FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Željovac
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Željovac » 12 dec 2009, 01:39

Ma znam da će napasti. Narušavam idilu. Šta ću kad čovjek pita?! Ne znam jesam li pravi pravcati manijak, ali navijam za ŽELJU :mrgreen:
I ja sam se malo pravio lud za Laktaše iako sam sumnjao, pa su mi narušili idilu. Tako je, kako je.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 12 dec 2009, 01:44

Željovac je napisao/la:Ma znam da će napasti. Narušavam idilu. Šta ću kad čovjek pita?! Ne znam jesam li pravi pravcati manijak, ali navijam za ŽELJU :mrgreen:
I ja sam se malo pravio lud za Laktaše iako sam sumnjao, pa su mi narušili idilu. Tako je, kako je.
sve da si i upravu za laktase, onda svi kupuju utakmice od laktasa...ne znam kolko da je los klub u nasoj ligi ne moze tolko puta za redom izgubiti na svom terenu...isti slucaj ko sa zepcem prije sezonu ili dvije kad vec...samo sto smo mi imali tu nesrecu pa u prvom kolu igrali :D
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 12 dec 2009, 01:44

Željovac je napisao/la:Ma znam da će napasti. Narušavam idilu. Šta ću kad čovjek pita?! Ne znam jesam li pravi pravcati manijak, ali navijam za ŽELJU :mrgreen:

Cudno,cudno i cudnoo ! :roll:
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 12 dec 2009, 01:47

TheManiacs je napisao/la:

barem ne govori da je mesa g*vno...zato nema potrebe da prozivas ;)
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 12 dec 2009, 01:50

Seyo_TM je napisao/la:
TheManiacs je napisao/la:

barem ne govori da je mesa g*vno...zato nema potrebe da prozivas ;)

Cuj nije manijak :O

Pa sta je :roll:
THE MANIACS 1987

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 12 dec 2009, 01:52

kospicar :D
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 12 dec 2009, 01:56

19TM87 je napisao/la:
sve da si i upravu za laktase, onda svi kupuju utakmice od laktasa...ne znam kolko da je los klub u nasoj ligi ne moze tolko puta za redom izgubiti na svom terenu...isti slucaj ko sa zepcem prije sezonu ili dvije kad vec...samo sto smo mi imali tu nesrecu pa u prvom kolu igrali :D
Pa sigurno mnogi kupuju utakmice u Laktašima. Evo još jedna hipotetička pričica kad smo već kod toga. Hipotetički izvor je igrač Laktaša. Kaže da im je Široki nudio pare za pobjedu, a da su ih odbili jer su već uzeli pare od Borca da pobjede tu utakmicu. I na kraju ih je Široki pobijedio :mrgreen:
Vjerovatno je unosan biznis za klubove koji su već ispali da prodaju utakmice. Žepče je vjerovatno bilo preloše da bi moglo ikome uzeti pare, dok Laktaši sigurno svakome mogu uzeti bod na svom terenu.
Manijak sam, samo eto ne znam jesam li praaaavi pravcati. Ovisi koji su kriteriji.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

edotm87
Kontakt:

Post Postao/la edotm87 » 12 dec 2009, 02:03

ŠB_Fidelis je napisao/la:http://www.megaupload.com/?d=VWDIIRC5

http://www.megaupload.com/?d=DREW7AGC

Et vam Zeljeznicar - Newcastle i Zeljeznicar - Kilmarnock. :p
mnogo hvala ispravni linkovi... :D
BRAVE HEART 1979-2005

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 12 dec 2009, 02:11

edotm87 je napisao/la:

Kad se sjetim ove tekme sa Killiem na Hadisonu,uvijek se najezim,ta tekma je bila "nagrada" za Zubanov gol Dedicu.Ako se ne varam oni su poveli pa je Vazda iz slobodnjaka izjednacio ludilo na stadionu,skacu ljudi jedni preko drugih,ali tada se osjetio onaj Željin duh nagrađivala se aplauzom svaka Željina akcija,svako uklizavanje pa makar bilo i neuspjesno,raja se pozelila Želje.I gore su odigrali solidno i izgubili 1-0(vecini je to bio prvi put da su napustili Sarajevo nakon '92),mada nisu imali sansi ali opet ginulo se za sveti dres.

Bilo je i nekih 10-tak Skota na utakmici u Sarajevu,preko dana su sjedili i pili pivu u BILBO-u kod katedrale(piva kostala 1 eng.fund)a onda su pjeske do stadiona.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 12 dec 2009, 02:29

bistrikboy je napisao/la:
edotm87 je napisao/la:

Kad se sjetim ove tekme sa Killiem na Hadisonu,uvijek se najezim,ta tekma je bila "nagrada" za Zubanov gol Dedicu.Ako se ne varam oni su poveli pa je Vazda iz slobodnjaka izjednacio ludilo na stadionu,skacu ljudi jedni preko drugih,ali tada se osjetio onaj Željin duh nagrađivala se aplauzom svaka Željina akcija,svako uklizavanje pa makar bilo i neuspjesno,raja se pozelila Želje.I gore su odigrali solidno i izgubili 1-0(vecini je to bio prvi put da su napustili Sarajevo nakon '92),mada nisu imali sansi ali opet ginulo se za sveti dres.

