Dogovoreno,mada poraz ti je i na terenu i izvan terena.Maestro^^ je napisao/la:
Poslije. Da mogu da se radujem kad Velez mazne sva 3 boda.

Za staklo mi je svejedno.

Dobro samo nemoj reci da nisam upozorio.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Dogovoreno,mada poraz ti je i na terenu i izvan terena.Maestro^^ je napisao/la:

Taman fino , imam jedno 15 dana da se pripremim.AgresivnoDjubre je napisao/la:Dogovoreno,mada poraz ti je i na terenu i izvan terena.Maestro^^ je napisao/la:

Dobro samo nemoj reci da nisam upozorio.

Samo nemoj ko prosli put da vas dodje onako malo.Ostavite 2 momka da pokupe trans,mogao je komotno pasti.Maestro^^ je napisao/la: Taman fino , imam jedno 15 dana da se pripremim.
Za to nemas problema.

Ako bude sad dobar rezultat u Sirokom i onda pobjeda kuci protiv Leotara , mozda i dodje veci broj.AgresivnoDjubre je napisao/la:Samo nemoj ko prosli put da vas dodje onako malo.Ostavite 2 momka da pokupe trans,mogao je komotno pasti.Maestro^^ je napisao/la: Taman fino , imam jedno 15 dana da se pripremim.
Za to nemas problema.
Pozz

Vidjet cemo,daj Boze da vas dodje sto vise.Maestro^^ je napisao/la:
Ako bude sad dobar rezultat u Sirokom i onda pobjeda kuci protiv Leotara , mozda i dodje veci broj.
Ali mislim da ne gine opet 1 bus.
Pozz i tamo.
Kazem i ja to.AgresivnoDjubre je napisao/la:Vidjet cemo,daj Boze da vas dodje sto vise.Maestro^^ je napisao/la:
Ako bude sad dobar rezultat u Sirokom i onda pobjeda kuci protiv Leotara , mozda i dodje veci broj.
Ali mislim da ne gine opet 1 bus.
Pozz i tamo.
Vidjet cemo sve,al bodovi ostaju u Zenici.

Devil zaboravio na nas kako je otišo u Sochauxkarlovacko je napisao/la:Meni je devil jedina nada. Al' kako sam ga spomen'o nema ga na forumu vise .

Ima da me izbavi iz ovog crnila vjeruj mi .Igrat' cu i za Zvezdu nije problem nikakav .Dex je napisao/la:Devil zaboravio na nas kako je otišo u Sochauxkarlovacko je napisao/la:Meni je devil jedina nada. Al' kako sam ga spomen'o nema ga na forumu vise .
Sutra ponovo noćno trčanje

Samo ne prihvataš Sarajevokarlovacko je napisao/la:Ima da me izbavi iz ovog crnila vjeruj mi .Igrat' cu i za Zvezdu nije problem nikakav .Dex je napisao/la:Devil zaboravio na nas kako je otišo u Sochauxkarlovacko je napisao/la:Meni je devil jedina nada. Al' kako sam ga spomen'o nema ga na forumu vise .
Bjez' odo kunjat,vozdra .

Ima da me izbavi iz ovog crnila vjeruj mi .Igrat' cu i za Zvezdu nije problem nikakav .Dex je napisao/la:
Devil zaboravio na nas kako je otišo u Sochaux

[/quote]
[/quote] 
  [/quote]
[/quote] 

lijepo spavajte
 lijepo spavajte
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 155 gostiju.