Izet Hajrovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Izet Hajrovic
Frajer ce igrat u prvih 11 u repki,veoma brzo...
Nije to sprdnja koja je tu reda radi..
Nije to sprdnja koja je tu reda radi..
Ma nije njega Pape gled'o,nema on te kanale a ne zna covjek se ebavati preko streama.

1946
Uz malo korekcije možda bi se od Izeta za par godina mogao napraviti i napadač ?
Izete dobro ti nama dosao a Sejo posebne cestitke zasluzuje sto si i ti nas buduci zmaj... Svi oni koji su te podcjenjivali shvati ce vrlo brzo koliko smo dobili vasim dolaskom u repku i sveti dres...
Mogao bi se Izmet negdje slozit do kraja augusta. Momak je prekuco svic ligu.
Malo mi baca na Sacirija, samo sto jos ima i slobodnjak.
On i Stevo ce vodit veliku borbu za status prve izmjene na desnom krilu. Ako uopste igrao za nas.
On i Stevo ce vodit veliku borbu za status prve izmjene na desnom krilu. Ako uopste igrao za nas.
jbte koji si ti lik gore ga vrijedjas u imenu a dole se nadaš da ce biti na desnom krilu...floyd je napisao/la:Mogao bi se Izmet negdje slozit do kraja augusta. Momak je prekuco svic ligu.

Semper Fidelis
Ne treba nam napadac, nismo nikada imali problema s napadacima, nama upravo treba igrac njegovog profila. A za napad se ne sekiram , uvijek neko izroni novi.Batko je napisao/la:Uz malo korekcije možda bi se od Izeta za par godina mogao napraviti i napadač ?
Hajrović: Zahvalan sam Švicarskoj, ali izabrao sam BiH zbog karijere
Momak je izgleda dobar igrac, al nama trebaju igraci koji igraju srcem. Da sam Susic, provjerio bih ovu izjavu s njim, ako je ovo rekao i ovo misli ne bih ga zvao.
Momak je izgleda dobar igrac, al nama trebaju igraci koji igraju srcem. Da sam Susic, provjerio bih ovu izjavu s njim, ako je ovo rekao i ovo misli ne bih ga zvao.
onda komotno možemo odbaciti i Medunjanina i Begovića , jer su oni na isti način odabrali BiH ..
ne trabunjajte , ovakvog igrača ne možemo i ne smijemo izgubiti .. pogotovo kada je dosta toga obavljeno i sa Izetom , i što se tiče papirologije..

ne trabunjajte , ovakvog igrača ne možemo i ne smijemo izgubiti .. pogotovo kada je dosta toga obavljeno i sa Izetom , i što se tiče papirologije..
ne izmišljajte toplu vodu, ovakav profil igrača nam treba .. da ulazi sa krila u sredinu i da šutira na gol, a hvala dragom Allahu, ima odličan šut .. zna nabacit', a i podvalit' loptuBatko je napisao/la:Uz malo korekcije možda bi se od Izeta za par godina mogao napraviti i napadač ?

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Pola repke nam igra jer nije moglo za druge drzave i on bi sad odbacio takav potencijal kakav je hajrovic ?
kakvo ba srce, taj vakat je prosao..dobrodosao izete

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Pa ne, samo kazem, jer krila imamo, Lulic, Stevanovic i Visca su se lijepo pokazali.....JTS je napisao/la:ne izmišljajte toplu vodu, ovakav profil igrača nam treba .. da ulazi sa krila u sredinu i da šutira na gol, a hvala dragom Allahu, ima odličan šut .. zna nabacit', a i podvalit' loptuBatko je napisao/la:Uz malo korekcije možda bi se od Izeta za par godina mogao napraviti i napadač ?
Mene vise brine sto Dzeko i Ibi polagano ulaze u najbolje godine i moramo biti spremni ih zamijeniti a ruku na srce, nemamo napdaca ni na vidiku.

