Također,pogotovo žensko..gio10 je napisao/la:Kako se meni osoba zgadi kad napiše neznam ili ce mo
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Ja hi preziremhoshafka je napisao/la:imeni se nesviđaju take osobeOtelo je napisao/la:takodjergio10 je napisao/la:Kako se meni osoba zgadi kad napiše neznam ili ce mo![]()
![]()

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- BritishCore
- Kontakt:
meščini i ja hin ne po'nosimDex je napisao/la:Ja hi preziremhoshafka je napisao/la:imeni se nesviđaju take osobeOtelo je napisao/la: takodjer![]()
![]()
PS. Seo Rušilac sluzbeno naš igrač.

"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Napokon iftar.
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
Sapunica zvana ‘Sead Kolašinac’ je završena. Predsjednik NSBiH, Elvedin Begić obavio je razgovor sa ovim talentovanim nogometašem Schalkea koji je i zvanično pristao igrati za BiH.
Razgovoru je prisustvovao i kapiten bh. reprezentacije Emir Spahić, a nakon razgovora Begić se zaputio ka Bosni i Hercegovini kako bi što prije riješio izdavanje pasoša i ostale potrebne dokumentacije.
A.P. / BHsupersport.com
Eto ti
Još 12 minuta
Razgovoru je prisustvovao i kapiten bh. reprezentacije Emir Spahić, a nakon razgovora Begić se zaputio ka Bosni i Hercegovini kako bi što prije riješio izdavanje pasoša i ostale potrebne dokumentacije.
A.P. / BHsupersport.com
Eto ti

Još 12 minuta

Seo 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ma shaa Allah repke
Odoh da se fizički i psihički pripremim za iftar, chatamo poslije teravije

Odoh da se fizički i psihički pripremim za iftar, chatamo poslije teravije

Ja te volim, volim Željo..
Evo ja grašak sebi pripremio, đus, torta i lubenice 

- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Kod tebe pravo veselo hahahaha
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.

Sta je on bolji od mene pa mi voda trebu?
(na slici je glumac koji glumi Roba Starka i Jenna Louise Coleman ili Clara Oswin Oswald)
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- donCorleone1892
- Kontakt:
Njega smo vidjeli tebe još nismoOtelo je napisao/la:
Sta je on bolji od mene pa mi voda trebu?
(na slici je glumac koji glumi Roba Starka i Jenna Louise Coleman ili Clara Oswin Oswald)

je l' zna neko u čemu je fora pa raja sa foruma piše po Vukovom pravilu, piši kako izgovaraš iliti čitaš?! je l' to problem napisati nečije ime onako kako se i piše, kako smo i učili u našem jeziku, a ne da tu neki glume pa pišu kao Srbi .. npr. Mančester, Kristiano Ronaldo, Bajern, Barsa, Čelzi, Markizio, Ljorente, itd .. shvatili ste poentu
stvarno me to iritia, šta je sljedeće? ubacivanje 'bre' u tekst, srpski žargon, itd?!
stvarno me to iritia, šta je sljedeće? ubacivanje 'bre' u tekst, srpski žargon, itd?!
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Vidjelo me je dosta clanova 
@jts oboje je dopusteno po nasem pravilu a vjerovatno je ljudima samo navika pisat Liverpul,Junajted,Ajaks,Kutinjo i sl.
I mene to iritira no takve postove samo preletim ocima

@jts oboje je dopusteno po nasem pravilu a vjerovatno je ljudima samo navika pisat Liverpul,Junajted,Ajaks,Kutinjo i sl.
I mene to iritira no takve postove samo preletim ocima

druže, ja nikad ne bih mogao pisati tako .. a nigdje u svim školskim knjigama nisam vidio da piše na taj način, znači nigdje 

NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
valjda lakše ljudima tako pisat, ma garant je to, pariz sen žermen, tuluz i monpelje, haj ti to napiši kako trebaJTS je napisao/la:je l' zna neko u čemu je fora pa raja sa foruma piše po Vukovom pravilu, piši kako izgovaraš iliti čitaš?! je l' to problem napisati nečije ime onako kako se i piše, kako smo i učili u našem jeziku, a ne da tu neki glume pa pišu kao Srbi .. npr. Mančester, Kristiano Ronaldo, Bajern, Barsa, Čelzi, Markizio, Ljorente, itd .. shvatili ste poentu

Pustiću sunce da topi ljubav!
Nama su na pismenima govorili da mozemo tako pa se sjecam
Ja sam vidio i po knjgama da pise:npr imena gradova pa ne pise New York nego Nju Jork il mjesto Washington pise Vasington i sl.

Ja sam vidio i po knjgama da pise:npr imena gradova pa ne pise New York nego Nju Jork il mjesto Washington pise Vasington i sl.
- Goalgetter
- Kontakt:
Furaju se na H-avaz
... Kosa mi se dize na glavi kad citam Avaz, a ono pise Celzi, Sautempton, Esli Kol, Dzon Teri, Svajnstajger itd itd...

je l' glupo?Goalgetter je napisao/la:Furaju se na H-avaz... Kosa mi se dize na glavi kad citam Avaz, a ono pise Celzi, Sautempton, Esli Kol, Dzon Teri, Svajnstajger itd itd...
![]()

NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Sinoc je odigrana utakmnica izmedju francuskog Paris sen Žermena i engleskog velikana Mancester Junajteda.
Utakmnicu je sudio Hovard Veb.Golove su postigli Runej,Cicarito te Skoles za Juneted dok je Laveci pogodio za Paris.
Utakmnicu je sudio Hovard Veb.Golove su postigli Runej,Cicarito te Skoles za Juneted dok je Laveci pogodio za Paris.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.