Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Oprostiti ali ne zaboraviti... 

pola utakmice ove sezone smo odigrali tako , ili sa medunjaninom na desnom krilu .. ali nemoj sve bukvalno shvatati , nit medunjanin nit pjanić igraju na desnom krilu već uvijek odu u sredinu kad se napada , a Vedo ode na desnu stranu , tako da praktično igramo sa jednim napadačem..gringobih je napisao/la:Gdje ces Pjanica na krilo, zbog toga smo popusili prosle kvalifikacije...Skontaj kad bek projuri u napad da ti balerina ostaje da statira u odbrani....hanniz je napisao/la:Realno, naš najjači tim trenutno:
____________Begović____________
Mujdža__Bicakčić_Spahić__Kolašinac
___________Salihović____________
___Pjanić_______________Lulić___
___________Misimović___________
________Džeko___Ibišević________
Naši najbolji i potencijalni![]()
Golmani: Begović, Avdukić, Fejzić, Burić, Šehić.
Štoperi: Spahić, Pandža, Bicakčić, Vranješ, Zukanović, Hajrović, Bešić, Šunjić, Arslanagić, Mravac.
Desni bekovi: Mujdža, Vršajević, Dilaver, Karahmet.
Lijevi bekovi: Kolašinac, Kvesić, Subašić, Bevab.
Zadnji vezni: Sesar, Salihović, Hadžić, Zahirović, Rahimić, Zolotić, Cocalić.
Vezni/Ofanzivni vezni: Pjanić, Misimović, Ibričić, Huseijnović, Svraka, Vrančić, Grahovac, Sušić, Alispahić, Medunjanin.
Krila: Stevanović, Hajrović, Višća, Lulić, Nadarević, Maletić.
Napad: Džeko, Ibišević, Muslimović, Zec, Mahmutović, Fajić, Maletić, Djurić, Mešanović, Atajić, Hodžić, Hrgota, Hadžić, Vukčić.
Eto, ako sam koga zaboravio, oprostite.
Ako cemo realno Coca trenutno igra u najjacem klubu od svih nasih zadnjih veznih (ako izuzmemo Seju).Uz to je standardan i vjerojatno ce ove godine igrati europa ligu.Momak zasluzuje sansu,da pokaze sta zna.Mnogi su ovdje omalozavali i Zukanovica,pa ga sada dizu u nebesa.calcio je napisao/la:Kazu da se u Izraelu igra najbolji fudbal.Coach22 je napisao/la:Al si ti smiješan a nešto govorite za Cocalića , izadji malo u Evropu ,pojma nemate vi od fudbalu ...calcio je napisao/la:Trebamo forsirati Besica kao zadnjeg veznog, kao sto je Susic radio jedno vrijeme. Istina da ne igra u jakoj ligi ali pitanje je vremena kada ce preci negdje, momak zna igrati.
Evo highlights iz prosle sezone. tamo u Madjarskoj igra kao stoper
" onclick="window.open(this.href);return false;
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Stvarno izgleda da Begic radi odlican posao za sada. A bio je u komitetu tako da mu vjeruje i UEFA. On i Iljo, Suljo i Ceko kao nebo i zemlja.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
pu pu pu pu, ne pominji tu olos, taman sam ih bio smetno.Cartman je napisao/la:Stvarno izgleda da Begic radi odlican posao za sada. A bio je u komitetu tako da mu vjeruje i UEFA. On i Iljo, Suljo i Ceko kao nebo i zemlja.

I ja sam, jedva sam se sjetio imena ovog zadnjeg.Batko je napisao/la:pu pu pu pu, ne pominji tu olos, taman sam ih bio smetno.Cartman je napisao/la:Stvarno izgleda da Begic radi odlican posao za sada. A bio je u komitetu tako da mu vjeruje i UEFA. On i Iljo, Suljo i Ceko kao nebo i zemlja.

i kar.aj brazila u finalu

"U cast velikog simbola. U cast raje i grada, kakvog nisam upoznao..."
- DonCorleone
- Kontakt:
@reformer
Super postava, samo promjeni Pjanica i Misimovica i imas postavu za kar.anje
Joj ako se pojacamo sa Hajrovicem, Bicakcicem i Kolasincem, dje ce nam smo biti kraj. Ima da u Brazilu naplatimo dugove zadnjih godina sa barem cetvrtfinale-om
.
Super postava, samo promjeni Pjanica i Misimovica i imas postavu za kar.anje

