I to treba, na dijeti + trening ?likusa je napisao/la:ubi me traka za trcanje
@gio ja se preznojio, a sve živo bilo otvoreno, umro bukvalno spavajući
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
I to treba, na dijeti + trening ?likusa je napisao/la:ubi me traka za trcanje
I to treba, na dijeti + trening ?Dex je napisao/la:likusa je napisao/la:ubi me traka za trcanje
Ja sam jutros u 2 išo trčatlikusa je napisao/la: dafin nakav osjecaj kad crknes i oznojis se
ja veceras kontam malo biciklo krug napravitDex je napisao/la:Ja sam jutros u 2 išo trčatlikusa je napisao/la: dafin nakav osjecaj kad crknes i oznojis se
![]()
Zaboravio sam taj osjećaj kad se trči, bukvalno sva negativna energija ispari
Aj forum sanjogio10 je napisao/la:Koliko sam ja napaćen, sanjao sam forum, lafo ustao u 4 poslije podne i bilo mi smjesno da napisem ovdje na chat dobro jutro a ono 16![]()
![]()
koji sam ja bolesnik
Deja vu je najzayebaniji osjećajDex je napisao/la: Aj forum sanjo![]()
![]()
Ja sam neku noć fb, i jučer deja vu, ono bi što sam sanjo
likusa je napisao/la: ..ja imam traku u kuci kupili u Robotu prije 3 god i samo sluzila za haljine da stavim
Ja sam imo biciklo ono sobno, 5 godina služilo da se penjem na onaj krevet na sprat, nije bilo ljestvilikusa je napisao/la: ja veceras kontam malo biciklo krug napravit![]()
..ja imam traku u kuci kupili u Robotu prije 3 god i samo sluzila za haljine da stavim
She is so hotgio10 je napisao/la:#SexySenorita
Jedva sam se nagovorio da pustim, ne mogu ovog levata Juicea nikakogio10 je napisao/la:
Pogledaj plavke![]()
gio10 je napisao/la:Ma dobar je Juice, meni je gotivan![]()
Smanji samozadovoljavanje i bices izdrzljivijiiVar je napisao/la:Kako izdržat'?
Ja znam cesto dozivit dobar Deja Vu, stojim kraj zidica (na Jali mjesto) i gledam dobre guzove i sise i imam Deja VuDex je napisao/la:Ja sam imo biciklo ono sobno, 5 godina služilo da se penjem na onaj krevet na sprat, nije bilo ljestvilikusa je napisao/la: ja veceras kontam malo biciklo krug napravit![]()
..ja imam traku u kuci kupili u Robotu prije 3 god i samo sluzila za haljine da stavim![]()
Večeras opet kontam đir po kraju, jedno 5 kilometara, valjda mur'ju niko neće zvat![]()
@gio Koliko sam samo puta Deja vu doživio, pa to nije normalno
Trenutno korisnika/ca: kraljttbvb i 62 gosta.