ma znam a i yebe mi se za njihGunnerS je napisao/la:Ništa od tih snova... Prebaci se ti ko ja, budni junak, oslobodi svijet od zla

krecem tvojim putem

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
ma znam a i yebe mi se za njihGunnerS je napisao/la:Ništa od tih snova... Prebaci se ti ko ja, budni junak, oslobodi svijet od zla
Đesi ba, jesi fax završio, vratio se zavičaju,oženio ištaGunnerS je napisao/la:Pa gdje si legendo kućo stara... Nema te ko ni "feslije"
Ma ja sam uvjek isti ba. Nedam se ni jednom od togalegenda reala je napisao/la:Đesi ba, jesi fax završio, vratio se zavičaju,oženio ištaGunnerS je napisao/la:Pa gdje si legendo kućo stara... Nema te ko ni "feslije"![]()
Kod mene su snovi Sci-FiiVar je napisao/la:ja sanjam uvijek nekakve horore, crveni vjetar pješčani, oluje, demone
Kod mene su prije bili da me drogeraš neki ganja, a ja bježim kroz haustor i uvijek me ufati, zapnem za stepenicugio10 je napisao/la:Kod mene su snovi Sci-FiiVar je napisao/la:ja sanjam uvijek nekakve horore, crveni vjetar pješčani, oluje, demone
Vazda neki svemirski brodovo napadaju, bombardiraju
Ja na 12-tci razvaljujem a na 13-tci ne mogu dobit ni željuEvolution87 je napisao/la:al mi ne ide ovaj manager
ma bjezi vodim 2-0 protiv gradine u 80 minuti i na kraju izgubim 3-2GunnerS je napisao/la:Ja na 12-tci razvaljujem a na 13-tci ne mogu dobit ni željuEvolution87 je napisao/la:al mi ne ide ovaj manager
Ma i ja sam isti, nedam se ni jednom isto ko i tiGunnerS je napisao/la: Ma ja sam uvjek isti ba. Nedam se ni jednom od toga![]()
![]()
Kod tebe ?! Jel' i dalje podučavaš ovu djecu ovdje il ?!
ma igram, kontam barem cemo na manageru pobjedjivati. hocemo ali malo sutra. jedino komazec dobar, ne znam ni koga da dovedemGunnerS je napisao/la:To igraš sa ovim timom Sarajeva, pa onda nije ni čudo što si izgubio
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.