Joj ako se pojacamo sa Hajrovicem, Bicakcicem i Kolasincem, dje ce nam smo biti kraj. Ima da u Brazilu naplatimo dugove zadnjih godina sa barem cetvrtfinale-om

Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
----------------------------------Begovic-----------------------------------------
-------------Mujdza-----Spahic---------Zukanovic--------Kolasinac----------
---------------------------Pjanic------Salihovic-------------------------------
-------------Hajrovic--------------------------------Lulic---------------------
------------------------Ibisevic--------Dzeko-----------------------------------
-------------Mujdza-----Spahic---------Zukanovic--------Kolasinac----------
---------------------------Pjanic------Salihovic-------------------------------
-------------Hajrovic--------------------------------Lulic---------------------
------------------------Ibisevic--------Dzeko-----------------------------------
Hvala bogu da i mi docekasmo ovakvu guzvu kvalitetnih igraca u repci!
Vazno je samo da ce se sa ovim novim igracima drasticno pojacat konkurencija, konacno cemo imat i opasnu klupu. Iako vec to donekle imamo sa Stevanovicem i Viscom, ali sad ce bit jos bolje. Postajemo sve ozbiljniji.
Ne samo to, vec i da imas zalihe za povrede/suspenzije, uvijek neko fali, ja se ne sjecam utakmice kada smo bili kompletni?Cartman je napisao/la:Vazno je samo da ce se sa ovim novim igracima drasticno pojacat konkurencija, konacno cemo imat i opasnu klupu. Iako vec to donekle imamo sa Stevanovicem i Viscom, ali sad ce bit jos bolje. Postajemo sve ozbiljniji.
Izet Hajrović će igrati za BiH.
One nesuglasice između njega sa jedne i Džeke i Emira sa druge strane su otklonjene, tako da se samo čeka da dobije dozvolu od UEFE za promjenu sportskog državljanstva.
One nesuglasice između njega sa jedne i Džeke i Emira sa druge strane su otklonjene, tako da se samo čeka da dobije dozvolu od UEFE za promjenu sportskog državljanstva.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Bicakcic, Hadzic, Hajrovic, Kolasinac, super ce ovo da bude.
Za kraj kvalifikacija i Brazil dovoljno igraca.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
I jos Saida Husejinovica momciluko.Elegant je napisao/la:Bicakcic, Hadzic, Hajrovic, Kolasinac, super ce ovo da bude.
1946
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
da Zolotic nije imao onu povredu, ja bi njega gurnuo u rep. prije Hadzica 
A nadam se da ce i Huseinovic dobiti priliku

A nadam se da ce i Huseinovic dobiti priliku

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Kad je ovako vec Begic dobro krenuo,trebao bi otici i do Engleske,bolje receno Newcastlea po Harisa Vuckica.Momak nije izgubljen jos definitivno za nas,a mali ima potencijala.Uz to je jos clan tima koji igra u jednoj od najjacih liga na svijetu.Sigurno bi i on volio igrati na SP,a ovako ce ako bude "Janez" to gledati samo preko TV-a 

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
i šta, kad dobije tu dozvolu, može biti pozvan u reprezentaciju ili ima još procedura ?ceze je napisao/la:Izet Hajrović će igrati za BiH.

Odlazi Safete.
+1 pokupit sve što ima imalo veze s nama,,jao Vučkić , Hrgota , ArslanagićAdi_Zepce je napisao/la:Kad je ovako vec Begic dobro krenuo,trebao bi otici i do Engleske,bolje receno Newcastlea po Harisa Vuckica.Momak nije izgubljen jos definitivno za nas,a mali ima potencijala.Uz to je jos clan tima koji igra u jednoj od najjacih liga na svijetu.Sigurno bi i on volio igrati na SP,a ovako ce ako bude "Janez" to gledati samo preko TV-a

daj nam sve
Nema više procedura, samo što se ova promjena može odužiti na par mjeseci.AeGon099 je napisao/la:i šta, kad dobije tu dozvolu, može biti pozvan u reprezentaciju ili ima još procedura ?ceze je napisao/la:Izet Hajrović će igrati za BiH.
E da je levat bio pametan do sad je mogao igrati za repku i poštediti sebe i ostale svađa sa Džekom i Spahom.
Ali dobro se završilo sve.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Google [Bot] i 12 gostiju.