Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Koja je on legenda, a podsjeca me malo na Osimalikusa je napisao/la:
ja mislim da nam ovaj moze pomoc
Bilo je danas na pinku. Urdinov i Stanic.samozeljo1987 je napisao/la:Šta je sa Željo TV nema danas ?
Da hoće biti raje ko i na proljeće kad smo igrali protiv Travnika, drama bi bilofedeltafrotta je napisao/la:idemo zgaziti mesare sljedece kolo zajedno sa sefom. VTŽ
Daj Boze ak se bude u subotu igralagio10 je napisao/la:Da hoće biti raje ko i na proljeće kad smo igrali protiv Travnika, drama bi bilofedeltafrotta je napisao/la:idemo zgaziti mesare sljedece kolo zajedno sa sefom. VTŽ
Nista specijalno zahvalili se na borbenosti i sa aplauzom ga ispratili u svlacionicu!DooVe je napisao/la:Šta se ovo navijači napričaše Urdinovu poslije tekme u Gradačcu?. Može se vidjeti u ovoj 92 epizodi Željo Tv.
Ma budala frajer ba,lud ko struja gine bas,sve mi je drazi,jos da se ne zalijece bas svaki putChWilla je napisao/la:ja sam imao utisak da je on sam došao da pričai drobio je dobru minutu, al' ne znam šta...
Niko ništa Urdinovom nije rekao, uz Tomića bio je najbolji u Gradačcu, došao ispred navijača pozdravili ga fino i to je toDooVe je napisao/la:Šta se ovo navijači napričaše Urdinovu poslije tekme u Gradačcu?. Može se vidjeti u ovoj 92 epizodi Željo Tv.
yani je kralj, prosle sezone na grbavici izlazi lopta u aut i sudija daje njima aut kad jani njemu kaze "nasa majkemi". Umro sam od smijehabistrikboy je napisao/la:Ma budala frajer ba,lud ko struja gine bas,sve mi je drazi,jos da se ne zalijece bas svaki putChWilla je napisao/la:ja sam imao utisak da je on sam došao da pričai drobio je dobru minutu, al' ne znam šta...
![]()
pricao s nekim momkom dole nisam upratio sta i kako,ali na kraju su ga svi bas prozvali i aplauzom ispratili
http://s;ou:rc;e.ba/clanak/9385058153761/sport/%C5%BDeljo-i-dalje-dominira,-%E2%80%9EPlava-prica%E2%80%9C-se-nastavlja-za-vikend/?ref=aktuelno" onclick="window.open(this.href);return false;amer_zeljoo je napisao/la:ne mogu da nadjem novu emisiju zeljo tv 92.. moze li link?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.