HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
stvarno Branko Karačić je najmanje kriv . pa teško ćeš naći boljeg trenera koji bi želio voditi Zrinjski ili bilo koji klub u BiH . šta ti je čovječe ... netrebaju nam takvi ko ti što dođu na zapad i pljuju po svakom igraču kad se gubi .
-
- Kontakt:
To je isti lik koji konstantno sere po trenerima pravi se pametan a sretan je bio samo kada je Slaven Musa bio na klupi jer se osobno poznaju i jer provode dane u istom kafiću u Centru 2. Jedan običan serator intereSčija.
Karačić je jučer pametno postavio igru, čekali smo svoju priliku nismo je dočekali ali se nismo ni obrukali u Europi. Mi se više ne brukamo još tamo od 2006 godine što je pozitivno i dobro, a ovome SirokiZg bih napomenuo da je Zrinjski već desetu sezonu među tri kluba i da se u svakoj borio za titulu ili Europu s tim da smo ove zadnje malo podbacili ali smo i u njima tijekom skoro cijelog prvenstva bili kandidati za Europu pa čak i za titulu. Zato ne piši to da ukoliko ovo ili ono da smo među pet jer je to čista provokacija sa tvoje strane. Zrinjski je cijelo vrijeme tu na vrhu u vrhu ili pri vrhu sa dvije osvojjene titule.
Da smo imali dobrog trenera a ne Dragana Perića i Slavena Musu bili bismo tu Europu izborili ali njihovo neznanje i taktika sa po šest igrača zadnje linije u sastavu nas je uništila. Hvala Bogu da su obojica sada bivši i daleko od klupe.
Zrinjski će i ove godine da bude legitimni konkurent za titulu i Europu uz Široki, Željezničar, Čelik, Sarajevo i Borac. Nije to zato što ja to želim nego je to realno stanje stvari isto kao i ovo gore napisano.
Karačić je jučer pametno postavio igru, čekali smo svoju priliku nismo je dočekali ali se nismo ni obrukali u Europi. Mi se više ne brukamo još tamo od 2006 godine što je pozitivno i dobro, a ovome SirokiZg bih napomenuo da je Zrinjski već desetu sezonu među tri kluba i da se u svakoj borio za titulu ili Europu s tim da smo ove zadnje malo podbacili ali smo i u njima tijekom skoro cijelog prvenstva bili kandidati za Europu pa čak i za titulu. Zato ne piši to da ukoliko ovo ili ono da smo među pet jer je to čista provokacija sa tvoje strane. Zrinjski je cijelo vrijeme tu na vrhu u vrhu ili pri vrhu sa dvije osvojjene titule.
Da smo imali dobrog trenera a ne Dragana Perića i Slavena Musu bili bismo tu Europu izborili ali njihovo neznanje i taktika sa po šest igrača zadnje linije u sastavu nas je uništila. Hvala Bogu da su obojica sada bivši i daleko od klupe.
Zrinjski će i ove godine da bude legitimni konkurent za titulu i Europu uz Široki, Željezničar, Čelik, Sarajevo i Borac. Nije to zato što ja to želim nego je to realno stanje stvari isto kao i ovo gore napisano.
U Sarajevu navijaci upali na trening, losa situacija totalno. Kud ces bolje za nas 

RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
-
- Kontakt:
Toim može biti samo dodatni motiv da odigraju dobro i pobjede, da se operu na taj način navijačima i onima koji ih plaćaju. Ta priča rasulo je skroz pogrešna i na terenu će to da bude sve normalno. Veći je hendikep nama što se vraćamo sa dalekog gostovanja vjerovatno umorni od teške utakmice i 300 km vožnje autobusom do Turske pa avionom do Sarajeva.
Zrinjski će novu premijerligašku sezonu otvoriti na našem najvećem stadionu.
I tim sa Koševa kao i Plemići meč dočekuje četiri dana nakon eliminacije iz drugog pretkola Lige Evrope, a u Mostaru se nadaju povoljnom ishodu te uspješnom otvaranju nove sezone u domaćem šampionatu.
“Vjerujem da ćemo uspjeti iskoristiti turbulencije koje su zadesile njihov klub posljednjih dana. Nije nimalo ugodna atmosfera u kojoj Sarajevo dočekuje večerašnju utakmicu,” kaže Velibor Đurić, iskusni vezista Zrinjskog.
Zrinjski je u prošloj sezoni za Sarajevo bio koban u Kupu BiH, dok je koševki meč ova dva kluba pripao bordo timu. U Mostaru je u finišu sezone bilo 2:2.
“Ambicije Zrinjskog u novoj sezoni su vezane za vrh tabele, tako da ćemo sigurno igrati otvoreno i na Koševu tražiti pozitivan rezultat. Lijepo bi bilo sezonu otvoriti bodovima sa uvijek teškog gostovanja,” dodao je Đurić.
IDEMOOOO!!
I tim sa Koševa kao i Plemići meč dočekuje četiri dana nakon eliminacije iz drugog pretkola Lige Evrope, a u Mostaru se nadaju povoljnom ishodu te uspješnom otvaranju nove sezone u domaćem šampionatu.
“Vjerujem da ćemo uspjeti iskoristiti turbulencije koje su zadesile njihov klub posljednjih dana. Nije nimalo ugodna atmosfera u kojoj Sarajevo dočekuje večerašnju utakmicu,” kaže Velibor Đurić, iskusni vezista Zrinjskog.
Zrinjski je u prošloj sezoni za Sarajevo bio koban u Kupu BiH, dok je koševki meč ova dva kluba pripao bordo timu. U Mostaru je u finišu sezone bilo 2:2.
“Ambicije Zrinjskog u novoj sezoni su vezane za vrh tabele, tako da ćemo sigurno igrati otvoreno i na Koševu tražiti pozitivan rezultat. Lijepo bi bilo sezonu otvoriti bodovima sa uvijek teškog gostovanja,” dodao je Đurić.
IDEMOOOO!!
RIP CITY!
Dabogda pobjedili veceras 

...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
http://estradaboom.weebly.com/sport-klub.html" onclick="window.open(this.href);return false;Damian je napisao/la:nigdje streama![]()
Jao sto mu probaci kroz noge , napravi ga budalom:D
- ASD
- Kontakt:
Ne vidjoh dobro koji je ono proturio kroz noge?
mislim da je ono crnov odradio tatomirovica. odlican potez lijepo za vidjeti a onda tatomirovic ostao iza bez ikakve borbe 

- ASD
- Kontakt:
Potez kola definitvno, rijetko se vidjaju ovakvi potezi u fudbalu, a pogotovo u nasoj ligi.KenoRob je napisao/la:mislim da je ono crnov odradio tatomirovica. odlican potez lijepo za vidjeti a onda tatomirovic ostao iza bez ikakve borbe
jao, pa ne vjerujem...ne mozemo od ovakvog sarajeva spusit 

RIP CITY!
pogledaj nas kakvi smo . kakvu i mi ligu pratimo :S kakav je ovo zrinjski bože ??? MOŽE LI GORE ? dovedite bloudeka da se ubijemDamian je napisao/la:jao, pa ne vjerujem...ne mozemo od ovakvog sarajeva spusit
jednu utakmicu kontam proble je napad drugu utakmicu problem je obrana..........ali problem je u cijeloj ekipi mi smo jednostavno ocajni od bekica kome treba 5 sansi za jedan gol do ovog panja anicica stopera koji samo zna izbijat napamet
i musemiću ? štopalo mi nisam upratio ? JAO JAO JAO JAO i sarajevo je preloše a i mi još 5 puta više ...Damian je napisao/la:zasta dade savicu crveni?

-
- Kontakt:
oštećeni ste za nepostojeći ofsajd, sramota, ali navikli smo na to od divova
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.