Izet Hajrovic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

ahmic
Kontakt:

Re: Izet Hajrovic

Post Postao/la ahmic » 28 jul 2013, 11:54

Frajer ce igrat u prvih 11 u repki,veoma brzo...
Nije to sprdnja koja je tu reda radi..

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 28 jul 2013, 12:02

Ma nije njega Pape gled'o,nema on te kanale a ne zna covjek se ebavati preko streama.

:mrgreen:
1946

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 28 jul 2013, 12:36

Uz malo korekcije možda bi se od Izeta za par godina mogao napraviti i napadač ?

mujdza
Kontakt:

Post Postao/la mujdza » 28 jul 2013, 12:38

Izete dobro ti nama dosao a Sejo posebne cestitke zasluzuje sto si i ti nas buduci zmaj... Svi oni koji su te podcjenjivali shvati ce vrlo brzo koliko smo dobili vasim dolaskom u repku i sveti dres...

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 28 jul 2013, 14:18

Mogao bi se Izmet negdje slozit do kraja augusta. Momak je prekuco svic ligu.
Malo mi baca na Sacirija, samo sto jos ima i slobodnjak.

On i Stevo ce vodit veliku borbu za status prve izmjene na desnom krilu. Ako uopste igrao za nas.

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 28 jul 2013, 14:29

floyd je napisao/la:Mogao bi se Izmet negdje slozit do kraja augusta. Momak je prekuco svic ligu.
Malo mi baca na Sacirija, samo sto jos ima i slobodnjak.

On i Stevo ce vodit veliku borbu za status prve izmjene na desnom krilu. Ako uopste igrao za nas.
jbte koji si ti lik gore ga vrijedjas u imenu a dole se nadaš da ce biti na desnom krilu...

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Semper Fidelis

biskitt
Kontakt:

Post Postao/la biskitt » 28 jul 2013, 14:49

Batko je napisao/la:Uz malo korekcije možda bi se od Izeta za par godina mogao napraviti i napadač ?
Ne treba nam napadac, nismo nikada imali problema s napadacima, nama upravo treba igrac njegovog profila. A za napad se ne sekiram , uvijek neko izroni novi.

amko27
Kontakt:

Post Postao/la amko27 » 29 jul 2013, 09:25

Hajrović: Zahvalan sam Švicarskoj, ali izabrao sam BiH zbog karijere

Momak je izgleda dobar igrac, al nama trebaju igraci koji igraju srcem. Da sam Susic, provjerio bih ovu izjavu s njim, ako je ovo rekao i ovo misli ne bih ga zvao.

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 29 jul 2013, 09:26

onda komotno možemo odbaciti i Medunjanina i Begovića , jer su oni na isti način odabrali BiH .. :roll:
ne trabunjajte , ovakvog igrača ne možemo i ne smijemo izgubiti .. pogotovo kada je dosta toga obavljeno i sa Izetom , i što se tiče papirologije..

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 29 jul 2013, 09:36

Batko je napisao/la:Uz malo korekcije možda bi se od Izeta za par godina mogao napraviti i napadač ?
ne izmišljajte toplu vodu, ovakav profil igrača nam treba .. da ulazi sa krila u sredinu i da šutira na gol, a hvala dragom Allahu, ima odličan šut .. zna nabacit', a i podvalit' loptu :D
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 29 jul 2013, 09:40

Pola repke nam igra jer nije moglo za druge drzave i on bi sad odbacio takav potencijal kakav je hajrovic ? :lol: kakvo ba srce, taj vakat je prosao..dobrodosao izete
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 29 jul 2013, 09:42

JTS je napisao/la:
ne izmišljajte toplu vodu, ovakav profil igrača nam treba .. da ulazi sa krila u sredinu i da šutira na gol, a hvala dragom Allahu, ima odličan šut .. zna nabacit', a i podvalit' loptu :D
Pa ne, samo kazem, jer krila imamo, Lulic, Stevanovic i Visca su se lijepo pokazali.....

Mene vise brine sto Dzeko i Ibi polagano ulaze u najbolje godine i moramo biti spremni ih zamijeniti a ruku na srce, nemamo napdaca ni na vidiku. :mrgreen:

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 29 jul 2013, 09:42

Dobar je, treba nam, al i dalje sam misljenja da ne treba ici na SP, prikljuciti ga tek za euro kvalifikacije...

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 29 jul 2013, 10:03

Batko je napisao/la:
JTS je napisao/la:
Pa ne, samo kazem, jer krila imamo, Lulic, Stevanovic i Visca su se lijepo pokazali.....

