bolje prate diskusije na ostalim temama u vezi sa repkom i potencijalnim reprezentativcima u posljednjih nekoliko godina znaju kome je ovaj a i slicni komentari namijenjen... ali da pojasnim i tebi i @mujdzi... nekolicina forumasa potencira ovakav pristup celnika saveza i glavnih igraca vec nekoliko godina, ali klimavci su upravo navedenim argumentima branili usketa, ilju, sulju i kompaniju...dentist je napisao/la:amho,brate,nije ni tebi lako.amho je napisao/la:Begic nastavio 'srozavati' ugled NSBiH ponizavajucim potezima... Jos je sad uvukao i kapitena repke...
pa stvarno, ima li ovom 'bezobrazluku' kraja??? dokle cemo mi kao 'respektabilan' savez 'moljakati' djecurliju da igraju za nas???
daj i meni malo toga sta trosis svega ti
- Goalgetter
- Kontakt:

Inace, momak je legenda

Ko ne vidi napredak nakon ovog sastanka ili je bezobrazan ili se pravi glup. Nakon primitivne politike koja je godinama vladala i pravila da moras dati pare da bi igro u repki, preko toga da igraju najbolji sto imaju pasos do ovoga da idemo na vrata i borimo se za igrace, znaci da stajemo rame uz rame sa savezima koji rade svjetski.
Sve i da ne dobijemo momciluka, ne znaci da danas sutra necemo dobiti Hrgotu ili nekod treceg,petog desetog (primjer Izet).
Sto se papirologije tice, Begic je preuzeo na sebe (kako i treba) da ubrza dobijanje drzavljanstva za talentovane sportase a ne da ti lik koji igra ligu prvaka i reprezentativac je U21 Njemacke ide u Capljinu da preda za pasos, mislim krajnje neozbiljno i neprofesionalno. Ovako ponavljam, licimo na ozbiljan savez i sigurno je da cemo lakse dolaziti do ovih 'odbjeglih sinova'.
Potez za pohvalu i od kapitena Spahica, koji je nasao vremena da prisustvuje ovom znacajnom sastanku.
Sve i da ne dobijemo momciluka, ne znaci da danas sutra necemo dobiti Hrgotu ili nekod treceg,petog desetog (primjer Izet).
Sto se papirologije tice, Begic je preuzeo na sebe (kako i treba) da ubrza dobijanje drzavljanstva za talentovane sportase a ne da ti lik koji igra ligu prvaka i reprezentativac je U21 Njemacke ide u Capljinu da preda za pasos, mislim krajnje neozbiljno i neprofesionalno. Ovako ponavljam, licimo na ozbiljan savez i sigurno je da cemo lakse dolaziti do ovih 'odbjeglih sinova'.
Potez za pohvalu i od kapitena Spahica, koji je nasao vremena da prisustvuje ovom znacajnom sastanku.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
mislim da otac od Sea na ovoj slici u rukama drži ovčavinu, sudžuku, suho meso
donio im Begić iz Hercegovine
Seo momčiluka dobio 5-icu, aferim
kako je samo gotivna Veltins Arena iznutra 

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
bhsport je napisao/la:Ko ne vidi napredak nakon ovog sastanka ili je bezobrazan ili se pravi glup. Nakon primitivne politike koja je godinama vladala i pravila da moras dati pare da bi igro u repki, preko toga da igraju najbolji sto imaju pasos do ovoga da idemo na vrata i borimo se za igrace, znaci da stajemo rame uz rame sa savezima koji rade svjetski.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
@bhsport je objasnio sve što sam htio da napišem ..
čuj ne vidite nikakvu razliku , pa očito ne pratite dovoljno ove situacije oko BH reprezentacije .
proteklih mjeseci se uopšte nije znalo da li su svi oni intervjui gdje on tvrdi da će igrati za nas istiniti .. dok sada , kao što sam napisao je sigurno da je naš , pogotovo što nema šanse da iznevjeri Begića i Spahu . sada znamo da će igrati za nas , jedino je pitanje vremena kada . a po riječima Begića , koji će pokušati da ubrza ta sran.ja o papirologiji , trajat će kraće nego što smo očekivali.
čuj ne vidite nikakvu razliku , pa očito ne pratite dovoljno ove situacije oko BH reprezentacije .
proteklih mjeseci se uopšte nije znalo da li su svi oni intervjui gdje on tvrdi da će igrati za nas istiniti .. dok sada , kao što sam napisao je sigurno da je naš , pogotovo što nema šanse da iznevjeri Begića i Spahu . sada znamo da će igrati za nas , jedino je pitanje vremena kada . a po riječima Begića , koji će pokušati da ubrza ta sran.ja o papirologiji , trajat će kraće nego što smo očekivali.
Sve pojasnjeno ovdje. Do saveza je da odradi ovo transparentno ,korektno i profesionalno. Na kraju krajeva i ljudski. Ostalo je do igraca. Dosta je vise igrica za kulisa i sumjnivih namjera i odluka.bhsport je napisao/la:Ko ne vidi napredak nakon ovog sastanka ili je bezobrazan ili se pravi glup. Nakon primitivne politike koja je godinama vladala i pravila da moras dati pare da bi igro u repki, preko toga da igraju najbolji sto imaju pasos do ovoga da idemo na vrata i borimo se za igrace, znaci da stajemo rame uz rame sa savezima koji rade svjetski.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Ovaj momak je legenda , sad imamo i tekst na ovom portalu koji to dokazuje !
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
ZZtop10 je napisao/la:Ovaj momak je legenda , sad imamo i tekst na ovom portalu koji to dokazuje !

4-IN-A-ROW
rusiljende strogo prekucende is back
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
- tuzlak1987
- Kontakt:
Elvedin i Sea su rucali sudzuku i vrlo lako se dogovorili
Kasnije je Elvedin urucio poklone 

- Papastathopoulos
- Kontakt:
i ovi sa transfermarkt-a znaju odakle je momciluk...pogledajte ovo "name im heimatland"...za pravog svabu ovo ne stavljaju 

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Bgm Begic ima vecu glavu od Rusioca. 

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Napredak je evidentan što se tiče rada saveza, ja bar lično to ne sporim. Međutim, nije to tema. Kažem vizavi Kolašinčevog slučaja konkretno da ne vidim da je išta bliži reprezentaciji nego što je bio prije tog sastanka. A sastanak ko sastanak je definitivno dobra stvar. Mislim, odmoći neće sigurno.bhsport je napisao/la:Ko ne vidi napredak nakon ovog sastanka ili je bezobrazan ili se pravi glup. Nakon primitivne politike koja je godinama vladala i pravila da moras dati pare da bi igro u repki, preko toga da igraju najbolji sto imaju pasos do ovoga da idemo na vrata i borimo se za igrace, znaci da stajemo rame uz rame sa savezima koji rade svjetski.
- tuzlak1987
- Kontakt:
ali jel tvrdja?BIHfan je napisao/la:Bgm Begic ima vecu glavu od Rusioca.