RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

MostaracVelezovac
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la MostaracVelezovac » 28 jul 2013, 21:37

moRAja je napisao/la:MV puno ti solis pamet na ovom forumu i preko toga mogu preci ali da napises " ko drzi grad " jesi li svjestan da si se posrao po hiljadama onih ispod zemlje koji su dali zivote da bi danas slobodno setali mahalom ceenicom lukom santicevom. Kako te nije stid to pisat iz pm. Ne smatram se vecim velezovcem ni od tebe ni petog ni desetog jer je znam da svi mi volimo nasu svetinju i svak na svoj nacin. Presro si brate ito dobro. Sa posta o pustim i realno nemogucim zeljama o stadionu doveo si nekog kamenjarka na nasu temu da provocira i neka su vam ugasili stream radi takvih kao ti i netreba vam dat da gledate Lezve
Ti si dobro nagal i ljut. I kad se naljutis uopste ne mislis ni sta pricas ni sta pises.
Vrati se unazad i vidjet ces da nista od toga sto ti tvrdis da sam uradio ja uradio nisam. Samo sam ti odgovorio zasto price o stadionu u SL su bajke.

Ne znam uopste sta je tebi ni zasto se ljutis. Nisi mi jasan nikako. Ali eto, kad ohladis, valjda ces skontat.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 28 jul 2013, 21:40

moRAja je napisao/la:MV puno ti solis pamet na ovom forumu i preko toga mogu preci ali da napises " ko drzi grad " jesi li svjestan da si se posrao po hiljadama onih ispod zemlje koji su dali zivote da bi danas slobodno setali mahalom ceenicom lukom santicevom. Kako te nije stid to pisat iz pm. Ne smatram se vecim velezovcem ni od tebe ni petog ni desetog jer je znam da svi mi volimo nasu svetinju i svak na svoj nacin. Presro si brate ito dobro. Sa posta o pustim i realno nemogucim zeljama o stadionu doveo si nekog kamenjarka na nasu temu da provocira i neka su vam ugasili stream radi takvih kao ti i netreba vam dat da gledate Lezve
moRAja, nemoj zafrkavat, nebranim MV ali nemoraš tako udarati po raji iz dijaspore.Što im netreba dat da gledaju Veleža?

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 28 jul 2013, 22:07

Ne znam kako ćemo napraviti stadion u sjevernom,odkuda novac za tu investiciju?Za stadion od 10-15000 treba bar isto toliko miliona,ja ne vidim da je neko voljan uložiti toliki novac ,pogotovo u ovakvoj ekonomskoj situaciji.Valja nama završiti ovaj u Vrapčićima,ako budu rezultati dobri neće biti daleko stadion nikome.Još da nabavimo reflektore pa da igramo u normalnom terminu bilo bi bar 30% više raje.Ovaj termin je baš nezgodan barem meni zbog posla jer radim od 7-19 i nema šanse da dođem na utakmicu.valjda ćemo i to dočekati......pozz
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 28 jul 2013, 22:46

Par dobro kretenskih postova .. ovaj se dopovezao dijaspore + ovi sanjari o SL .. cccc ... eo jos i ja da pridodam moj konsrtuktivni post ovoj kolekciji bisera
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 28 jul 2013, 23:05

ma dobit ćemo svakako jedan od simpatičnijih stadiona... ;)

za stadion u Sjevernom logoru nam treba oko 20 mil. eura da se napravi, a odakle lova?

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 28 jul 2013, 23:14

Evo dacu ja pola, samo dok mi se uplati regres i 13. plata.
Support Velez, It's logical! ★

moRAja
Kontakt:

