hvala bogu nisam vidio . . . koja FUJ utakmica i ligafedeltafrotta je napisao/la:oštećeni ste za nepostojeći ofsajd, sramota, ali navikli smo na to od divova
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
- ASD
- Kontakt:
Verbalni duel izmedju njega i Musemica.Damian je napisao/la:zasta dade savicu crveni?
I kako vas na kvarnjaka pokradose...tipicno pitarski19UM94 je napisao/la:hvala bogu nisam vidio . . . koja FUJ utakmica i ligafedeltafrotta je napisao/la:oštećeni ste za nepostojeći ofsajd, sramota, ali navikli smo na to od divova
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
pa ne daje se za to crveni karton jbemu...zuti maksimalno.ASD je napisao/la:Verbalni duel izmedju njega i Musemica.Damian je napisao/la:zasta dade savicu crveni?
pa koliko toga viđamo u svijetu, pa nista.
sudac prelos, osteceni jesmo, ebiga.
RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
- ASD
- Kontakt:
Tesko je bilo za procijeniti, jer je bilo bukvalno u centimetrima.fedeltafrotta je napisao/la:oštećeni ste za nepostojeći ofsajd, sramota, ali navikli smo na to od divova
1.pol ste fulali previše toga, primite glupi gol, sudac vam poništi čisti gol= idete kući bez zasluženog boda.
Šteta, jer ste prvo poluvrijeme izgledali jako dobro
Šteta, jer ste prvo poluvrijeme izgledali jako dobro
Uh,uh....uzeše vas dijelioci pravde. Valjda se prepali da će i njima biti skidanje 

- ASD
- Kontakt:
Sudija je bio katastrofalan, mada za utjehu, grijesio je na obje strane, Sarajevu je svirao dva nepostojeca ofsajda iako su bile ocigledne situacije.Damian je napisao/la:pa ne daje se za to crveni karton jbemu...zuti maksimalno.ASD je napisao/la:Verbalni duel izmedju njega i Musemica.Damian je napisao/la:zasta dade savicu crveni?
pa koliko toga viđamo u svijetu, pa nista.
sudac prelos, osteceni jesmo, ebiga.
blago rečeno katastrofa,tjerajte ovo **** metlom.nisu u stanju dodati na 5 metara cijelo poluvrijeme,užas 

Einigkeit und Recht und Freiheit
bili ste OK u prvom malo cak i bolji. drugo poluvrijeme nikad se nikom ne ponovilo
. sarajevo mozda bolje bas za 1 gol. sudija prelosh.

Od koga i mi gubimo..
Bekic, Radeljic, Kantar kriminalni. Pa ja ne smijem gledat kad onaj Radeljic vraca loptu golmanu, to ne moze nikako na dobro izaci. Meni nesto nije jasno, sva nasa pojacanja su u svojim bivsim klubovima bili nosioci igre i bili stvarno odlicni, npr. Kantar, Savic i onda dodju kod nas k'o da su prvi put loptu vidjeli.. Pa koga se prepadnete ?!
Đuric na klupi i to mi je potpuno nelogicno al' eto, jedino Crnov nesto pokusavao..