Mene vise brine sto Dzeko i Ibi polagano ulaze u najbolje godine i moramo biti spremni ih zamijeniti a ruku na srce, nemamo napdaca ni na vidiku. :mrgreen:
iskočiti će već neki napadač kad Edin i Vedo budu pred kraj karijere .. ima Atajić, Mešanović, Maletić, Hodžić, itd .. uspjeti će neki od njih, a pojaviti će se i neki novi .. lijeva strana je beton (Lule, Sejo), a desna će također biti beton (Mujdža, Izet) :D mi kad igramo, najviše napadamo preko lijeve strane, sada ćemo imati balans, Lule i Sejo će biti odmorniji, neće se forsirati toliko, samo tim će biti opasniji .. Stevo će dati dubinu, Višća može također, odbrana nam je iz dana u dan jača, sve više igrača u odbrani imamo, a nekad nam je to bila najveća boljka
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 29 jul 2013, 10:13

amko27 je napisao/la:Hajrović: Zahvalan sam Švicarskoj, ali izabrao sam BiH zbog karijere

Momak je izgleda dobar igrac, al nama trebaju igraci koji igraju srcem. Da sam Susic, provjerio bih ovu izjavu s njim, ako je ovo rekao i ovo misli ne bih ga zvao.
Odrzace njemu Spaha bukvicu na temu postupaka iz proslosti, u to sam uvjeren. Ako ima makar malo istine u onim napisima medija, to ce se morati uraditi zbog mira u kuci ...

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 29 jul 2013, 10:17

Nije ni njemu lako tamo u Svicarskoj, previse su se okomili na njega, sta ste ocekivali da izjavi, iovako je bacio ulje na vatru, malo spusta loptu i to je to....Za nas treba da bude zadovoljstvo da ce igrati za nas, srcem kao i ostali, pa vidjecete kada izadje na teren, profesionalac je on, a u Zenici bi i kamen srcem zaigrao kad rulja s tribina zaori.....

Uostalom, iako ne vjerujem u to, cak i da ne bude igrao srcem i zezao se u bh dresu, lako ga je odstraniti, neka njemu naseg sportskog drzavljanstva, zatrebace on nama.

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 29 jul 2013, 10:48

amko27 je napisao/la:Hajrović: Zahvalan sam Švicarskoj, ali izabrao sam BiH zbog karijere

Pošteno od momka,,ha ja šta je trebo folirat da voli ,umire za Bosnom šta li,,,, ovim mi je porasto u očima...samo iskreno al, igra mora biti na najvišem nivou

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 29 jul 2013, 11:12

:) a zasto je Seferovic zaigrao za svicu nego zbog karijere ili zasto Ibra promijeni onoliko klubova samo zbog karijere.
Danas je sve interes a mi moramo biti top da bi privlacili igrace koji donose dodatni kvalitet pa ljudi imamo primjer Hrvata koji vec 15 godina igraju zavrsnice prvenstava i samo primjeniti njihov recept.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 29 jul 2013, 11:20

bhsport je napisao/la:

:) a zasto je Seferovic zaigrao za svicu nego zbog karijere ili zasto Ibra promijeni onoliko klubova samo zbog karijere.
Danas je sve interes a mi moramo biti top da bi privlacili igrace koji donose dodatni kvalitet pa ljudi imamo primjer Hrvata koji vec 15 godina igraju zavrsnice prvenstava i samo primjeniti njihov recept.
pa da, hrvati su igrali završnice prvenstava i na taj način privlačili dijasporce .. ali ni oni nisu iz vedra neba uspjeli doći do tih završnica prvenstava , sa nekim šklj igračima .. hrvatska je imala dovoljno sreće da je dobila jednu veoma jaku reprezentaciju čim se osnovala . mi nismo , već smo morali ganjati igrače , te onda nismo imali sposobnih trenera , fudbalski savez nam je bio u kur.cu .. sada sve polako dolazi na svoje mjesto , dovoljno govori ovo što je uradio Begić u vezi Kolašinca .. bolji dani definitivno dolaze za ovu reprezentaciju.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 29 jul 2013, 11:40

biskitt je napisao/la:
Ne treba nam napadac, nismo nikada imali problema s napadacima, nama upravo treba igrac njegovog profila. A za napad se ne sekiram , uvijek neko izroni novi.
gdje nismo imali problema s napadacima? :lol: :lol: :lol: :lol:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.