Post Postao/la moRAja » 28 jul 2013, 23:26

kimbo je napisao/la:Par dobro kretenskih postova .. ovaj se dopovezao dijaspore + ovi sanjari o SL .. cccc ... eo jos i ja da pridodam moj konsrtuktivni post ovoj kolekciji bisera
Nisi trebao dodavat tvoj je svaki za Los Rosalesa. Jedino njima mozes prodavat svoje formacije ala Bobby Charlton
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 28 jul 2013, 23:39

moRAja je napisao/la:
kimbo je napisao/la:Par dobro kretenskih postova .. ovaj se dopovezao dijaspore + ovi sanjari o SL .. cccc ... eo jos i ja da pridodam moj konsrtuktivni post ovoj kolekciji bisera
Nisi trebao dodavat tvoj je svaki za Los Rosalesa. Jedino njima mozes prodavat svoje formacije ala Bobby Charlton
A nema sumnje da se ovaj njegov upis jasno odnosi na mene i na tebe.Nije mi jasno zašto nas lik ne stavi na ignore i gotovo.Jer očito je prepametan,neki nivo iznad nas.
Ne sviđa mu se doticanje dijaspore,ne sviđa mu se pozitivno maštanje,šta god da napišeš traži dlaku u jajetu.
Naporan momak.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

moRAja
Kontakt:

Post Postao/la moRAja » 28 jul 2013, 23:49

Moj tepsija nije on kriv sto ne konta. Ne smije covjek ni mastat,valjda im blize pjeske na ovaj sada nego na ovaj sto bi mi zeljeli i o kojem mastamo u SL. Ali stipu ih tebra radi ovakvih Velez i jest na ovim granama. Predmet supancije dok nas nekolicinu srce boli sto ne mozemo pjehe na utakmicu kako smo navikli. Ali libo me taki za takve,ima nas puno vise koji limovo Lezve i koji nedamo na njega.

Crvenarmija
Kontakt:

Post Postao/la Crvenarmija » 29 jul 2013, 00:07

E oko čega se vi svađate....Ko voli Velež doći će i pjehe do Vrapčića a ko neće tražiit će neku glupu ispriku.Pustite se ovih rasprava o stadionu.Ulažemo u ovaj stadion tako da o SL ne treba razmišljati,još.Hajmo malo pričat o sljedećoj utakmici protiv Širokog,nastavku prvenstva,...
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

moRAja
Kontakt:

Post Postao/la moRAja » 29 jul 2013, 00:15

Crvenarmija je napisao/la:E oko čega se vi svađate....Ko voli Velež doći će i pjehe do Vrapčića a ko neće tražiit će neku glupu ispriku.Pustite se ovih rasprava o stadionu.Ulažemo u ovaj stadion tako da o SL ne treba razmišljati,još.Hajmo malo pričat o sljedećoj utakmici protiv Širokog,nastavku prvenstva,...
Ma u pravu si brate ali ako cemo vec ulozit u ovaj stadion treba radit te semafore i OBAVEZNO poradit na parking mjestima jbte kad zavrsi utakmica isto korida ili neki vasar. A Siroki hm zajebano kao i svaki put. Jedino pokusat iskoristit njihov umor posto ce imat ovu utakmicu u kupu uefa. Zadnju sezonu smo bili blizu ali nategnu im sudija onaj penal. Samo otvoreno igrat pa sta nam bog da

moRAja
Kontakt:

Post Postao/la moRAja » 29 jul 2013, 00:33

Malo sam janpi pa pogrijesio cuj semafor. Na reflektore sam mislio

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 29 jul 2013, 00:58

Kada bi ispod velike tribine opremili neki kafic za navijace.Mogao bi klub i koju paru zaraditi.Ako nista da radi kada su neke jace utakmice.Onda tu ubaciti i artikle iz fan shopa sigurno bi bilo neke zarade.Svaki normalan klub to ima,naravno ne mislim na nasu ligu nego sire.To nije neka investicija ali vjerujem da bi isplatila,i uz to bi se povecao sadrzaj samog stadiona.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 29 jul 2013, 01:08

samo_lijevo je napisao/la:Kada bi ispod velike tribine opremili neki kafic za navijace.Mogao bi klub i koju paru zaraditi.Ako nista da radi kada su neke jace utakmice.Onda tu ubaciti i artikle iz fan shopa sigurno bi bilo neke zarade.Svaki normalan klub to ima,naravno ne mislim na nasu ligu nego sire.To nije neka investicija ali vjerujem da bi isplatila,i uz to bi se povecao sadrzaj samog stadiona.
Pogotovo se isplati kad su ovako utakmice na 40 stepeni, pa raja na poluvremenu trazi sta bilo da popije :)