-
- Kontakt:
Dobar je, treba nam, al i dalje sam misljenja da ne treba ici na SP, prikljuciti ga tek za euro kvalifikacije...
iskočiti će već neki napadač kad Edin i Vedo budu pred kraj karijere .. ima Atajić, Mešanović, Maletić, Hodžić, itd .. uspjeti će neki od njih, a pojaviti će se i neki novi .. lijeva strana je beton (Lule, Sejo), a desna će također biti beton (Mujdža, Izet)Batko je napisao/la:Pa ne, samo kazem, jer krila imamo, Lulic, Stevanovic i Visca su se lijepo pokazali.....JTS je napisao/la:ne izmišljajte toplu vodu, ovakav profil igrača nam treba .. da ulazi sa krila u sredinu i da šutira na gol, a hvala dragom Allahu, ima odličan šut .. zna nabacit', a i podvalit' loptuBatko je napisao/la:Uz malo korekcije možda bi se od Izeta za par godina mogao napraviti i napadač ?
Mene vise brine sto Dzeko i Ibi polagano ulaze u najbolje godine i moramo biti spremni ih zamijeniti a ruku na srce, nemamo napdaca ni na vidiku.

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Odrzace njemu Spaha bukvicu na temu postupaka iz proslosti, u to sam uvjeren. Ako ima makar malo istine u onim napisima medija, to ce se morati uraditi zbog mira u kuci ...amko27 je napisao/la:Hajrović: Zahvalan sam Švicarskoj, ali izabrao sam BiH zbog karijere
Nije ni njemu lako tamo u Svicarskoj, previse su se okomili na njega, sta ste ocekivali da izjavi, iovako je bacio ulje na vatru, malo spusta loptu i to je to....Za nas treba da bude zadovoljstvo da ce igrati za nas, srcem kao i ostali, pa vidjecete kada izadje na teren, profesionalac je on, a u Zenici bi i kamen srcem zaigrao kad rulja s tribina zaori.....
Uostalom, iako ne vjerujem u to, cak i da ne bude igrao srcem i zezao se u bh dresu, lako ga je odstraniti, neka njemu naseg sportskog drzavljanstva, zatrebace on nama.
Uostalom, iako ne vjerujem u to, cak i da ne bude igrao srcem i zezao se u bh dresu, lako ga je odstraniti, neka njemu naseg sportskog drzavljanstva, zatrebace on nama.
amko27 je napisao/la:Hajrović: Zahvalan sam Švicarskoj, ali izabrao sam BiH zbog karijere
Pošteno od momka,,ha ja šta je trebo folirat da voli ,umire za Bosnom šta li,,,, ovim mi je porasto u očima...samo iskreno al, igra mora biti na najvišem nivou
amko27 je napisao/la:Hajrović: Zahvalan sam Švicarskoj, ali izabrao sam BiH zbog karijere

Danas je sve interes a mi moramo biti top da bi privlacili igrace koji donose dodatni kvalitet pa ljudi imamo primjer Hrvata koji vec 15 godina igraju zavrsnice prvenstava i samo primjeniti njihov recept.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
pa da, hrvati su igrali završnice prvenstava i na taj način privlačili dijasporce .. ali ni oni nisu iz vedra neba uspjeli doći do tih završnica prvenstava , sa nekim šklj igračima .. hrvatska je imala dovoljno sreće da je dobila jednu veoma jaku reprezentaciju čim se osnovala . mi nismo , već smo morali ganjati igrače , te onda nismo imali sposobnih trenera , fudbalski savez nam je bio u kur.cu .. sada sve polako dolazi na svoje mjesto , dovoljno govori ovo što je uradio Begić u vezi Kolašinca .. bolji dani definitivno dolaze za ovu reprezentaciju.bhsport je napisao/la:amko27 je napisao/la:Hajrović: Zahvalan sam Švicarskoj, ali izabrao sam BiH zbog karijere
Momak je izgleda dobar igrac, al nama trebaju igraci koji igraju srcem. Da sam Susic, provjerio bih ovu izjavu s njim, ako je ovo rekao i ovo misli ne bih ga zvao.a zasto je Seferovic zaigrao za svicu nego zbog karijere ili zasto Ibra promijeni onoliko klubova samo zbog karijere.
Danas je sve interes a mi moramo biti top da bi privlacili igrace koji donose dodatni kvalitet pa ljudi imamo primjer Hrvata koji vec 15 godina igraju zavrsnice prvenstava i samo primjeniti njihov recept.
gdje nismo imali problema s napadacima?biskitt je napisao/la:Ne treba nam napadac, nismo nikada imali problema s napadacima, nama upravo treba igrac njegovog profila. A za napad se ne sekiram , uvijek neko izroni novi.Batko je napisao/la:Uz malo korekcije možda bi se od Izeta za par godina mogao napraviti i napadač ?

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Trenutno korisnika/ca: Beduin, Nerminator77 i 39 gostiju.