Bilo je i nekih 10-tak Skota na utakmici u Sarajevu,preko dana su sjedili i pili pivu u BILBO-u kod katedrale(piva kostala 1 eng.fund)a onda su pjeske do stadiona.

Brate jesili ih pratio ovo :)
THE MANIACS 1987

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 12 dec 2009, 02:30

[youtube][/youtube]

Visca el Višća!

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 12 dec 2009, 02:36

Jadna je i smiješna država čija televizija pri pregledu utakmica njene najjače lige, uz ime svog najslavnijeg kluba prezentira neaktuelan grb godinama!
FUDBALSKI klub ŽELJEZNIČAR

Sta si zelio reci ovim potpisom :roll:
THE MANIACS 1987

edotm87
Kontakt:

Post Postao/la edotm87 » 12 dec 2009, 02:40

bistrikboy je napisao/la:
edotm87 je napisao/la:

tad sam ja bio jako mali... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: al se zato izvrsno dobro sjecam utakmice s newcastlom... i engleskih navijaca, eh kako su oni strasno tad izgledali... :mrgreen: a lualua da ne pricam... ;)
BRAVE HEART 1979-2005

Tropik
Kontakt:

Post Postao/la Tropik » 12 dec 2009, 09:54

lijepo vas je vidjeti kako sanjate evropske utakmice :lol: :lol:

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 12 dec 2009, 09:58

Tropik je napisao/la:lijepo vas je vidjeti kako sanjate evropske utakmice :lol: :lol:
Ne sanjamo

To ce se desit :mrgreen:

Topiću :lol:
THE MANIACS 1987

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 12 dec 2009, 10:28

Željovac je napisao/la:Nema potrebe da objašnjavam, kad svako vjeruje u ono što želi kad su ove stvari u pitanju. Ti ako nisi primijetio promjenu u suđenju na Grbavici u odnosu na prošle sezone, onda OK, ne da mi se da te uvjeravam. Uživaj!
Ne znam zašto unosiš emocije kao da je nemoguće da ŽELJO namjesti sudiju ili kupi utakmicu.
Kaže jedan naš igrač da su nedavno date pare za pobjedu u Laktašima, umjesto da su se plate podijelile. Jedino taj par nije bio na kladionici. Još je sumnjiv i kup protiv Rudara iz Prijedora. Znam milion posto da je kup protiv Modriče u prošloj sezoni namješten.
Opet, nizašta od ovoga nemam materijalnih dokaza, pa nek' uživa ko može!
Sve sto cu ti reci je sjeti se utakmice protiv Posusja prosle godine kome smo bukvalno oteli bodove i nikad niko nije bio tako pokraden na Grbavici kao Posusje taj put, kompletne tribine su zvizdale nasim igracima i nagradili igrace Posusja aplauzom, sve su novine o tome pisale.Koliko su pitari digli hampu ove godine Nijaz je zavrsio sudije pa ko je ostecen na Grbavici mi ili oni?
Unosim emocije zato sto ovakvim pisanjem stetis ekipi prije svega degradiras Amara, vodi se slicna rasprava na org-u pa pogledaj.Ovako se slicno i prvi put desavalo sa Amarom kao namjesta mu se(ko mu onda ove evropske namjesti) dok mu se nije daska nasapunjala i vozi brate a onda se imali odlicne stratege da me stid bilo kad se pojave na TV.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 12 dec 2009, 10:44

Mene je A.Osim strašno razočarao gostujući u emisiji na RTRS. Tamo otišao te se dodvoravao voditelju te je optužio FTV zašto prenose Wolfsburg. Također ni u jednom trenutku nije pohvalio Džeku za gol a vrhunac je bio poređenje Wolfsburga sa prosječnim timom iz naše lige. Stoga me Amar razočarao i kao Bosanac i kao čovjek.
FEDERER= KLOC

dizdaa22
Kontakt:

Post Postao/la dizdaa22 » 12 dec 2009, 10:48

ma momci sta sad sa amarom ne valja,majke mi ova vam prica ne pije vode,pustite covjeka da radi sta hoce! il vam je bolji bio simo i demir,stvarno nikog od vas ne kontam! mi smo takav **** mentalitet da do podne mrzimo sebe a od podne sviju! e pa mozete vi pricati sta hocete,amar ostaje tu gdje jeste,i imat ce podrsku vecine juga jer nema sanse da nas nadjacaju placeni cobani koji su nekad krojili sudbinu kluba sa tribina!!

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 12 dec 2009, 10:54

dizdaa22 je napisao/la:ma momci sta sad sa amarom ne valja,majke mi ova vam prica ne pije vode,pustite covjeka da radi sta hoce! il vam je bolji bio simo i demir,stvarno nikog od vas ne kontam! mi smo takav **** mentalitet da do podne mrzimo sebe a od podne sviju! e pa mozete vi pricati sta hocete,amar ostaje tu gdje jeste,i imat ce podrsku vecine juga jer nema sanse da nas nadjacaju placeni cobani koji su nekad krojili sudbinu kluba sa tribina!!
Upravu si treba da ostane jer je dobar trener ali mu ono na RTRS nije bilo uredu bar po meni.
FEDERER= KLOC

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 12 dec 2009, 12:06

O kojem se to golmanu prica? 8-)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.