To ti neko od familije radi u Ovako firmi ?Maestro^^ je napisao/la:
Dodaj i mene tu , eto.
Pun ih frizider jbt , pa ih ja moram rijesavati.

Komercijalista.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
To ti neko od familije radi u Ovako firmi ?Maestro^^ je napisao/la:
Dodaj i mene tu , eto.

AgresivnoDjubre je napisao/la:Maestro^^ je napisao/la:
Auu , strasno.
Ja ne mogu vala nista sebi praviti za sehur , mrsko mi , te cu namazati u somun nutelle i ganola.
Ma ne mogu ni ja nista sad pravit,sutra cu.

Ma jok. Starci mi u policiji radeAgresivnoDjubre je napisao/la:To ti neko od familije radi u Ovako firmi ?Maestro^^ je napisao/la:
Dodaj i mene tu , eto.
Komercijalista.

, a ja wannabe huligan.
  , a ja wannabe huligan.   

Ma neces,nemoj tako razmisljati.karlovacko je napisao/la:
Meni ostalo bureka od iftara ima da krepam zedan sutra .

Ma dje necu ba,valja izdurat' .Sutra 40.stepeni najavili .AgresivnoDjubre je napisao/la:Ma neces,nemoj tako razmisljati.karlovacko je napisao/la:
Meni ostalo bureka od iftara ima da krepam zedan sutra .
@Maestro^^
Cujemo se za 20 godina.

Fasovat ces.Ni stari te nece prepoznati.Maestro^^ je napisao/la:Ocekivan odgovor.

Eto mene u Zenicu na tekmu u 4. kolu.

Ajd valjda se neću razbolit
 Ajd valjda se neću razbolit 

tamo može šta mu duša poželi, samo da zna engleski tečno
 tamo može šta mu duša poželi, samo da zna engleski tečno  
Kvota ti spala na 23 da dobijas mec.Maestro^^ je napisao/la:
@Agresivni

Kad se ja pocnem braniti , pa te na kontre uhvatim.
Ovamo Neretva laganica , sta gore ima fino za rashladiti ?

Pripremas se,pametno .Dex je napisao/la:Joj kakvo noćno trčanje, još samo u šorcuAjd valjda se neću razbolit

Volim ja iznenadjenja , pa cu staviti koju kermu na to.AgresivnoDjubre je napisao/la:Kvota ti spala na 23 da dobijas mec.Maestro^^ je napisao/la:
@Agresivni

Kad se ja pocnem braniti , pa te na kontre uhvatim.
Ovamo Neretva laganica , sta gore ima fino za rashladiti ?
Zeljezara.

Vraćam kondiciju, sreća velika, čudo mi niko muriju nije zvao, il da me u Jagomir šalju što sam u 3 trčokarlovacko je napisao/la:Pripremas se,pametno .Dex je napisao/la:Joj kakvo noćno trčanje, još samo u šorcuAjd valjda se neću razbolit

Mene vise niko ne moze vratit' .Dex je napisao/la:Vraćam kondiciju, sreća velika, čudo mi niko muriju nije zvao, il da me u Jagomir šalju što sam u 3 trčokarlovacko je napisao/la:Pripremas se,pametno .Dex je napisao/la:Joj kakvo noćno trčanje, još samo u šorcuAjd valjda se neću razbolit

Biraj hoces daun prije tekme ili poslije.Maestro^^ je napisao/la: Volim ja iznenadjenja , pa cu staviti koju kermu na to.

Vidit cemo tu Zeljezaru aBd.

Poslije. Da mogu da se radujem kad Velez mazne sva 3 boda.AgresivnoDjubre je napisao/la:Biraj hoces daun prije tekme ili poslije.Maestro^^ je napisao/la: Volim ja iznenadjenja , pa cu staviti koju kermu na to.

Vidit cemo tu Zeljezaru aBd.
Mozes birati i koje staklo hoces.

Mene vise niko ne moze vratit' .karlovacko je napisao/la:
Vraćam kondiciju, sreća velika, čudo mi niko muriju nije zvao, il da me u Jagomir šalju što sam u 3 trčo
 [/quote]
[/quote]
To sam i ja mislio, al eto 5 kilometara otrčah, alkohol izašo iz mene 100 %Dex je napisao/la:Mene vise niko ne moze vratit' .karlovacko je napisao/la:
Vraćam kondiciju, sreća velika, čudo mi niko muriju nije zvao, il da me u Jagomir šalju što sam u 3 trčo
 [/quote]
[/quote]

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.