Bekic, Radeljic, Kantar kriminalni. Pa ja ne smijem gledat kad onaj Radeljic vraca loptu golmanu, to ne moze nikako na dobro izaci. Meni nesto nije jasno, sva nasa pojacanja su u svojim bivsim klubovima bili nosioci igre i bili stvarno odlicni, npr. Kantar, Savic i onda dodju kod nas k'o da su prvi put loptu vidjeli.. Pa koga se prepadnete ?!
Đuric na klupi i to mi je potpuno nelogicno al' eto, jedino Crnov nesto pokusavao..
Cuj od koga vi gubite?!starmo94 je napisao/la:Od koga i mi gubimo..![]()
A kad ste to vi uzeli bod na Kosevu, da ne pricam o 3?
- invincible1921
- Kontakt:
Nije sto sam manijak ,al bolji ste dns bili pogotovo u prvom poluvremenu da ste imali malo srece mogli ste i do tri boda mada et najeralnije bi bilo 1-1.Sarajevo jad i ocaj
=\_1921_/=
Kakve to veze ima ? Gledam trenutno stanje u ekipama..puding je napisao/la:Cuj od koga vi gubite?!starmo94 je napisao/la:Od koga i mi gubimo..![]()
A kad ste to vi uzeli bod na Kosevu, da ne pricam o 3?
Ma ja u pravu si...od koga vi gubite....od ekipe koja vas je u zadnjih 8 prvenstvenih meceva na Kosevu dobila 8 puta bez primljenog gola....a od veceras se taj broj pretvara u 9....starmo94 je napisao/la:Od koga i mi gubimo..![]()
2005/06 - 1:0 (Hadžić)
2006/07 - 1:0 (Maksumić)
2007/08 - 1:0 (Bučan)
2008/09 - 3:0 (Raščić 3)
2009/10 - 3:0 (Avdić, Dudo, autogol)
2010/11 - 1:0 (Šćepanović)
2011/12 - 2:0 (Krpić, Husejinović)
2012/13 - 1:0 (Dupovac)
2013/14 - 1:0 (Džakmić)
Smrc, smrcinvincible1921 je napisao/la:Nije sto sam manijak ,al bolji ste dns bili pogotovo u prvom poluvremenu da ste imali malo srece mogli ste i do tri boda mada et najeralnije bi bilo 1-1.Sarajevo jad i ocaj
- BosniaHerzegovina
- Kontakt:
Šta reći? Loši ste do bola. Protiv lošu ekipu kao Sarajevo niste napravili ni jednu priliku u drugom poluvremenu. Ne mogu vjerovati. Jedino odbrana dobiva prolaznu ocjenu, a šta će vam dobra odbrana kad nemate napad.
Za sve ti hvala Amare!
Re: $: HŠK Zrinjski
Kantara ćete morati sačekati, njemu treba vremena da se privikne. Tako je i kod nas na početku bio neprimjetan, a onda poslje proradio i bio jedan od glavnih asistenata a i zabio je po koji gol.
Večeras vam poništen čist gol.
Večeras vam poništen čist gol.
Da se citiram:GangEvil je napisao/la:Ma ja u pravu si...od koga vi gubite....od ekipe koja vas je u zadnjih 8 prvenstvenih meceva na Kosevu dobila 8 puta bez primljenog gola....a od veceras se taj broj pretvara u 9....starmo94 je napisao/la:Od koga i mi gubimo..![]()
2005/06 - 1:0 (Hadžić)
2006/07 - 1:0 (Maksumić)
2007/08 - 1:0 (Bučan)
2008/09 - 3:0 (Raščić 3)
2009/10 - 3:0 (Avdić, Dudo, autogol)
2010/11 - 1:0 (Šćepanović)
2011/12 - 2:0 (Krpić, Husejinović)
2012/13 - 1:0 (Dupovac)
2013/14 - 1:0 (Džakmić)
Ovo vam je najlosija ekipa zadnjih godina, pa sam Husejinovic vam vrijedi k'o petorica sadasnjih prvotimaca..starmo94 je napisao/la:Kakve to veze ima ? Gledam trenutno stanje u ekipama..
bola potpisujem ti sve . preloši smo . nemogu više ni sam sebi lagati.vjerujem da nema lošijih od nas u ligi . ali onda je sarajevo odma iznad nas na dnu... ali opet ćemo mi dobivati kući utakmice 1:0 i biti u sredini tabele. pa velež mora imati bolju igru od nas ? ako ima neki tu navijač veleža ? kakvi god da su moraju bit bolji ...BosniaHerzegovina je napisao/la:Šta reći? Loši ste do bola. Protiv lošu ekipu kao Sarajevo niste napravili ni jednu priliku u drugom poluvremenu. Ne mogu vjerovati. Jedino odbrana dobiva prolaznu ocjenu, a šta će vam dobra odbrana kad nemate napad.
OVO TREBA REZAT DO KRAJA ... svi iz kluba ... SVI , trener je najmanje kriv ali može i on lagano . daj domaćeg trenera i domaće igrače i makar ispali u 5. ligu .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.