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 29 jul 2013, 01:18

vm22 je napisao/la:
samo_lijevo je napisao/la:Kada bi ispod velike tribine opremili neki kafic za navijace.Mogao bi klub i koju paru zaraditi.Ako nista da radi kada su neke jace utakmice.Onda tu ubaciti i artikle iz fan shopa sigurno bi bilo neke zarade.Svaki normalan klub to ima,naravno ne mislim na nasu ligu nego sire.To nije neka investicija ali vjerujem da bi isplatila,i uz to bi se povecao sadrzaj samog stadiona.
Pogotovo se isplati kad su ovako utakmice na 40 stepeni, pa raja na poluvremenu trazi sta bilo da popije :)
Treba stvoriti naviku publici da kada krenu na utakmicu da nije samo sjedi,gledaj,nazad kuci.
Malo prije utakmice sa rajom posjediti pa malo na poluvremenu.Ako je pobjeda u bitnoj tekmi sto da ne i poslije tekme ostati.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 29 jul 2013, 01:24

Jel vas dosta vise
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 29 jul 2013, 06:44

Ovo na sportsport stranici za Amara Osima nije istina.
Amar se naljutio i dao ostavku ali Zeljo pokusava da ohladi situaciju pa su ga privolili da ode "na odmor", u nadi da ga zadrze. Cuj "odmor" u drugom kolu prvenstva. :roll:

Stvarni razlog razdora je manjak para. Zelji kasne plate 4. mjesec vec i Zeljo ima najveci dug u drzavi (uz Celik). Amar, radi toga ima sve manji autoritet, jer kako ces kontrolisat igraca kojeg ne placas? Zeljo ogromnu lovu daju na isplatu kamate od svog visemilionskog duga, a dok Velez otplacuje zadnjih 50,000 maraka svog duga.

Srusice se ovo sve ko kula od karata. A mene su kerzen i kompanija kritikovali 3-4 godine sto sam trubio da je stabilizacija kljuc. Eto vam sad pa gledajte raspad nestabilnih prvaka kako Borca tako i Zeljeznicara, samo zato sto nisu finansijsku stabilnost kluba stavili u prvi plan. Nastavi li se ovako, Velez ce za 2-3 godine imat samo Sirokog kao rivala za sampiona drzave. Svi ostali ce kolapsirati pod svojim dugovima ko EU.

A Amara Osima treba dovest u Velez da nam trenira juniore - ta bar ce mu plata bit na vakat! :mrgreen: :mrgreen:

Dje ste sad visegodisnji kriticari, yhebhem vas nestabilne! :mrgreen:
Zadnja izmjena: MostaracVelezovac, dana/u 29 jul 2013, 06:54, ukupno mijenjano 1 put.

Almir9
Kontakt:

Post Postao/la Almir9 » 29 jul 2013, 06:54

Ostavi se droge, makar u ovom mubarek mjesecu ;)

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 29 jul 2013, 06:57

Almir9 je napisao/la:Ostavi se droge, makar u ovom mubarek mjesecu ;)
Druze ziv ti meni bio, a ovo ti je sve istina i realnost, a informacije su ti iz prve ruke. Na kraju krajeva, ako mi ne vjerujes, pogledaj moje postove pazljivo i nekoliko godina unazad i vidit ces da ja nikad nisam sirio netacne informacije.

Ovo sve gore sto sam napisao je tako. Uostalom, cuce se.

Almir9
Kontakt:

Post Postao/la Almir9 » 29 jul 2013, 07:45

MostaracVelezovac je napisao/la:
Almir9 je napisao/la:Ostavi se droge, makar u ovom mubarek mjesecu ;)
Druze ziv ti meni bio, a ovo ti je sve istina i realnost, a informacije su ti iz prve ruke. Na kraju krajeva, ako mi ne vjerujes, pogledaj moje postove pazljivo i nekoliko godina unazad i vidit ces da ja nikad nisam sirio netacne informacije.

Ovo sve gore sto sam napisao je tako. Uostalom, cuce se.
Podatak o dugovima makar nije teško naći, tu samo imaš par grešaka...kao i za plate :)

Možda budeš u pravu jedino za odlazak Amara ali i tu ti šanse nisu prevelike :) A što se tiče treniranja juniora, malo poštovanja prema čovjeku koji je trofejniji od tvog kluba ;)

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.